Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjec jeden

Mieszkam u teściowej ale wczoraj nie wytrzymałam i nawtykałam jej

Polecane posty

Gość wyjec jeden
gość dziś nie mogłam dzisiaj wejść na kafe dopiero teraz? Wczoraj pod wieczór już siedziałyśmy przy radiu i piłyśmy wino. Wstałam dzisiaj późno i snuję się. Dobra nie ważne. Po cholerę ja tu temat zakładałam. Na 10 wpisów 5 jest o tym, że to prowo i udowadnianie mi jak to ściemniam. Serio nie macie co robić tylko dochodzenia z du/py prowadzić? Wisi mi czy mi wierzysz czy nie. Dziękuję wszystkim tym normalnym za słowa wsparcia oraz krytyki, za kubły zimnej wody także dziękuję. Fajnie, ze się odezwałyście i wypowiedziałyście. To mój ostatni wpis w tej dyskusji. Wszystko inne będzie podszywem. Nie będę się z jakimiś trollersami użerać i wam także radzę.

Gość gość
Ojojojoj...prowo rozszyfrowane i uciekasz:D zostań prosimyyyyyyyy hahahahahaaaa

Gość gość
dziś Możąe nie za kudły ale na d...pę bądz kontrolowaną wpadkę. Nie wierze że można być tak bezmyślnym zeby biorąc ślub wiedziećź że trzeba będzie mieszkać kątem u rodziców. Tylko bezmózgowce taki start sobie szykują. Normalni inteligentni ludzie idą choćby na wynajem by nie być niczyim cięzarem. Która to synowa chciałaby w komplecie dostać męza z jego matką by zamieszkali w jej mieszkaniu. Ogarnijcie sie bo mózgi wasze myśla tym co macie majtkach.

Gość gość
wyjec jeden dziś Ty wez sie za robotę,bo widac ze tesciowa ma rację,synowa chleje piwsko i spi do południa i jeszcze ma fochy.

Gość gość
u kumpeli piła to jej sprawa a tak na marginesie prowo czy nie prowo ja już tu głupsze historie słyszałam jak kobiety robiły sobie autodestrukcje z różnych przyczyn :P