Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY... archiwum3

Polecane posty

Gość gość
Niech shatyn wytłumaczy gdzie podziały sie pieniądze z OFE i co myśli o niewyjaśnionych aferach i przekrętach ludzi z PO.

Gość gość
ach tak, zyta gilowska kłamie, dane z wykonania budżetu kłamią, jak kłamię tylko jedna jest prawda: "to wszystko wina pisu". za długi PO odpowiada pis, za afery PO odpowiada pis, za złodziejstwo i nadużycia władzy PO odpowiada pis i nikt inny tylko pis. a naród się dał nabrać że to jednak wina tych co rządzili a nie tych co byli w opozycji i zbierali przez 8 lat baty od wszelkich "autorytetów". i pogonił autorytety w cholerę co jest ewidentnie zamachem na demokrację. tak demokracja wyglądać nie może żeby se naród jakichś pisiorów wybierał a oni potem chcą nawet rządzić państwem. skandal skandal i po trzykroć skandal. tylko KOD może nas teraz uratować. znaczy was, chciałem powiedzieć. ale chyba nie uratuje.

Gość gość
no ale za pisu dziury budżetowej prawie nie było więc jak długi których narobiła PO mogą być winą "dziury budżetowej spowodowanej przez pis"? o Obniżki PiT i składki rentowej przyjęte w latach 2006 i 2007, ale wprowadzono w życie w roku 2008 i 2009.

Gość gość
obejrzyj sobie obrazek, już go wklejałem wielokrotnie: o Z tego obrazka wynika jednoznacznie to co już zacytowałem: "Obniżki PiT i składki rentowej zostały przyjęte w latach 2006 i 2007, ale wprowadzone w życie w roku 2008 i 2009.". Dlatego też właśnie w 2010 roku nastąpił taki skok deficytu, bo do tego doszedł jeszcze kryzys na świecie czy raczej jego efekty dla Polski.

Gość gość
Znowu zatwardzenie. Trzeba zacząć nowy topik - do roboty Shatyn.

Gość gość
Jak wrócisz to zacznij nowy topik

Gość gość
O KURCZE :D:D:D

Gość gość
Gdyby nie net,nigdy bym nie przypuszczał że są az takie PATAFIANY na świecie jak ten SHATYN :D

Gość gość
SHATYN ma obsesję na punkcie nauki i wykształcenia, z powodu własnych braków.

Gość gość
Zauważyliście ze jak zostaje przyparty do muru to od razu idzie zrobić klocka :D

Gość gość
"Obniżki PiT i składki rentowej przyjęte w latach 2006 i 2007, ale wprowadzono w życie w roku 2008 i 2009. " x ale w 2008 i w 2009 roku rządziła PO więc usprawiedliwianie się pisem jest po prostu żenujące. pis obniżył podatki bo deficyt budżetowy spadał, potrafili rządzić państwem. skoro PO potrafi jedynie podnosić podatki i taki jest ich sposób na rządzenie a jakakolwiek obniżka jest wykluczona "bo zniejasza wpływy budżetowe" i za ich rządów jedyna alternatywa jaką mamy to - wzrost podatków albo wzrost długów albo i jedno i drugie to tylko upewnia mnie że bardzo dobrze zrobiłem głosując na pis. że te kanalie trzeba było pogonić już dawno skoro jedyne co potrafią to łupić obywateli i rozdawać swoim kolezkom. x czy przez to co piszecie mi tutaj chciecie mi dać do zrozumienia że od PO i tych wszystkich "nowoczesnych" to ja się mogę tylko spodziewać coraz wyższych podatków? i dlatego obniżenie podatków przez pis to "wina" pisu, po naród trzeba gnoić podatkami ile wlezie żeby se nie pomyślał że ma dobrze? tak PO robiła cały czas. czy to jest jedyne co macie do zaproponowania obywatelom?

Gość gość
gość dziś x Zaloguj się dziadzia.

Gość gość
lis zapowiedzał ze będą demonstracje cyt "to nie bedą pieszczotliwe demonstracje" bedzie pewnie rozpierducha:D

Gość gość
Widzę, że kury przylazly gdakać tutaj.

Gość gość
Iftara zaloguj się.

Gość gość
Brawo Czuchnowski!!!!

