Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto ma doła ( autorka 24 lata)

Polecane posty

Gość S21
Niedojrzała egoistka niedoceniająca nikogo... Nie zdziwię się jak ten facet ma plany na przyszłość, w których jest jesteś Ty... Gratuluję pomyślunku... Ludzie doceniajcie to co macie!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość S21
To się rozmawia o tym z partnerem otwarcie... Im więcej wypowiedzi autorki tym bardziej utwierdzam się w tym, że jesteś niedojrzała... Rozmowa w związku to podstawa ale nie, bo po co... Nikt nie jest jasnowidzem i nie wie co komu siedzi w głowie.

Gość gość
Ok. Widzę Panowie że was nie przepadam, nie zrozumiecie mnie. Dobrze niech będę ta gorsza i ta kur.. Ze zdradziłam. Poddaje się. Nie mam pytań.

gość dziś Jeżeli kierujesz mężczyznę, mówisz co lubisz, co ci sprawia największą przyjemność, jak powinien to robić przynajmniej na początku gdy poznaje twoje ciało to ok nie jest to twoja wina tylko jego ale to i tak dla mnie nie powód żeby zdradzać, każdy ma swoje potrzeby rozumiem to ale np ja mam swoje zasady i się nimi kieruję. Nie miałem problemu aby zaspokoić partnerkę, nawet na początku bo się słuchałem i widziałem po minie partnerki co robić żeby było cacy i przede wszystkim bez przynajmniej jednego orgazmu nie wypuszczałem z łóżka. Moja partnerka nie zawsze o mnie dbała, to fakt i wiem jakie to uczucie frustracji ale mimo wszystko wolałem zrobić to sam "na własną rękę" niż skok w bok bo mam swój honor.

gość dziś Ależ ja cię po części rozumiem, tylko ty musisz zrozumieć i mnie. Wyrażam tylko swoje zdanie, bo tak jak wyżej zaznaczyłem mam swoje zasady, dla mnie najważniejsze są wartości, wnętrze i nie uznaję takich usprawiedliwień "bo byłem pijany" - to nie pij jak nie potrafisz, "bo się nie układało" - to trzeba było się rozstać, itd.

Gość S21
No nie znajdziemy języka porozumienia autorko. Męska solidarność ;) Facet nigdy ale to przenigdy nie wybaczy zdrady. Z resztą określiłaś się jasno: nie dogodził mi więc znalazłam sobie na boku *****nko i tyle. Co tu chcesz więcej dodać? Nie rozmawiałaś z facetem i płacz... PS: na ujadanie z cyklu: jestem ta gorsza, zła itp nie da się już mnie urobić i nie zadziała to w żadnym przypadku. Ale jak chcesz rozmawiać to śmiało pisz.

Gość gość
" lubiegrac..." uwierz mi ze potrafię zadbać o swojego mężczyznę, a może nawet za bardzo skoro kończył po 5 minutach. Naprawdę macie mnie za... Taka najgorsza przez to ze chciałam poczuć się kobieta, w pełni. Chciałam żeby w końcu ktoś mnie naprawdę wziął w ramiona i żebym poczuła co to jest sex?

gość dziś No to dobrze jak kończył po 5 minutach, 5 min odpoczynku i może dłużej a w tym czasie może pieścić ciebie jak odpoczywa. Chyba że byliście parą "po orgaźmie i dobranoc" no to sorry. Znasz moje zdanie, dla mnie trzeba było się rozstać, ktoś inny przyjdzie i powie bardzo dobrze zrobiłaś...

Gość gość
S21. To moja wina że musiałam " skoczyć w bok" żeby poczuć się kobieta? Skoro partner po 5 minutach finiszuje i mówi mi że było się skupić... Przez 2 lata tak żylam. Bo chyba ( będę się powtarzać) też man swoje potrzeby. I proszę żebyś mnie nie obrażal

Gość S21
To nie jest złe, że chciałaś jak to określiłaś poczuć się kobietą. Ja mam na myśli zdradę. Ale sama powiedz czy nie lepiej było porozmawiać i eksperymentować w łóżku? Według mnie nie dojrzale to rozegrałaś i tyle.

