Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Część dziewczyny. Mam takie pytanie bo 23grudnia mialam bardzo mocny bol brzucha jakby mnie rozrywalo w srodku (1raz takie cos mi sie zdarzylo ) o okres trwal 3dni. Teraz tydzien temu mialam pare dni takie ze bolaly mnie cycki i sutki. Czy to ciaza? Teraz we wtorek mialam dostac okres i juz 2 dni nic. Martwie sie

Gdyby to byla ciaza to ja bym sie niesamowicie cieszyla na Twoim miescu, staramy sie7my cykl, na sile wmawialam sobie ze te wszystkie dziwne nie codzienne rzeczy toobjawy ciazy a tu jednak nic, 4cykle mialam regularnie okres co 32dni, w piatym cyklu czekajac na okres bylam pelna nadzieji bo spoznial sie 2 tygodnie ale wkoncu przyszedl 6ty cykl tez nie przyszedl na czas i tez 2 tygonie sie spoznil , wiec moze nie warto wmawiac sobie, bo wtedy to moze nie byc to czego oczekujesz ... Moja ciotka miala starszne bolesne piersi ok 1-2msc ciazy.

Gość gość
Niektóre objawy faktycznie mogą wskazywać na ciążę. Mnie przy pierwszej ciąży strasznie bolały piersi, choć nie miałam poza brakiem okresu innych objawów. Poczytaj sobie tutaj https://brzuszek.net/kalendarz-ciazy/4-tydzien-ciazy/ jeśli masz większość z tych objawów to bardzo możliwe :) Powodzenia!

Gość gość
powinnaś zrobić test. obserwujesz swoje fazy cyklu na bieząco?