Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy implantacja zarodka jest możliwa po 5 dniach?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mialam dwa pęcherzyki i sobote pekl jeden a w poniedziałek pekl drugi (potwierdzone usg) i od wczoraj jestem na duphastonie. Dzis od kilku godzin na papierze mam różową krew. Na początku myślałam ze to plamienia okoloowulacyjne ale zeby w 20dc? A teraz przez chwile przeszła mi mysl ze to moze być implantacja. Ale to chyba za wcześnie.... juz nie mam pomyslu co to moze byc

Gość gość
Naprawdę nikt nie wie?

Gość gość
Trudno powiedzieć. U mnie implantacja byla bodajze dwa lub trzy dni przed terminem okresu przy cyklu 28-dniowym.

Gość gość
U mnie w dniu okresu. Ale mysle ze uciebie tez mogla to byc implantacja

Gość gość
ale zeby tak wczesnie? czytam ze niby implantacja moze byc w 5-12 dni po owulacji, ale to jakies tylko chyba teorie. w ogole to leze i czuje sie jak na okres

Gość gość
Przy wczesnej ciąży tez ma się uczucie jakby zaraz pojawić mial się okres.

Gość gość
tylko ze moja ciaza bylaby baaaaaardzo wczesna, tak jak pisalam pierwszy zarodek pekl w sobote a drugi w poniedzialek wiec chyba duzo za wczesnie na cokolwiek

Gość gość
Może owulacja wypadla troszeczkę wcześniej? Zazwyczaj implantacja trwa troche dłużej ze względu na powstawanie trofiblastu itp ale wszystko jest możliwe

Gość gość
wczesniej to nie bo mialam monitoring i w sobote byly jeszcze dwa ale wieczorem czulam ze byla chyba owulacja no i w poniedzialek tez

Gość gość
A kiedy spodziewasz sie okresu? Uczucie takie pojawia się na krótko przed terminem okresu i utrzymuje się potem jeszcze dość długo.

Gość gość
25.01

Gość gość
Powiem Ci jako na babka w 31 tygodniu ciazy. Tym ze czujesz sie jak na okressie nie sugerujbo ja tezsie czulamjam na okres nawrt stos podpasek kupilam :)a okresu ani widu bylo. Druga sprawaze moja ciazajest wlasnietakawczesniejsza owulacja :) 9dc stosunek i bach ciaza ;)

Gość gość
To co moglam miec 3 pecherzyki? I jak byłam na usg 15dc to tylko 2 bylo widac? Ja mam potwierdzone usg ze sob i pon byla owulacja. Ja tez juz jestem po jednej ciazy i tez mnie bolal brzuch jak na okres ale to zaczal jakos tak w terminie okresu a ja okresu spodziewam sie za 11 dni. A moze to przez ten duphaston cos tam sie oczyszcza czy cos

Gość gość
co jej piszecie o wcześniejszej owulacji, skoro miała ją potwierdzoną monitoringiem?

Gość gość
No to możliwe ze może po tabletkach tak się czujesz. Poczekaj cierpliwie.

Gość gość
No to jak wiesz kiedy mialas owulacje i kiedy sie kochalas to co sie durnowato pytasz? Co tu wrozki siedza? Moze byc to implantacja a moze nie. Nikt Ci tu nie przepowie.musisz poczekac.

Gość gość
Aż tak was nie przeceniam, ze wrozkami jestescie ale moze któraś z was miała podobnie. Nie jestem z tych nakrecajacych sie i wyszukujacych objawów ale żeby zajść w ciaze musze brac leki i jak takie cos sie dzieje to daje do myślenia

Gość gość
Chyba nie Tobie skoro takieglupie pytania zadajesz. Jak ktos Ci moze odpowiedziec czy mial to samo?kazdy czlowiek jest inny.