Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziś mija 2 tydzień mojej diety, pozostało ok. 6 tyg

Polecane posty

Gość gość

hey :) wcześniej nie zakładałam tematu, ani nie pisałam w żadnym.. bo byłam zawsze max. 3 dni na diecie. Teraz mija 14 dzień. aktualnie moja waga wskazuje 74 kg przy 173 (było 77) docelowo chce 68/69 - chce zobaczyć 6! z przodu - to mi absolutnie wystarczy dla kogos z was też mija właśnie 2 tydz?

Gość gość
od 60-65 max powinnaś ważyć, jak można sie doprowadzić do takiego stanu...

Gość gość
Ja mam 175 wzrostu waże 77 kg i mam ponad 40 cm w bicepsie i biore 120 kilo na klate to weź sie zastanów czy baba z praktycznie takim samym wzrostem powinna tyle ważyć... Przecież to baba jak wóz

Gość gość
Powinno pozostać całe życie, nie 6 tygodni ;) W końcu wagę najlepiej się utrzymuje poprzez stały sposób życia, no i też te efekty jo-jo się biorą z "końca diety" :P Co do twojej wagi, to nie patrz na uwagi tych powyżej, moja znajoma prawie tyle ważyła mając mniej niż 160 cm, a nie wyglądała jak wóz, jedynie nieco pulchnie.

Gość gość
mi wystarczy 69 :)

Gość gośćlena
u mnie właśnie mija miesiąc diety, 6 kg jest już za mną, przede mną jeszcze drugie tyle. od jutra zaczynam też brać tabletki z zieloną kawą, iqgreen dla lepszych efektów. chociaż w sumie nie spodziewam się czegoś spektakularnego ale fajnie by było zrzucić tą wagę szybciej:)