Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościniec

Nagły zwrot akcji, wyznanie dziewczyny

Polecane posty

Gość gościniec

Opowiem w mega skrócie, bo gdybym miał wypisać cały elaborat to braknie liter :) Spotykam się z dziewczyną już ponad pół roku. Poznaliśmy się w wakacje i było wspaniale. Zaczęła się szkoła i wszystko zmierzalo w destrukcyjnym kierunku. Przestała mieć dla mnie czas a Ja za bardzo się wkrecilem emocjonalnie. Mieliśmy przerwę, bo okazało się, że dziewczyna nie chce się angażować w związek, może Ja wystraszyłem. Ostatnio po tej przerwie spotkaliśmy się, napilismy się piwka no i... Zblizylismy się do siebie ponownie. Wyznała mi wtedy miłość. Byłem lekko zszokowany bo wcześniej nie chciała mi tego powiedzieć. Nast. Dnia chciałem z nią porozmawiać ale zaczęła być oschła, pytając Ja czemu tak się zachowuje, stwierdziła, że nie potrzebnie mi tak szybko wyznała uczucie. Mam teraz niezły mindf**k w głowie i nie wiem co myśleć.. Jestem kukiełką? Czy może ona boi się zaangażować i ma obawy, że wszystko skończy się tak jak zawsze, czyli rozstaniem? Ja mam 20 lat ona 18. Jak temu zaradzić? Porozmawiać z nią o tym jeszcze raz? Czy może nie warto się tym zajmować i olać temat.

Gość gość
Mozesz zapytac co oznacza za szybko wznac uczucie dla niej bo to bezsens. Nie ma czegos takiego. Jak ty zateagowales na to wyznanie, powiedziales cos. Moze dlatego pozniej ci tak powiedziala. Najlepiej sprobuj z nia normalnie pogadac, a jak sie nie da odpusc.

Gość gość
A jak ona powiedziała, ze Cie kocha, to co Ty odpowiedziałeś?

Gość gość
Odwzajemniłem te uczucie. I pokazałem jej pewną rzecz w której napisałem, że Ja zdobede i chyba przez to Ja wystraszyłem.