Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem mezczyzna 36 letnim, niedlugo 37, jak zaczne pakowac na silce 4 razy w ty

Polecane posty

Gość gość

-godniu, to bede mial po pol roku super miesnie? chcialbym zeby jak zdejme koszulke na plazy zeby wszystkie 20-kilkulatki mialy mokro w majtkach robie sobie przeszczep wlosow w marcu, ale mysle tez nad silownia chce wyrywac 25 latki a nie rowiesniczki ktorym tylko slub i dziecko w glowie

Gość dwudziestolaatka
Hehehe, nie dość, że staruch, to jeszcze sztucznie poprawiany :P

Gość gość
25-latkom też ślub i dziecko w głowie.Musisz chyba na 20-latki polować.

Gość gość
Mokro to mogą mieć na ten widok tylko 50-latki :P

Gość gość
Stary i do tego łysy? Nigdy. Chyba, że za 30 lat, jak będę mieć 50+

Gość gość
hehe 20 latko dalbym ci lepsze orgazmy w lozku niz twoj rowiesnik studenciak z mlekiem pod nosem

Gość gość
kupie se starego kabirioleta, zapodam amerykanski hip hop, ubiore sie w luizna koszule, wrzuce na nos dobre okulary przeciwsloneczne i bede sie bujal promenadami nadmorskimi polskie studentki beda same na mnie lecialy

Gość gość
zależy od tego jakiej urody jesteś jak dotąd żadna na ciebie nie leciała to się nie spodziewaj że poleci

Gość gość
4x to za dużo. Tak 3 razy w tygodniu wystarczy. Temat jest bardziej skomplikowany, niż się wydaje. Trzeba mieć dobry program + dieta do tego i systematyczność. Ciężka spara ogólnie.

Gość gość
gość dziś hehe 20 latko dalbym ci lepsze orgazmy w lozku niz twoj rowiesnik studenciak z mlekiem pod nosem x Śnisz i marzysz. Geriatria tylko jako przedmiot na studiach :P

Gość gość
20 letni student mysli gdzie tu kupic taniego browara i z kim sie napic i uczy sie do sesji i gra w gry w czasie seksu spusci sie po 4 minutach, nie potrafi dobrze zrobic minety na urodziny wezmie cie na pizze na wakacje zabierze pod namiot 36 letni mezczyzna jest managerem w korporacji, zarabia kasiore, ma dobre auto, wlasny apartament z ladnym widokiem, wieczorem wezmie cie na sushi za 150 zlotych i wino za drugie tyle potem taxi do domu, napiwek dla taksowkarza i dobry seks cala noc, patrzac na to by kobiecie rowniez bylo dobrze na urodziny kupi ci drogi naszyjnik na wakacje zabierze na malediwy

Gość gość
jakbym już miała brać takiego starego dziada, to wolałabym zeby miał mniej nas...we łbie i chociaż trochę odstawał poziomem intelektualnym od przeciętnego gówniarza, ale ty nie masz tej cechy. Zrozum ojciec, że zaimponować to możesz tym czego dzieciuch nie może mieć ....a nie tym co oni maja lepsze z racji wieku: ciało, włosy, wydolność. W tym zawsze będziesz do tyłu i jeszcze padniesz na serce jak się tak będziesz zarzynał w twoim wieku

Gość gość
na urodziny kupi ci drogi naszyjnik na wakacje zabierze na malediwy no i dlatego musisz szukać małolaty, po kobiecie w twoim wieku to już nie che się obciągać staremu durniowi za biżuterię, którą sobie sama kupi, bo ją stać

Gość gość
hahahahaha jaki kryzys wieku średniego, dziadek ostatni raz się ruszał w podstawówce na wf i nagle po latach zaniedbań mysli ze pochodzi trochę na siłkę i będzie jak młody bóg.....

Gość gość
16:56 jaki ojciec? singiel :)

Gość gość
gość dziś Współczucie, że byłeś takim studentem. Studiuję prestiżowy kierunek i mam kolegów na poziomie, z rodzin z tradycjami. Piszesz o jakimś plebsie, współczuję ci twojego środowiska.

