Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

U faceta 33 lata to analogicznie jaki wiek u kobiey jezeli chodzi o atrakcyjnosc

Polecane posty

Gość gość
Na zachodzie jest dużo par typu ona 25+ on 40+ ale w Polsce to jeszcze rzadkie przypadki więcej jest ona 30+ on 40+ kto jezdzi nad bałtyk latem to zauważy takie pary.

Gość gość
Ja rówieśniczka Księcia Williama na pewno bym wskoczyła mu na fallusa, w zyciu...łysy blady jak du/pa. A Kate ciągle piękna i szczupła:) i macie porównanie starzenia się facetów i kobiet w tym samym wieku:)

Gość gość
Prawdopodobnie sa w tym samym wieku tylko on ma już takie bruzdy zamiast zmarszczek mimicznych i mięsień piwny ze wygląda 10 lat starzej. A wmówili nam to kobiety się brzydko starzeją, nieprawda. Faceci o siebie nie dbaja, może 20% 30 letnich facetów wygląda super . Ale cwiczą nie pija nie palą no i dobre geny:)

Gość gość
Podobają ci się tekwadrstowe licówki na zębach kate? Jedne z najgorszych licówek. Ona ma make up i armię stylistów. Oczywiście, że będzie dobrze wyglądać, ale zębiska ma jak koń.

Gość gość
Z botoksem i kilogramem tapety to nawet dwudziestolatek ma więcej zmarszczek od takiej 40latki.

Gość gość
Ona ma tez 33:) a 20 latek nie powinien mieć zmarszczek chyba ze lubi pochlać i przycpać to może wyglądac na 40 lat. Kate zawsze miała takie zęby więc nie ma licówek, uważacie ze nie da się mieć tak równych zębów??? da, tylko trzeba było dbac o nie zaraz po wypadnięciu mleczków:) William przy niej jak jej Tatuś, niestety.

Gość gość
Książe Wiliam jest angolem a angole do urodziwych facetów nie należą stąd w UK tylu singli jest a ich rodaczki wolą Hiszpanów i Włochów.

Gość Laura2777777
Do 40-stki kobieta ma szanse wyglądać ponetnie, a po 40-stce juz jest o wiele trudniej, co nie znaczy, ze to nie mozliwe med estetyczna i chirurgia plastyczna ida do przodu

Gość gość
Polki tez wolą przystojnych Włochów czy Hiszpanow. I wcale się nie dziwię, mnie tez się podobają. Tak idąc ulicą dostaje się oczopląsów, no cóz kazda Polka chce mieć ładne dzieci:) Tym bardziej ze Polacy nalezą do grupy najbrzydszych facetów na świecie zaraz po Rosjanach i Angolach:) nie dziwota:P

Gość gość
Tylko, że ona ma obleśbe zęby. William ma dużo ładniejsze. Jej wyglądają jak implanty. Nawet po kolorze widać, że ma sztuczne. Idź do okulisty jak tegoępolu nie widzisz.

Gość gość
Jak zwykre stare polskie pannice przyszły i zrobiły offtopa. I stare babiszony wy nawet za 10lat dalej będziecie samotne, więc po co hejtować? Jesteś taka zayebista, to czemu nie masz jeszcze przystojnego faceta z grubyn portfelem? No właśnie... Bo nie jesteś zayebista, a tacy faceci mogą sobie wybierać w lepszych jak im się żywnie podoba, ale wy szukacie księcia z bajki dlstego zostaniecie starymi pannicami przekonanymi o swojej zayebistości :D.

Gość gość
A skąd info ze nie mam faceta z grubym portfelem??????? Otóż mam faceta i to dobrze zarabiającego, 2 samochody, firma, dom, 2 razy w roku wczasy:) pewnie gdybym była brzydka i gruba musiała bym się zadowolić takim co zarobi 2-2,5 tysia:) za chwile pewnie przeczytam ze zmyślam. Wiem co mam i bardzo dobrze mi z tym..

Gość gość
I musisz całymi dniami przesiadywać na kafe, taaaaaaa.

Gość gość
Znajomy zarabia prawie 9 tys i nie mogl w pl znalezc dziewczyny, pojechal na slowacje i wybieral przebieral, jedna znalazl i sie przeprowadzili do hradec kralove tuz przy granicy z polska. Zyja jak pany. Tyle ze koles nie byl jakis mega przystojny dlatego w pl go zadna nie chciala, pojechal do innego kraju i nagle pelno dziewczyn chetnych. Polki wola pijaka na zasilku ktory bedzie lal po gebie i szczal do zlewu ale sprawial "wrazenie prawdziwego mezczyzny" dlatego wogole mi ich nie zal ze tak koncza i ze pozniej maja takie zj****e zycie w biedzie i patologii. Nie obchodzi mnie to, tylko mnie wlurwia najbardziej ze sie o tym pozniej zala. Widzialy galy co braly