Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pipkiwolowe

Mam dosyć facetów którzy sami nie wiedzą czego chcą

Polecane posty

Gość Pipkiwolowe

Takich mamei. Jak tylko zaczyna mi taki marudzić i zrzędzić zbiera mi się na wymioty. Powiedzieć coś szczerze to zaraz strzela focha jak baba. Brak konkretnego podejscia do wielu spraw. Sami nie wiedzą czego chcą i o co im chodzi.

Hahaha witamy w XXI wieku, spokojnie, są i tacy co przyjmą krytykę na klate i jeszcze ci podziękują za uświadomienie tego. Trzeba tylko dobrze szukać bo normalnych mężczyzn jest już mało.

Gość gość
to fakt,byle co i foch zero chęci do rozmowy,dyskusji,pan się focha:P

Gość RealMen21
Trafiasz na małych chłopców i tyle ;) Poszukaj trochę dłużej autorko albo wytęż troszkę wzrok a na pewno znajdziesz tego konkretnego faceta ;) Polecam na przyszłość konkretne rozmowy typu plany na przyszłość itd. To wiele zdradza o danej o osobie i pozwala szybko ocenić dojrzałość ;)

Gość Facet_301
nie wiesz o co chodzi facetom ? to ci powiem o to, żeby wsadzić w twoją szparę jak najniższym kosztem.

Gość gość
krotko i na temat facet 301 :D a do autorki pewnie tak jak ja masz pelna szafe ciuchow w zasadzie nie potrzebujesz nowej kiecki przecenionej obecnie z 300 pln na 280 pln... moze gdyby ja przecenili na 80 pln to bys sie skusila, ale tak? obejrzysz wystawe, moze przymierzysz i stwierdzisz ze jest 3 cm za krotka/dluga albo za bardzo marszczy sie w talii i pojdziesz dalej