Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taniewiadomaa

Spóźniający się okres i lekkie plamienie

Polecane posty

Gość taniewiadomaa

Terminowo okres miałbyć 14.01. Nie ma krwawienia do dziś. Od wczoraj leciutko plamie dosłownie kilka plamek przez cały dzień w nocy sucho. Raz plamienie taki jasny brąz a raz śluz biały. Ból brzucha momentami mocniejszy jak na @. Pierwszy raz tak mam. Zawsze dzień przed terminem @ mam plamienie i na drugi dzień krwawienia i zwijam się od strasznych skurczy. Nie pytam czy to ciąża, tylko czy jest możliwa?? Czy u którejś z Was było podobnie i była to ciąża?? Staramy się długo i nie wiem na co liczyć, z testem zwlekam bo boje się widoki jeden kreski. Jutro będę musiała sprawdzić i zrobić test. Wiem że bol podbrzusza jak na okres jest normalny, ale czy taki mocniejszy też typu skurcz? Przepraszam za rozpisanie się. Dodam że czasem mam opóźnienia okresu ale gora 2 dni.

Gość gość
To moze byc rozkrecajacy sie okres. Ja czasem tak mam. Plamienia, przerwa i okres.

Gość gość
możliwe że to krwawienie implantacyjne

Gość gość
Krwawienie implantacyjne? Przecież pisała ze nie krwawi tylko plami na jasny brąz..

Gość gość
plamienie implantacyjne może mieć różną barwę (brązowe, różowe, czerwone), u mnie było właśnie brązowe, myślałam że zaczyna się miesiączka, bo dzień wcześniej tez zazwyczaj miałam takie plamienia, a tu zdziwienie, bo test pozytywny

Gość taniewiadomaa
A jak z bólem było ?? Tez bolalo identycznie jak na miesiaczke??

Gość gość
Daj znać jak tam test.

Gość gość
Przy wczesnej ciąży samopoczucie tez jest jak na okres.

Gość gość
Ja miałam dokładnie tak na początku ciąży, myślałam że okres się rozbuja ale po 10 dniach takich objawów zrobiłam test i dwie krechy od razu wyskoczyły