Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kk92k

ciąża po poronieniu

Polecane posty

Gość kk92k

Witajcie , mam 23 lata od wrzesnia staramy się o dziecko w listopadzie dowiedziałam się o ciąży niestety w grudniu poroniłam. Lekarze wyliczyli 4 badz 6 tydzien . Poroniłam w domu bez ingerencji lekarzy . @ przyszla po 28 dniach trwała 4 dni wszystko odbywało sie tak jak wczesniej . Czy są tu doswiadczone dziewczyny które również przeszły przez podobną sytuację ale udało im sie zajsc w ciążę ?? Obecnie staramy sie caly czas gdyż mam dni płodne . Ostatnio czułam kłucie w lewym jajniku oraz takie bulgotanie mam równiez takie same objawy jak przy pierwszej ciąży - zgaga, mdłości , straszne bóle głowy, cięzkie oddychanie . Dziwi mnie równiez że już ponad tydzien mam ciągłe upławy - przezroczyste i lekko żółte.

Gość gość
ja poronilam na poczatku grudnia a w kolejna ciaze zaszlam w czerwcu w pierwszy miesiacu staran. odczekalam kilka miesiecy tak jak mowil lekarz

Gość gość2805
Ja pronilam w kwietniu. Ostatnia miesiaczle mialam w sierpniu. Nie nakrecaj sie za bardzo bo im bardziej chcesz tym bardziej nie mozesz. Wiem z wlasnego doswiadczenia... Nie doszukuj sie objawow. Zrob test z krwi i wszystko bedzie jasne ☺ trzymam kciuki ☺

Gość gość
Ja uważam, ze miesiąc czy dwa to za krótki okres miedzy ciążami. Moja znajoma zaszla w ciaze po kilku tygodniach od poronienia i cala ciaze strach, placz i zle wyniki. Trzeba poważnie podejść do tematu, bo to o zdrowie dziecka chodzi przede wszystkim.

Straciłam bliźniaki w 21 tygodniu ciąży pod koniec września 2014 roku. 22 października byłam już w kolejnej ciąży. Po jednym cyklu miesiączkowym. Urodziłam zdrowego i dużego chłopca <3 Za tydzień Czaruś kończy pół roku. Więc Kochana Twoje ciało będzie wiedziało że jest gotowe. Życzę powodzenia i dwóch kresek na teście :)

Gość kk92k
dziękuje dziewczyny <3 w piatek ide do gino zobaczymy czy cos znajdzie we mnie jesli nie to nadal cwiczymy :P wczoraj podczas prysznica bardzo zrobilo mi sie niedobrze tak ze juz stalam przed toaleta zeby wymiotowac ledwo doszlam do lozka i lezalam to caly czas na wymioty mnie bralo i taka jakby zgaga zapmnialam dodac ze caly czas biore kwas

Gość gość
zaszłam 4 miesiące po poronieniu. zrobiliśmy 3 miesiące przerwy w staraniach, a potem wystarczyło ze brałam kwas foliowy i celowaliśmy w owulację. Wyznaczałam ją sobie afrodytą na ślinę.

Gość gość
Sorry, ale skoro właśnie masz dni płodne to nie ma opcji że objawy które opisujesz są spowodowane ciążą. To po prostu NIEMOŻLIWE. Wybierz się do lekarza ogólnego jak nie minie ci za kilka dni....

Gość kk92k
Do wszystkich znawczyń które twierdziły ,że sobie coś ubzdurałam dziś pierwszy dzień planowanej @ , poleciałam kupić test - wynik po tescie 2 grube kreski jutro lece na bete :D

Gość gość
Gratulacje,dziewczyny może którąś mi coś doradzi poronilam na końcu stycznia po poronieniu cykl bezowulacyjny. Jak wyliczacie dni plodne?ją robie testy owu i ciągle negatywne jestem w 9dc a zawsze już kreską robiła się coraz ciemniejsza teraz ciągle taką sama.Kama

Gość kk92k
9 tydzien 1 dzien