Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... archiwum3

Polecane posty

Gość gość
opozycja to ma h....j do gadania :D

Gość gość
jak z opozycja jest jak z koziej du/py trąba, to ma i ch..uja do gadania. Jak widać po aktualnych wydarzeniach - jednak trochę do gadania ma, jeśli używa mózgów.

Gość gość
więc powtórzę: gdzie był pis kiedy wg was konstytucja była łamana?? Potraficie z tych swoich pisiorskich ryjów wykrzesać coś więcej niż "A PO w 2008..." albo "za czasów Tuska...."?

Gość gość
17;14 czekaliśmy grzecznie aż przyjdą wybory żeby zrobić porządki w tym bu/rdelu który robiła PO ,jak przyjdą następne będziecie wy robić

Gość gość
a kiedy ona uzywa mozgow?? a o czym ty mowisz o tym tworze z d**y nowoczesnej ktora to powstala zeby siac zamęt??

Gość gość
I już wiem, że rozmawiamy z Otuloną, Myrevinem i świnką Ifcią. Cisza jak makiem zasiał, kiedy tylko pojawiają się pytania :D :D :D

Gość gość
sie pochowali nagle wszyscy wlacznie z naczelnym frajerem stefanem niesiolowskim :D

Gość gość
więc powtórzę: gdzie był pis kiedy wg was konstytucja była łamana?? Potraficie z tych swoich pisiorskich ryjów wykrzesać coś więcej niż "A PO w 2008..." albo "za czasów Tuska...."? x nie bylo takiego lidera jak petru ktory wypadl nagle z d**y :D

Gość gość
gość dziś 17;14 czekaliśmy grzecznie aż przyjdą wybory żeby zrobić porządki w tym bu/rdelu który robiła PO ,jak przyjdą następne będziecie wy robić xx mistrz ciętej riposty. długo nad tym nie myślałeś - zgadłam? "używa mózgów" -mam na myśli że robi to, aby zyskać rozgłos, nagłośnić sprawę i coś zmienić (czy to słuszne czy nie, nieważne). Pytam: gdzie był pis jak PO łamało konstytucję za swojej kadencji? Gdzie krzyczeliście, gdzie o tym mówiliście, gdzie uświadamialiście Polaków, świat, Europę, ze łamane są prawa nas wszystkich? posłowie PIS są wybrańcami narodu czy nie? Reprezentują i reprezentowali nas czy nie? Mieli psi obowiązek stać na straży konstytucji, ładu i porządku czy nie? Dziękuję, nie mam więcej pytań. W związku z tym PIS jest wart dokładnie tyle co farbowane lisy, cwaniaki i złodzieje z PO. I to tyle, jeśli chodziłoby o wyższość pisu nad po 🖐️

Gość gość
po prostu nie robilismy szopki jak wy i czekalismy spokojnie az narod kopnie was w d**e i kopnal !! wiec marsz do budy wielki obronco demokracji

Gość gość
a wy tu się dalej sr/ajcie jak to wam PIS zrobi z Polski krainę mlekiem i miodem płynącą. Może Otulina na fali tych sukcesów i dobrej zmiany do Polski na stałe wróci z dzieckiem i Myrkiem? :D :D :D

Gość gość
na zadna kraine miodem i mlekiem nie liczymy bo jestesmy madrzy w porownaniu z wami dekle my liczmy na to ze nikt nie bedzie jadl osmiorniczek za nasze :)

Gość gość
gość dziś po prostu nie robilismy szopki jak wy i czekalismy spokojnie az narod kopnie was w d**e i kopnal !! wiec marsz do budy wielki obronco demokracji x czytanie ze zrozumieniem też u ciebie leży i kwiczy, jak polska gospodarka jeszcze w październiku widzę. spoko, pogadam sobie do swojej rybki, no problem :D 🖐️))

Gość gość
gość dziś na zadna kraine miodem i mlekiem nie liczymy bo jestesmy madrzy w porownaniu z wami dekle my liczmy na to ze nikt nie bedzie jadl osmiorniczek za nasze xx Mhm, a 10 nowych limuzyn to niby za ich, nie? :D :D :D :D :D

Gość gość
to na cos sie przyda przynajmniej

Gość gość
dobra nara bido szkoda tracic czas na dyskusje z toba 3 msc minely dopiero wiec ochłoń i szykuj sie do wyjazdu za granice juz bo przeciez zagrozona demokracja jest

Gość gość
A ty pakuj swoje szwabskie manaty i wracaj do kraju, w końcu będzie tylko lepiej, nie? Szkoda, żeby dziecko się wśród muslimów chowało.

