Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polska to wysoko rozwinięty kraj zaakceptujcie to wreszcie

Polecane posty

Gość gość

Polska wg banku światowego i międzynarodowego funduszu walutowego jest krajem wysoko rozwiniętym i o wysokich dochodach a wg wskaźnika rozwoju społecznego Human development Index 2015 polska jest krajem bardzo wysoko rozwiniętym na 36 miejscu na 49 bardzo wysoko rozwiniętych krajów i 187 wziętych w rankingu źródło list of countries by Human development Index 2015 Wikipedia the free Encyclopedia

Gość gość
Musicie wreszcie skończyć narzekać wasze narzekanie jest nieuzasadnione niczym kretyni

Gość gość
To nie propaganda tylko prawda zrozumcie to wreszcie kretyni j****i

Gość gość
Chuj mnie to obchodzi na którym miejscu Polska jest gospodarczo, kiedy nie mogę korzystać z dobrobytu w sklepach, bo państwo uwala mi 1/3 wypłaty, pracodawcy migają się od godnej zapłaty za pracę, a do lekarza są kolejki na kilka miesięcy, a patola mnoży się w najlepsze i korzysta z moich podatków.

Gość gość
Przestań narzekać przecież świetnie ci się żyje

Gość stulej84
ranking rankingiem a życie życiem, wyjrzyj za okno... to tak jak z tym rankingiem FIFY w piłce nożnej gdzie Belgowie są przed Brazylią i Argentyną

Gość gość
Wyglądam przez okno widzę moi sąsiedzi wszyscy domy wyremontowali płoty wymienili kupili nowe auta od roku w mojej wsi są kanalizacja i chodnik od roku mamy w całej wsi szybszy Internet bo nam go zmienili ja dom wyremontowałem we wsi u mnie zrobili plac zabaw i świetlicę wyremontowali mam dalej wymieniać?

Gość gość
Kolejny dowód to taki że w 2004 roku zarabiałem osiemset złotych nadal pracuje w tym samym zawodzie dwanaście lat później zarabiam dwa tysiące dwieście złotych i co? Dalej wymieniać?

Gość stulej84
nie wszyscy mają tak dobrze... jak Ty

Gość gość
Nie wszyscy mają tak źle jak ja

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
autor co ty kuzwa jadasz ze takie dane z,d**y masz ,kupe zrob bo jestes zatruty.

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
Odpiszcie

Gość gość
Polska NIC nie produkuje, bo bydlo w Polsce nie kupuje polskich towarow. w ten sposob bydlo zniszczylo polski przemysl. dorabiaja za to obce panstwa kupujac towary obcych panstw. a potem takie bydlo narzeka, ze w Polsce nie ma przemyslu i nie ma pracy, ze w Polsce bieda. dopoki bydlo nie zrozumie, ze trzeba WSPIERAC polski przemysl kupujac polskie towary, wyprodukowane w Polsce, W POLSKIH SKLEPACH (nie francuskich czy niemieckich), dopoty bedziemy biednym zacofanycm krajem jak to jest teraz. niemieckie spoleczenstwo jest uczone od pokolen, ze TRZEBA KUPOWAC ZAWSZE TO CO NIEMIECKIE. w ten sposob doprowadzili Niemcy do dobrobytu. nawet Niemcy mieszkajacy poza Niemcami kupuja wylaczne niemieckie towary. znam kilka przykladow.

Gość Namysłów wojew opolsk