Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety to pustaki

Polecane posty

Gość gość

Eeeee

Odpowiedziałem na to pytanie kilka razy... Modka w narkotycznym ciągu zablokowała mi moona i k***a przez tą kalekę muszę zrobić to znowu. Odpowiadam dyziu, czytaj uważnie choć będzie krótko. Bez pustaka, cycków i miłości, inteligenta z jajami nie będzie. Będziecie to cytowali po mojej śmierci.:D

Muszą poziomem dostosować się do mężczyzn.

A nie dostrzegasz różnicy między goleniem, a depilacją?

Dostrzegam. Depilacja brzmi łagodniej. Kojarzy się wielu ludziom z wymyślnymi kremami, ładną kobietą siedzącą nad wanną zalotnie sunącą depilatorem po swojej gładkiej nodze... a golić to może facet mordę zardzewiałą brzytwą.:D Wiem.;)

"Golenie mordy":D,jak to określiłeś, jest najłagodniejszą formą usuwania włosów. Krem zbyt długo trzymany na skórze, może ją poparzyć, depilator wyrywa włosy z cebulką. Jednym słowem, kobiety katują się by wyglądać i czuć się atrakcyjnie.

man of the moon dziś I odblokuj mi ten profil xen https://kafeteria.pl/profil/man+on+the+moon . Jesteś główną podejrzaną o ten niechlubny czyn. Studzia mówi, że to nie ona i jej wierzę.cool.gif x Insynuacja nie poparta dowodami:), a poważnie pisząc nawet nie wiem o co chodzi.

Komuś nie pasuje nasza konwersacja, choć równie dobrze sam zabawiasz się w admina:).

Tu nie chodzi o naszą konwersacje. Przecież rzadko rozmawiamy, zawsze niewinnie... do tego ten admin... aż tak przebiegła być nie możesz:P W związku z powyższym stawiam na paranoiczną opcje numer trzy. Po raz drugi w historii ktoś:classic_cool: zablokował mi konto zaraz po tym, gdy pojawił się w moim awatarze niebieski kolor... To na bank Anulek tu moderuje!

Możliwe, ale co ja mam z tym wspólnego:).

Możliwe, ale coman of the moon dziś Ciebie oczywiście wykluczam z kręgu podejrzanych.smiech.gif Zapomniałem wspomniećsmiech.gif x Jeszcze przed chwilą byłam główną podejrzaną, ale ok:D.

xen dziś Nic, ale wyglądałaś mi zawsze na modke. :classic_cool: Wiesz... zero wygłupów, zawsze merytorycznie piszesz, nie dajesz się wyprowadzić z równowagi... modką cuchniesz z daleka:classic_cool: Jeśli nią nie jesteś, to powinnaś... ktoś ten burdel musi ogarnąć :D

No nie wiem, wiesz jaki bałagan można mieć "na strychu", przy tak ułożonych wypowiedziach? Nie wydaje mi się, by należało coś tutaj zmieniać, może więcej ciekawych ludzi mogłoby się tutaj przewijać.

xen dziś Niestety nie wiem... Teraz zaczynam podejrzewać Cię o bycie jeszcze inną osobą. Chyba naprawdę nią jesteś bo wszystko pasuje do siebie jak ulał:D Nie niszcz mnie kobieto!:D I wiek by się zgadzał (tak, pamiętam doskonale gdy pisałaś w jakim wieku jesteś i dodałaś sobie 3 lata) :D "Nie wydaje mi się, by należało coś tutaj zmieniać, może więcej ciekawych ludzi mogłoby się tutaj przewijać. " Tu jest wielu ciekawych ludzi, ale przez modkę nie chce im się rozpisywać:classic_cool:

Nie martw się:), to tylko twoje domysły związane z przeszłością, w której mnie nie było. Ludzie wkręcają sobie różne historie, związane z własnymi przeżyciami, doszukują się wspólnych doświadczeń.

Na szczęście to niegroźny domysł związany tylko z kafeterią i gg, ale kto wie co by się stało, gdyby się nie s**********o i trafił na to forum w innym czasie... :D:classic_cool: Koniec tematu, zapodaj jakiś link do youtube bo nie mam czego słuchać.:D

xen dziś Zaskoczyłaś mnie trochę, pewnie przez moją pogardę do muzyki metalowej... :D Obnażyłaś też moją głupotę bo za cholerę nie wiem o co temu człowiekowi chodzi. Może gdybym łacinę znał to zaczęło by się to kupy trzymać:D Ale tytuł świetny, żyje tak od lat.:D Zaskocz mnie jeszcze raz, nie rzucając na głęboką wodę:D

Dlaczego miałabym zaskoczyć ciebie ponownie? Nie oczekuję poklasku.

Źle mnie zrozumiałaś, ale to chyba przeze mnie... piszę jak do ziomów z ławki, zwracając się do damy:classic_cool: Chodziło o to, że po raz pierwszy w życiu tą piosenkę (tak! piosenkę i giń diable z jaworzna, samozwańczy ekspercie jarający się KATem) usłyszałem i po prostu jej nie rozumiem. Wolałbym coś w całości po polsku.:D