Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xcyz

Pomocy dziewczyny

Polecane posty

Gość xcyz

Współzyje z chłopakiem od 8 miesięcy, mam 19 lat, miesiaczke miałam zawsze co 40 dni, a miesiączkuje od 5 lat już, z moim chłopakiem zawsze uprawiam seks z prezerwatywa i stosunek zawsze jest przerywany, jednakże pod koniec listopada doszło do stosunku analnego i chłopak skończył we mnie, miałam wrażenie, że sperma wyciekla i szybko to zmylam, następnie po 27 dniach dostałam okresu, ale nie takiego jak zawsze na początku było plamienie nic mnie nie bolało było to wieczorem, przez noc nic a w następnym dniu już miałam normalną miesiaczke, a okres zawsze mnie bolał i przed okresem też czułam ból, następnie okres po raz kolejny wystąpił po 17 dniach, wtedy myślałam sporo o możliwej ciąży i wieczorem się pojawił, również taki sam, na początku bezbolesne plamienie, potem nic i następnego dnia wyraźna miesiączka i też trwała kilka dni, po nowym roku zrobiłam testy w odstępie tygodnia, jeden zrobiłam po południu i negatywny, drugi z porannego pierwszego moczu i negatywny, ostatnimi czasy odczuwam pieczenie janikow to po jednej to po drugiej stronie, a dzisiaj pieką mnie sutki...Co to może być jak myślicie? W czwartek już jestem umówiona do ginekologa, to będzie dopiero moja druga wizyta po 4 latach :o

Gość gość
Współżyjesz i nie jesteś pod opieką ginekologa? Ryzykowne.

Gość gość
Co to może być? Trudno ocenić... Warto chodzić do ginekologa, wyrób w sobie nawyk, że chociaż raz na kilka miesięcy udasz się do specjalisty. A może warto zmienić sposób antykoncepcji?

Gość xcyz
Boję się brać tabletki dlatego, że boję się skutków ubocznych i potem nie chce mieć problemów z zajściem w ciążę, dlatego wybralam prezerwatywa+przerywany :(