Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przełamać się przed pierwszym razem? Czy ze mną coś nie tak? Czy to boli?

Polecane posty

Gość gość
Autorko zostaw cnotę bierz się za orgazmy z tym gościem

Gość gość
jakby co to chociaz on będzie go miał :-)

Gość gość
Orgazmy z facetem, który jej nie pociąga ani nie podnieca? Równie dobrze mozna mieć orgazm z kijem od szczotki.

Gość gość
ale facet ma lepszy dotyk i kontakt fizyczny niż kij od szczotki :-) w sumie jednakowo wychodzi

Gość gość
pierwszy raz boli ale to zalezy od faceta.

czytam i nie mogę uwierzyć, co za farmazony piszecie dziewczynie :o pierwszy seks dla kobiety to nie jest spacer po bułki! X po pierwsze - pierwszego razu trzeba CHCIEĆ, a nie się zmuszać. i to nieistotne, czy ma się lat naście czy 30, może być to zarówno fajne, jak i traumatyczne przeżycie. poza wyjątkowymi przypadkami jakiejś mega grubej błony dziewiczej, to przy delikatnym i właściwym partnerze boleć nic nie powinno. boli to gwałt, a nie normalny seks, a zmuszanie się do seksu z osobą, która nie wywołuje w nas na niego ochoty, jest gwałtem na samej sobie 🖐️ X a takie durne teksty, że najpierw trzeba się zmusić, a potem będzie super, to chyba faktycznie rasowe prostytutki piszą. taaa, będzie super, z traumą seksualną na resztę życia i obrzydzeniem do facetów i samej siebie - na pewno będzie cudownie i namiętnie :o🖐️ X już lepiej dziewczyny idźcie do seksuologa, a jak się wstydzicie znajdźcie jakiegoś pracującego online - ale polecanego, bo odpowiedzi na kafeterii są głupsze niż ustawa przewiduje.

Gość gość
Zaba moze opoweidxz ty o swoim pierwszym razie

Gość gość
przecie to nie problem błony, ale tzw. spojenia łonowego wąskiego przejscia, dodatkowo przy tendencji do zasikania ud przez m.in. Autorkę. Co dodatkowo powoduje że zamiast rozchylić, rozluźnić uda przy wejściu, facet będzie miał problem bo ona będzie kierować sie odr********* Po drugie ona NIE pisze o strachu, obawach przed samą penetracją, ale nie wie jak podejść do lądowania, TO co innego jak wiadomo, i chodzi o KOKRETNE RZECZY zatem: uda luźno z nogami według Twojego ciała, ułożenie wejścia maksymalnie luźno żeby zrobić wejście, i nawilżenie = to musi się udać :-)

Gość gość
" gość wczoraj Jestem z chłopakiem trochę ponad rok i mamy rocznikowo 19 lat. Boję się pierwszego razu. Próbowaliśmy ale ja zaciskam uda, nie wiem dlaczego. Spróbował włożyć mi lekko palca, udało się, ale nie dość że włożył mało tak na samym wejściu to mnie bolało, nie było to przyjemne. Nie wiem co robić. Bo jak mi wkłada tego palca to się boje, czasem nawet lekko się trzęsę. Co ze mną jest nie tak? Czy to wina psychiki? " X Jak to NIE pisze o strachu i obawach przed penetracją? Wyraźnie pisze, że się boi i nawet trzęsie. Umiesz czytać?

Gość gość
ale nie jest tak że się boi w ogole do tego podchodzić co ją paraliżuje. Ale po prostu ma fizyczny ból przy wkładaniu i tego się "obawia", co zrozumiałe ale nie jest problem z "obawami", ale z fizycznym podejściem ps. jak ma się udać jak ciągle zacika nogi, to masakra, próbuj jeść z zamkniętą buzią

Gość gość
A skąd ty to wiesz, znasz ją? Na podstawie kilku postów dziewczyny stwierdzasz, czego się boi, a czego nie, co ją boli, a co nie. Bawisz się w prawo do wyznaczania, co kto czuje i czego się boi?

Gość gość
bo to standard, większość tak ma do jakieś 25. Dlaczego miałaby być być inna, to nic nadzwyczajnego

Gość gość
Z tej strony autorka. Temat raczej nieaktualny, bo mój chłopak obraził i nie odzywa się da mnie za brak seksu

Gość gość
" gość dziś Z tej strony autorka. Temat raczej nieaktualny, bo mój chłopak obraził i nie odzywa się da mnie za brak seksu " X Daj sobie dziewczyno z nim spokój, to nie facet, tylko napalony dzieciuch. Prawdziwy facet do seksu nie namawia, tylko daje kobiecie poczucie bezpieczeństwa i robią to wtedy, kiedy ona tego chce. Jak widzisz ten palancik jest z Tobą tylko dla seksu, nie kocha Cię. A takich palancików możesz mieć na pęczki, więc lepiej wymień na lepszy model, zamiast się spieszyć i dziewictwo tracić z byle burakiem, który dzień później się zmyje.

Gość gość
i lepszy kij od szczotki.. super :-) mogła sobie na nim poświczyć chociaż z tymi udami