Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

No.

Polecane posty

Znow metlik w glowie. Powinnam szukac kogos bliskiego kto b mocno stapa po ziemi...

Gość goscmnxncuwnscxnuwncx
Kim jestes czego szukasz? Masz cos w sobie co czyni mi bliska, co?

Gość gośćnxnwncx1ucx1qzzqqz
moze brak Ci celu? moze po prostu chcesz szczerze pogadac moze szukasz pomocy, choc nidgy sie do ego nie przyznasz Wiem , ze jestes piekna, wiem ze jstes wazna , wiem ze chcesz kochac

Gość gość
Aleee nie tu :classic_cool:

Gość gośćwdnu3ndun31yudni
szuksz wiesz , ze czegos Ci potrzeba wiesz tez czego, gdzies to w tobie tkwi M musisz probowac to odnalesc w sobie i dla siebie M

Gość gośćx1bnybxdb1bb1dcb1bc1bc
ja Ciebie wyobrazam tak: w letniej sukience na tarasie z kubkiem herbaty wpatrzona w dal nie smutna, ale tez nie radosna, zamyslona zagubiona? moze?

Nie wiem, ale sie dowiem z czasem, mam nadzieje. :) wyobraznia jest nieograniczona:)

Gość gośćmdcn12unc919cx1xo1
pisalismy kidys ze soba przedstawiac sie chyba nie musze jak dotad bezblednie mnie rozpoznawalas Tak Cie wyobrazam, a ile w tym prawdy? hmm czuje od Ciebie cieplo i nie pytaj dlaczego po prostu nie wiem M

Gość gośćnxunx1x1nx1x1mi1io1
to moze i lepiej dla mnie tak szybko mnie nie pogonisz! podpowiedz och, och...

Gość gośćxnunxucxn9ecxecece9wq9z9
zle to zinterpretowalas chodzi o - och, och Karol jakis ty nudny.. i juz

Gość gośćC
Nie moge tu na forum napsac nic wiecej w formie przypomnienia moze jeszcze, slowa klucze kaghor, ogrod czerwona herbata brunetka

Gość gość
nie pozostaje mi nic innego jak tylko przyzna Ci racje pomylilem sie w tym wzgledzie wierze, ze tylko w tym

Dlaczego, "wierze, ze tylko w tym"? Byla tu kiedys jakas M podobno tylko na pomaranczy miala taki nick, a ja nie wiedzac o tym tez sobie taki nick wymyslilam i bylam niebieska. Moze to z nia pisales?

Gość gość
OK M jak Magdalena Kobieta, dziewczyna szalenie inteligentna, ja twierdze ze niespokojna i zagubiona jak bedziesz miala kiedys czas to ci opowiem taka historie ktora mi sie teraz nasunela historie czlowieka ktory szuka

Nie jestem Magdalena, ale pasuje ze troche pogubiona kobietka jestem. Przykro mi, ze nie trafiles na Nia...

Gość gość
stalem sie swiadkiem i czescia tego zdarzenia to juz we mnie zamieszkalo odtad nie oceniam czlowieka atorytety !!!

Gość gość
OK powiedzmy sobie Dobranoc

Gość gość
chyba ze masz inny pomysl?

Gość gość
co czytasz?

Przypomnialo mi sie. Mialam wczoraj sen ze bylam sama na zakupach w jakiejs duzej zagranicznej galerii i nagle ni z tego ni z owego podszedl do mnie znany zagraniczny piosenkarz i zaczelismy rozmawiac jakbysmy sie znali wiele lat, jak dobrzy znajomi. Wgl mnie to nie zdziwilo, tylko on jakby mnie z kims pomylil i tak szlismy razem, a ja wybieralam co mam sobie kupic. Pozniej jakies kol mnie zobaczyly z nim i chcialy z nim zdjecie i autograf i ja sama pomyslalam kurcze rzeczywiscie mozna zrobic foto na pamiatke. Na nast dzien znow widzialam go w galerii a on udawal ze mnie nie widzi, czy nie rozpoznaje... Dziwny sen. Musialam go napisac:)