Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

U faceta 33 lata to analogicznie jaki wiek u kobiey jezeli chodzi o atrakcyjnosc

Polecane posty

Gość gość

25? 22? Bo 33 letnia kobieta w porownaniu z 33 letnim facetem na rynku matrymonialnym jest juz zdeklasowana

Gość gość
no mniej więcej jest właśnie tak jak zauważyłaś/eś

Gość gość
typowy 33 latek to gruby lysiejacy facet z piwnym brzuchem zaniedbany pod wzgledem higieny osobistej jak i inteletu, osobowsi, ubioru typowa 33 latka (oczywiscie ta samotna) to zadbana kobieta ktora dba o swoj wyglad zewnetrzny, dba o swoj umysl (doksztalca sie, szuka nowych zainteresowan), zawsze ladnie porzadnie ubrana do okazji, z makijezem podkreslajacym jej wyglad

Gość gość
Co z tego ze zadbana jak juz stara

Gość gość
on tez juz stary

Gość gość
On raczej nie

Gość gość
U faceta 33= 20-23 u kobiety

Gość gość
U kobiety 33=ok45 u faceta, poźniej jest moim zdaniem gorzej i 40 u kobiety to juz=60 u faceta

Gość gość
ale o co chodzi, 33 lata to u faceta szczyt, poczatek czy ostatni rok atrakcujnosci?zdaje sie ze atrakcyjny autor utracil zdolnosc jasnego wypowiadania sie.Dlatego idealna para dla niego to 16 latka

Gość gość
tyle samo, dla faceta 33 kobieta 33, atrakcyjność ta sama debilu, popatrz na swojego ojca czy jest taki piękny i młody, ile ten debil twój stary ma lat? czy on wie jakie gó\wno spłodził swoim miekkim f\\iu\\tem? pokaż mu ten temat, a najlepiej pokaż ten ten temat swojej matce, niech zobaczy jakie gó\\wno wys\rała i co to gó\\wno o niej myśli gdy dorosło. Niech zobaczy twoja matka komu wycierała obes\\raną doope i jakie zdanie ma o kobietach (czyli też o swojej matce) synalek 🖐️

Gość Laura2777777
Zalezy jak sie trzymają, 33 latka może wyglądać i na 45 lat i na 25 , to zalezy od kobiety. Np Marta Żmuda- Trzebiatowska ma ponad 30 i trzyma sie dobrze, a jakas inna babka może znacznie gorzej wygladac Tak samo facet, Daniel Craige ma chyba z 47 lat, a jest przystojny ,a jakiś jego rówieśnik może już wygladac tragicznie

Gość Laura2777777
Sama osobiście znam dziewczyne po 30 co wygląda całkiem niezle i drugą nie wiele starsza co już wyglada jak ciotka

Gość gość
Jestem kobietą 26-letnią i uważam, że u kobiet to byłby przedział 24 - 27 tak mniej więcej... Ale jak ktoś słusznie zauważył jest to mocno indywidualna kwestia.

Gość Mario Candarelli
u kobiety w wieku 33 lat są widoczne zmarszczki , gdy popatrzymy na twarz kobiety to najbardziej marszczy się szyja, są zmarszczki pod oczami i żadnym korektorem tych zmarszczek nie skoryguje , poza tym, zmarszczki na czole a facet w wieku 33 lat wygląda 'kwitnąco' nawet, jeżeli kapsle od piwa butelkowanego otwiera swoimi zębami i każdego wieczoru wypija co najmniej 6 browarów i kiedy nadchodzi wiosna to jego kindybał rośnie jak sosna !

Gość gość
Jakie zmarszczki, nie mam żadnych. Chyba w pijanym widzie po tych browarach.