Gość gość
36 letni mezczyzna jest managerem w korporacji, zarabia kasiore, ma dobre auto, wlasny apartament z ladnym widokiem, wieczorem wezmie cie na sushi za 150 zlotych i wino za drugie tyle potem taxi do domu, napiwek dla taksowkarza i dobry seks cala noc, patrzac na to by kobiecie rowniez bylo dobrze na urodziny kupi ci drogi naszyjnik na wakacje zabierze na malediwy x Nie jadam zdechłych ryb, zwłaszcza wieczorem - to czas na lekką wegetariańską kolację. Nie imponuje mi dziadek, który dochrapał się raptem managera w korpo i jeździ taksówkami :P, z czym do ludzi. Nie bywam w "apartamentach"podstarzałych lowelasów. Umawiam się z młodymi, ambitnymi chłopakami o szerokich horyzontach i perspektywach. Z kimś takim się zwiążę. Nie jestem zainteresowana przygodnym seksem z podstarzałym amatorem młodych ciał - ktoś taki może liczyć jedynie na sponsoring z tandetnymi pannami bez aspiracji.

Gość gość
17:10 kazdy student chleje browary i rzyga na przystanku ;)

Gość gość
17:16 "Umawiam się z młodymi, ambitnymi chłopakami o szerokich horyzontach i perspektywach." no to wlasnie ja kims takim przeciez jestem !

Gość gość
Nawet tandetna panna nie weźmie star***** wybierze max 30-latka.

Gość gość
targetem autora są 40-50latki

Gość gość
mezczyzni nierzadko nabieraja urody wraz z wiekiem wpisz sobie w google "young george cloney" ;)

Gość gość
nabierają mięśnia piwnego i zakoli :P

Gość gość
oraz nieuzasadnionego wysokiego mniemania o sobie

Gość daj spokój stary pryku
trzeba z godnością przyjmować swój wiek, jak ktoś jest zakompleksiony to ani siłownia ani zaliczanie dwudziestek nic nie pomoże... a mężczyzna który potrafi się starzeć z godnością jest jak wino im starsze tym lepsze /story (jeszcze nikt z malucha nie zrobił ferrari, bo to wbrew naturze) zresztą nikt nie jest bykiem rozpłodowym i nie ważne ile ma się lat nikt nikomu dzieci nie każe robić... wielu starszych mężczyzn potrafi być przystojnych, mieć poziom i się zachować, a nie pajacować i uganiać się za dwudziestkami : D

Gość gość
zgadzam sie kolego/kolezanko ze starsi mezczyzni moga starzec sie z klasa, ale mnie to nie dotyczy, bo nie jestem stary, hehe niech gustownie starzeje sie 55 latek, a nie 36 latek, ktory wciaz jest mlody :) natomiast do kolezanki wyzej, tak sie istotnie sklada, iz lysienie mnie dotknelo, ale jak wspomnialem, mam za kilka tygodni przeszczep wlosow w jednej z najlepszych warszawskich klinik chirirgii plastycznej :) po tym zabiegu moja linia wlosow bedzie zblizona do linii wlosow studenta, mam geste wlocy po bokach wiec jest co przeczepiac :P

Gość gość
Nikt nie piszę Ci że jesteś stary. Po prostu "młodo" dopadł Cię kryzys wieku średniego.

Gość gość
chcialbym zeby jak zdejme koszulke na plazy zeby wszystkie 20-kilkulatki mialy mokro w majtkach" xxx na ogół, na plaży, wszyscy mają mokro w majtkach, niezależnie od płci:D xxx trudno wyjść z wody i mieć sucho w gaciach:D xxx ale pociesz sie, widząc sztuczne ciało, rzadko kto ma "motylki" :D

Gość gość
niech gustownie starzeje sie 55 latek, a nie 36 latek, ktory wciaz jest mlody x bardzo pobożne życzenie

Gość gość
po tym zabiegu moja linia wlosow bedzie zblizona do linii wlosow studenta x nic nie będzie już NIGDY zbliżone do studenta :P