Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy to żart a kiedy molestowanie?Kolega z pracy

Polecane posty

Gość gość
Tu autorka: Ja może źle zaczełam pisać watek. Ja go nigdy nie oskarżylam o molestowanie dotykiem (raz mu sie zdarzyło, ale nigdy wiecej nie dotknał mocih piersi) Mnie chodzi o to teraz,ze molestuje mnie w taki sposob,ze ma wladze nademną, bo wie co miedzy nami bylo i nie wykonuje moch prosb jesli nie przyjde do jego biura OSOBISCIE. A jak przyszlam to znowu chciał zaczyna flirt. I jeszcze mi głupio grozi zdaniem"Ok nie chcesz mieć we mnie przyjaciela to sobie taka bądż, niech tak zostanie jak jest" No to poszłam tam. On moje przyjscie od razu uznał za "chętną" i "napaloną","podobam jej sie nadal" Wiem,ze zrobilam zle i prosze was o pomoc. :(

" gość dziś Nie jestem mężatką. NIgdzie tego nie pisałam. Tzn pozwalając mu na flirt pozwoliłam na wiecej? Ale on sam mowil,ze to tylko zarty i flirt. Chodzi o to,ze teraz jest dziwnie" X no to inna pisała, jak wszystkie walicie z "gościa" to nie da się rozróżnić 🖐️ X dla mnie to jest albo PROWO albo jakaś skrajnie głupia jesteś. innej opcji nie widzę.

Gość gość
to ja nie pozwolę sie obrażać omal nie podciełam sobie żył przez faceta, przeszłam nerwice, depresję ledwo z tego wszystkiego wyszłam, kto tego nie przezył to nawet nie zdaje sobie sprawy co to jest, zgadzam się są kobiety łatwe dla których taka sytuacje to nie problem ale dla mnie był problem ja mówiłam i stawiałam granicę a mimo to ją przekroczono

Gość gość
Nas prosisz o pomoc???? w czym??? caly czas pytasz sie a w co on gra? a co to oznacza? Pytasz sie tak bo chcesz zebysmy ci w koncu napisali ze podobasz sie facetowi i zakochal sie. :D

Gość gość
widocznie jeszcze sie nie wyleczylas skoro obrazasz ludzi w necie. idz lepiej sie zrelaksuj.

Gość gość
typowe dla polactwa przerzucanie winy za molestowanie i gwałty na kobiety

Gość gość
życzę by ktoś molestował twoją, matkę, siostrę lub córkę zobaczysz jakie to fajne i jakie rany zostawia

Gość gość
jestes prosta ********* skoro zyczysz komus nieszczescia! nie odplace ci tym samym bo nie jestem suka i k*****a jak niektore ale widac facet mial racje.

Gość gość
Pytam bo jednak praca jest dla mnie najwazniejsza. A zwolnic sie z pracy przez niego...nie warto. :(

Gość gość
i jak mnie wkkuu888rwi888las mam ci zyczyc nieszczesc? widocznie jestes zaburzona psychicznie skoro stac cie na takie slowa. Facet nie polecial na twoja duuupe i zal ci ja scisnal i oskarzylas go o molestowanie :D

Gość gość
nikt zdrowy psychicznie zyczy innemu nieszczescia . lecz sie!\ a teraz zegnam paniusie 🖐️

Gość gość
suką to jesteś ty myslałam że jesteś facetem ale nie jestes kobieta tym bardziej przykre że kobieta mówi takie rzeczy kobiecie rozumiem że gdyby ciebie ktoś zgwałcił lub molestował a wszyscy ci wmawiali że to twoja wina bo np. zbyt dużo sie uśmiechałaś byłaś zbyt miła to nie złamałoby ci życia? przykro mi ale życzę ci tego jesteś suką bez serca i empatii

Gość gość
Mam pytania po prostu Czy to zły czlowiek? Czy mam sie czego bac? I jak z tego wybrąć....czy on coś knuje....:(

Gość gość
gość dziś życzę by ktoś molestował twoją, matkę, siostrę lub córkę zobaczysz jakie to fajne i jakie rany zostawia x Oby to się c/i/p/o odwróciło i do ciebie ze zdwojoną siłą wróciło!!!!

Gość gość
19:07 tak powinnaś być ostrożna najlepiej odciać się od tego człowieka dla niego nie jesteś człowiekiem ale mięsem do zerżnięcia, rzeczą na takiej samej zasadzie jak muzułmanie potraktowali kobiety w Niemczech, takie osoby często mają skłonności psychpatyczne

Gość gość
19:02 ja już o przeżyłam co mnie nie zabiło to wzmocniło teraz twoja kolej suko

Gość gość
gdy jestem molestowana mam mokrą cipke lub pozniej wale c**e:D

Gość gość
19:13 nich cie tatuś powali skoro ci tak mokro

Gość gość
Przestanie wypisywac tak ochydne rzeczy. Napisałam, bo wkopalam sie w g.... :( Mam nadzieje,ze on mi nie narobi zlej opinii. Nie chodze tam jakos sobie radze,ale jak go bede unikala to ja jestem wygrana bo to ja go unikam. Dlatego boje sie,ze za chwile znowu wyskoczy z czyms,zebym do niego przyszla i byla miła bo inaczej "nie bedziemy dobrze żyli"

Gość gość
Dasz rade

Gość gość
A moim zdaniem podobasz mu sie ale on wcale nie chce wyjść na molestującego bo to go nie kręci. Kręci go sama władza nad toba. Być moze jestes dość atrakcyjną kobietą i boli go ego,ze nie umie cie uwieśc..

Gość gość
A ten co cie molestuje to przystojny czy łysol z brzuchem?

Gość gość
gość dziś 19:02 ja już o przeżyłam co mnie nie zabiło to wzmocniło teraz twoja kolej suko vvvv Jesteś złym człowiekiem, bardzo złym, małym i podłym. Nic dziwnego, że to cię spotkało, wrzechświat ci odpłacił podłośc i łzy innych przez ciebie.

Gość gość
Jak nasteonym razem bedzie chciał byc twpoim przyjacielem to go nagraj na dyktafon, broń sie dziewczyno skAD moglas wiedziec,ze tak bedzie robil

Gość gość
Lubi mieć nad tobą władzę. A on wolny?

Gość gość
Jeżeli jesteś od niego troche zależna w pracy, to jest to molestowanie. Nie chodzi tu nawet o dotyk, slowo. Ale o siłe, wyzszosc. Zaleznosc.\ Pisalas mu zeby uszykowal ci laptopa.ale on to zrobil tylko jesli sama przyszlas. To jest pokazanie ci,ze ma nad tobą wladzę .

Gość gość
olej ramola