Gość gość
facet w wieku 33 lat wygląda 'kwitnąco' nawet, jeżeli kapsle od piwa butelkowanego otwiera swoimi zębami i każdego wieczoru wypija co najmniej 6 browarów i kiedy nadchodzi wiosna to jego kindybał rośnie jak sosna ! x Kwitnie szczególnie mięsień piwny i rozwinięta lustrzyca :P Swoje zęby w połowie zostawił u dentysty, którego odwiedza wyłącznie, gdy trzeba je już rwać. I po Braveranie mu nie stanie :P

Gość gość
U psów jest tak że 7 razy wiek psa A u mężczyzn jest chyba w dzisiejszych czasach jak u kobiet Co prawda mężczyźni dłużej są plodni (jeśli dbają o siebie), ale teraz tez po 40 kobiety mogą urodzić pierwsze dziecko

Gość Mario Candarelli
gość dziś Jakie zmarszczki, nie mam żadnych. Chyba w pijanym widzie po tych browarach. x pokaż fotkę do oceny , coś się zawsze znajdzie , możesz na fotce zasłonić tzytzki

Gość gość
Śnisz, zboku.

Gość Mario Candarelli
gość dziś Co prawda mężczyźni dłużej są plodni (jeśli dbają o siebie), ale teraz tez po 40 kobiety mogą urodzić pierwsze dziecko x i po cholerę facetowi takie 'szczęście' , gdy urodzi po czterdziestce dziecko z zespołem Downa albo bez kończyn dolnych i górnych , jak wiadomo co druga 'łyka' jakieś tabletki na odchudzanie, na większe tzytzki, na zarost na rękach więc mając 40 lat nie nadaje się nawet na matkę , co z tego że urodzi 'kalectwo' ?

Gość gość
u faceta od 20-50, u kobiety do 15

Gość gość
19:45 no tak, bo po 40. rodzą się tylko kaleki ... Zapomniałam, i wszyscy o tym wiedzą, a mimo to starają się razem o dziecko.

Gość gość
>30 lat to najlepszy materiał dla >20 letniej kobiety.

Gość gość
Przesuniecie jest gdzies ok 10 lat czyli facet 30 letni ma takie wziecie jak 20 letnia kobieta 31 letni jak 21 letnia i tak dalej z tym ze im pozniej tym gorzej da kobiety. 50 letni facet jest o wiele bardZiej "na rynku" wziety niz 40 letnia kobieta

Gość gość
Dokładnie, zadbany i ułożony 40latek może spokojnie mieć taką >27 letnią kobietę. Ogólnie widzę sporo tkich par z różnicą ok 10lat. Raczej faceci wybierają sobie młodsze przeważnie.

Gość gość
Ja 33 letnia kobieta mam większe powodzenie u facetów niż 10 lat temu:)fakt każdy mi mówi ze wyglądam 25 lat a przewaga kolegów w moim wieku ma wyłysiałe głowy albo widoczne zakola ze o zmarchach nie wspomnę :) To raczej nie oznaka "kwitnącego" wieku a raczej początek końca młodości:P

Gość gość
33 to stara. Sorry jak widze moje dziewczyny z konca studiow to wydaje mi sie ze juz nawet po 23-24 roku zycia kobiety sa po prostu stare. Nie ta twarz nie ta dupa

Gość gość
I co z tego? Książe william jest łysy jak nie wiem, a i tak co druga polka by mu skoczyła na falusa. Liczy się pewność siebie i co sobą facet reprezentuje. Znan wielu takich. Nie tylko łysych oraz grubych, a mają bardzo ładne żony, a krezusami nie są. Wystarczy zobaczyć ile to było w tv związków gdzie 28latka miała 48letniego faceta, itp.

Gość gość
Cóz Mogę tylko współczuć towarzystwa niechlujnych, zaniedbanych 33latek:) ale faktem jest ze moje rowiesniczki niezbyt dobrze wylądaja:) jak kto dba tak ma:)

Gość gość
Są ludzie co nawet w wieku 30 wyglądają jak gimbusy, a to też nie dobrze. Kobieta też musi być kobietą, a nie dziewczynką.