Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak skasować historię wyszukiwania w google ?

Polecane posty

Gość gość

Wyczyściłam historię całą w Firefoxie, ale jak wpisuje na stronie google frazę, którą szukałam, to mi ją podpowiada. Np szukałam kiedyś słowa "winogrono rośnie we francji" i wpisze tylko "winog" i podpowiada mi całą frazę "winogrono rośnie we francji". :O

Gość gośćgość
Możliwe , że nie da się, ale mogę się mylić. Ja kiedyś jakieś 10 lat temu też miałem podobną sytuacja, tylko, że to było na stronie Onet , pamiętam ,że zaznaczyłem myszka dany wyraz i nacisnąłem shift delete lub control alt delete, już dokładnie nie pamiętam. To było dawno temu, nie wiem czy teraz są takie same możliwości.

Gość gość
Dziękuję za odpowiedź, chociaż nie bardzo rozumiem.

Gość cie kawy
a ja jestem ciekawy jak wykasować historię podpowiedzi z wyszukiwarki facebooka

Gość gość
z fejsa sie nie da, to zapamiętuje jako ustawienia konta a co do google to usuń ciasteczka w przeglądarce albo zainstaluj sobie bardzo prosty programik ccleaner który usuwa tego typu 'śmieci' historie, ciasteczka, ostatnio wpisywane adresy, tymczasowe pliki przeglądarki itp

Gość gość
Używaj S t a r t p a g e.

Gość gość
startpage to wirus

Gość gość
użyłam cc cleanera i nic to nie dało. Wyszukiwarka dalej pamięta podpowiedzi...

Spróbuj odinstalować przeglądarkę i zainstalować ją na nowo. W niektórych modelach przeglądarek to działa.

Gość gościik
Jeśli chodzi o fb to można skasować historię wyszukiwania, ale robi się to ręcznie, tzn każde wyszukiwanie z osobna. Trzeba wejść tak: 1) u góry po prawej trójkącik 2) "dziennik aktywności" 3) Po lewej stronie ekranu jak się pojawi pasek to kliknąć na "więcej" 4) "szukaj" 5) i pojawi się historia wyszukiwania 6) kazde wyszukanie można ukryć lub usunać

W przypadku Firefox'a: Ustawienia - Wyczyść historię wyszukiwania - zaznacz wszystkie pola (hasła, cookie, pliki...) - Wyczyść. W przypadku FB: - Dziennik Aktywności - Więcej (pod "komentarze") - Szukaj - Wyczyść (kasuje wszystko).

Gość gość
Normalnie, wchodzisz w ustawienia, historia , zaznaczasz i kasujesz.

Później, aby usunąć z komputera totalnie wszystkie śmieci: Menu Start - Akcesoria - Narzędzia Systemowe - Oczyść Dysk. Wybieramy dysk "C". Komputer przez kilka minut będzie obliczał ile miejsca można zwolnić. Zaznaczamy wszystkie pola (kosz, pliki tymczasowe, ikony...) i klikamy "Oczyść".

Master of Masturbation dziś x Widzę Neptyk, że z Ciebie d_pa, a nie informatyk :P x Często instaluję znajomym system od zera lub lepszą wersję starego i zawsze Google startowało od zera. Oczywiście opisuje sytuację, bez zalogowania do Google.

Bez przesady. Kto by reinstalował program, albo cały system operacyjny, żeby wyczyścić historię haseł ? To może jeszcze wrzuć laptopa do rzeki w najgłębszym miejscu i kup nowego.

Jej nie chodzi o historię, bo to wyczyściłaby CCleanerem. x Jej chodzi o wyszukiwania, które przyporządkował do niej Google. x Co za problem z odinstalowaniem i ponowną instalacją ? To 10min roboty :).

misio1 dziś To tak jakbyś przy np po utracie sterowników, kazałbyś robić format partycji systemowej, a są tacy fachowcy :O Misio weź już lepiej nie doradzaj, w kwestii komputerów, bo komputer to ty widziałeś, jak świnia niebo :D Pogrążasz i z dnia na dzień i coraz bardziej kompromitujesz. To już nie te czasy, gdy kręciło się w magnetofonie np Atari śrubokrętem, żeby ustawić głowicę. Mam wrażenie, że nie nadążasz za techniką.

Gość gość
Autorko, wrzuć w google - jak skasować podpowiedzi w google.

Gość gość
A tak w ogóle to pewnie przez narzędzia, opcje, autouzupełnianie.

Master of Masturbation dziś x Oprócz bełkotu, nie napisałeś niczego konkretnego. x To normalne u kretyna :(.

Nie ma za co dziękować, bo kretyn nie wie, jak linka wkleić :P.