Gość gość
Zadnych propozycji tylko pierdo/le/nie o niczym Shatyn uważa że ludzie są tak głupi że będą tą papkę o trybunale o rankingu i innych spadkach wzrostach łykać że ich nic nie obchodzi codzienność ,ale niestety ludzie są ciekawi co PO a szczególnie Nowoczesna ma do powiedzenia o sprawach dotyczących ludzi a tu nic ble ble ble tylko PIS jest zły Kaczor ma kota i to cała oferta

Gość gość
gość dziś dobra nara bido szkoda tracic czas na dyskusje z toba 3 msc minely dopiero wiec ochłoń i szykuj sie do wyjazdu za granice juz bo przeciez zagrozona demokracja jest x Jak zwykle, kiedy ktoś pisze coś sensownego, a ty sama siebie stawiasz w ślepej uliczce :) Typowe :) Buziaczki całuski. Ja jestem zagranicą, nigdzie na szczęście nie muszę się pakować :D W przeciwieństwie do ciebie - chyba gęsto i ciemno się tam w DE robi, nie? :D {czesc])))))))))))))

Gość gość
Po jaki uj zakładaliście swoje KURY skoro i tak przyłazicie tutaj? 😴

Gość gość
TO jest prawdziwy problem tego pieprzonego kraju, pieprzonych polaków i was, na tym pieprzonym topie: http://pytanienasniadanie.tvp.pl/23668108/wstrzasajacy-eksperyment-pokazal-prawdziwe-oblicze-polakow TO JEST PRAWDZIWY PROBLEM Polski. Cała reszta to smutna konsekwencja tego, jakimi ohydnymi kanaliami są Polacy 🖐️ (taaaaak, wiem, was z osobna to nie dotyczy, to nie o was, wy jesteście inny. Właśnie ku/r/wa widać po tym topie).

Gość gość
nie pomogli temu dziecku ??? bo ja widze co innego a to ze ktos obsral tego bachora to juz wielka afera??

Gość gość
ość dziś dobra nara bido szkoda tracic czas na dyskusje z toba 3 msc minely dopiero wiec ochłoń i szykuj sie do wyjazdu za granice juz bo przeciez zagrozona demokracja jest x Jak zwykle, kiedy ktoś pisze coś sensownego, a ty sama siebie stawiasz w ślepej uliczce usmiech.gif Typowe usmiech.gif Buziaczki całuski. Ja jestem zagranicą, nigdzie na szczęście nie muszę się pakować smiech.gif W przeciwieństwie do ciebie - chyba gęsto i ciemno się tam w DE robi, nie? smiech.gif {czesc]))))))))))))) x o czym ty bredzisz spedalona istoto :D????

Gość gość
tata tak do ciebie mówił? Biednyś :( kochamy cię, spokojnie ❤️ ❤️ ❤️

Gość gość
Obiektywnie: od 3 stron wyzywają tu wyłącznie zwolennicy PiS. Przypadek? Nie sądzę :classic_cool:

Gość gość
Nie rozumiem po co z tym oszołomem shatynem dyskutujecie.On JEST ZAŚLEPIONY SWOIM OMAMEM! Jego nic i nikt nie przekona,on ma monopol na mądrość w tym temacie i już.Faktycznie gdyby nie net nigdy bym nie przypuszczał że tylu jest durni na świecie!

Gość gość
Czy wypada dziś złożyć Otulonej życzenia? :classic_cool: Bo w końcu nie wiem ile lat ma jej dziecko - niecałe dwa czy osiemnaście :classic_cool:

Gość gość
A ja jako matka małych dzieci się pytam: Czy Jacek Kurski przywróci w TVP wieczorynkę?!?

Gość gość
Shatyn już ci się zwoje mózgowe prostuja za "papkę"którą raczy nas PO i Nowoczesna ludzie życie oddawali ?kto gdzie kiedy może na marszach KOD?weż przestań bredzić bo mnie boki ze śmiechu bolą

Gość gość
PO i Nowoczesni to oszusci zapowiadali ,że po wygranej Dudy i PIS będą masowo emigrować a patrzcie ile tego tu siedzi, jak narazie to nawet kłamczuchy nie ma wzrostu sprzedaży walizek ,jesteście niewiarygodni