Gość gość
" lubięgrac..." tylko te "dalej "to nie ode mnie zależało ;(

Gość S21
Jeśli Cię obrażam to przepraszam. Nie to miałem na celu.

gość dziś Wiesz, to jest przykre ale mimo wszystko szkoda że inaczej tego nie rozegrałaś tak jak pan wyżej to ujął " dojrzale " zwłaszcza że teraz często się słyszy o zdradach... Dlatego tym bardziej powinnaś uwolnić się od tego związku, bo nie ma on najmniejszego sensu.

Gość gość
S21 skoro przez 2 LATA żadna próba się nie udała, to ile miałam czekać . 10, 15 lat? On po prostu nie rozumie moich oczekiwań mimo tego że ja je okazuje

Gość S21
To nie można było tak od razu? Zwracam honor i przepraszam za to co wyżej. Ale przy kwestii z niedojrzałym zachowaniem dalej pozostaję. Nie chcę też tu matkować itp. ale wystarczy troszkę pomyśleć: 2 lata, rozmowy i zero poprawy... To nie lepiej było odpuścić po nie wiem 2-4 miesiącach? Powiedzieć otwarcie o tym i po prostu rozejść się? Poniekąd szkoda mi Was :/

Gość gość
Panowie. Dziękuję za rozmowę, naprawdę jesteście wspaniałymi facetami, wręcz zazdroszczę waszym przyszłym zonom. Ułożyło mi pi tej rozmowie trochę. Dziękuję

Powodzenia życzę i wyciągnięcia wniosków na przyszłość. Wytrwałości po rozstaniu bo pewnie do tego dojdzie, kobiety rzadko kiedy wybierają takich mężczyzn, jest im za dobrze, niby czegoś brakuje ale same nie widzą czego i jest jak jest :) lepiej byłoby się z kimś zestarzeć ale samotność też jest ok, lepsza niż mordęga w toksycznym związku. Jestem chamski zdaję sobie z tego sprawę, tak mi się charakter przez te lata ukształtował. Dziękuję i jeszcze raz powodzenia.

Gość S21
Wspaniałym to bym się nie nazwał ale dziękuję za takie określenie :) Również dziękuję za rozmowę i polecam się na przyszłość ;) Powodzenia i dużo szczęścia życzę :) PS: mam nadzieję, że ta rozmowa coś wniesie do Pani życia :)

Gość gość
Odezwij się jeszcze, wcale mi twoje "chamstwo"takowe nie przeszkadza

Gość gość
S21. Pani? Weź przestań. Na pewno to mi dało do myślenia... Głęboko się zastanawiam, żeby mu powiedzieć o tym Co czuje, a raczej czego nie czuję. Fajni z was faceci,

Gość gość
A jeszcze zapytam... Myślicie że z czasem da się kogoś pokochać? Takie jakim jest? Bo nawet trochę się obawiam że mogę się zestarzec w samotności, trochę to strasznie brzmi

Gość S21
Szacunek musi być ;) Co do rozmowy z nim. Przygotuj się dobrze zanim mu powiesz o tym. PS: Nie ciśnij tylko po nim, że jest bardzo kiepski w łóżku i nie skupiaj się tylko na tym. Widzisz faceci są na tym punkcie bardzo ale to bardzo wyczuleni i delikatni. Z resztą zrobisz jak chcesz ;) To jest tylko małe spostrzeżenie psychologiczne ;)

Gość S21
Oczywiście że da się zakochać :) Nie raz można się zdziwić jak bardzo szybko to może przyjść ;) Masz 24 lata, jesteś młoda więc nie panikuj ;) Może spróbuj też pracy nad samą sobą jeśli widzisz w swoich cechach jakieś niedoskonałości.

Gość gość
Ja zaś mam doła, bo odrzuciłam kogoś komu naprawdę na mnie zależało i kto mi się ewidentnie podobał tylko przez swoje kompleksy. Chciałabym być mniej skomplikowana. https://www.youtube.com/watch?v=CYDM-8jAG6U

Gość gość
Mogę wiedzieć ile masz lat?

Gość gość
S21. Mogę wiedzieć ile masz lat?

Gość S21
Mam 21 lat :) Wiem młody... :P

Gość gość
S21. Mogę wiedzieć ile masz lat?