Gość gość
Shatyn, biorą mnie za Ciebie. Ci z bandy kur. Także sorry. :-) :-) :-)

Czuchnowski pojechał Jakubowską, tylko torebki nie zabrał. Aż się wzruszyłam jak czytał z kartki o swoich, pozbawionych środków do życia, kolegach. Szczególnie Kraśko jest pozbawiony :p Głupi ten lud z Czerskiej, oj głupi. I mysli, że inni też tacy sami.

Nie wierze....:D Z przyzwyczajenia klikam na to szambo. Pies Pawłowa normalnie :D

Gość gość
S********j idiotko. Czyta szmata. :-)

Gość gość
Bronisław Wildstein, Rafał Ziemkiewicz, Krzysztof Skowroński, Marek Pyza, Anita Gargas, Katarzyna Hejke, Tomasz Sakiewicz, Jacek Sobala, Michał Karnowski, Anna Sarzyńska, Wilotd Gadowski, Mariusz Pilis, Agata Ławniczak, Jolanta Hajdasz, Wanda Zwinogrodzka, Artur Dmochowski, Piotr Skwieciński, Maciej Świrski, Krzysztof Karwowski, Marcin Wikło, Bartłomiej Wróblewski. - te osoby zwolniła mośkowa PO - mosiek Czuchnowski niech wyśle zażalenie do PE że teraz zwolniono paru pseudo- dziennikarzy typu lewicka , lis i kraśko

Gość gość
Baran, pomyliłeś topik.

Gość gość
Masz rację, Lewicka to dno.

Gość gość
Iftara zwariowała, chamska i wulgarna baba się zrobiła.

Gość gość
Shatyn kloca zwalil i nowy topik załozył tu za duzo pytań do dzada było chyba slady chce zatrzeć

Gość gość
gość wczoraj Niech shatyn wytłumaczy gdzie podziały sie pieniądze z OFE i co myśli o niewyjaśnionych aferach i przekrętach ludzi z PO. >>> A ty mądralo sralo moze wytłumacz co z największym przekrętem w dziejach polskiej bankowości SKOKów, za którym stoi PiS i Kaczyński. 'Przekręt, który jest autorstwa nie tylko Grzegorza Biereckiego i jego kolesi, ale PiS, który chronił politycznie ten przekręt – i powiedzmy to wyraźnie – autorstwa Jarosława Kaczyńskiego. To ten sławetny układ. Bankowy Fundusz Gwarancyjny już wypłacił 3 mld zł upadającym klientom SKOK-ów. Obecnie brakuje kolejnego miliarda.'

Gość gość
DOBRA ZMIANA wg PiS Kurski - wiceminister kultury, bo gra na gitarze Szmit - wiceminister infrastruktury, bo dwa razy stracił prawo jazdy za prędkość Kamiński - służby specjalne, bo jako skazany, zna sądy z drugiej strony Macierewicz - koordynator służb specjalnych, bo zna wszystkie teorie spiskowe świata Ziobro - minister sprawiedliwości, bo jako student donosił na kolegów Jaki - wiceminister sprawiedliwości, bo sprawiedliwie zakazał wjazdu kibicom Śląska do Opola szef PKP Bogusław Kowalski TW wg informacji Cenckiewicza nowy szef PKP miał być zarejestrowany przez SB jako TW ps. "Mieczysław" i TW ps. "Przemek", choć do dnia dzisiejszego nie zachowała się jego teczka personalna i teczka pracy. Według tych informacji Kowalski miał się spotykać z oficerami SB co najmniej 60 razy, miał też za swoje spotkania otrzymywać wynagrodzenie. Marcin Meller, dziennikarz i publicysta, poinformował w mediach społecznościowych, że nowy prezes PKP Bogusław Kowalski był jedną z osób, które donosiły na niego do SB. "Kiedy w 1988 roku aresztowano mnie po raz pierwszy za działalność w podziemnym NZS-ie, jednym z czterech konfidentów, których Służba Bezpieczeństwa skierowała do rozpracowywania mnie, był tajny współpracownik »Mieczysław« czyli Bogusław Kowalski" - napisał Meller. Bogusław Kowalski był "posłem PiS-u, gdzie wszyscy wiedzieli, że to dawny agent, ale że był bliski Radiu Maryja, to w jego wypadku czujność lustracyjna w partii trochę osłabła" - dodał Meller. Nominację dla Kowalskiego publicysta porównuje do obecności w PiS Stanisława Piotrowicza, prokuratora stanu wojennego.