Gość gość Napisano Styczeń 17, 2016 Mam obraz który chyba działa na ludzi źle. Chorują, popadają w nieszczęścia...Obraz przywieziony z Holandii, postać Cyganki, z dużym dekoltem, czarne niepokojące oczy w ciemnej oprawie. W internecie szukając po podpisie malarza i tytule udało mi się natrafić w kilku katalogach i forach na niego. Autor jest bardzo tajemniczy, nikt o nim nic nie wie. Cyganka na obrazie występuje też na kilku innych obrazach tego samego autora. Chce ktoś kupić bo mam zamiar się go pozbyć. Osoby u których był poprzednio bardzo były z niego dumne choć jest raczej brzydki. Ale niektórzy ludzie się w nim jakoś dziwnie zakochują a potem źle im się wiedzie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2109 Napisano czwartek o 08:04 Kiedyś pojawił się artykuł o przeklętym obrazie, ale nie darzyłam czy to była jedynie fikcja... Bardzo stary obraz przedstawiający jakaś postać. Tutaj coś innego, miała się wzorować na konkretnej osobie w ramach ćwiczenia swojego warsztatu, ale tak se jej to wyszło... moim zdaniem do 17 minuty ok. Jak zaczęła rozjaśniać lewą stronę gór to skiepścila. # pseudonauka .) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach