Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko mnie ignoruje

Polecane posty

Gość gość

Co jest ze mną nie tak? Albo co robię nie tak? Moje 3 miesieczne dziecko nie uspokaja się gdy biorę je na ręce (jako matka), jest mu wszystko jedno kto je nosi. Jak na nie patrzę to odwraca wzrok, patrzy wszędzie dookoła tylko nie na mnie. Jak już uda mi się ją rozsmieszyć to od razu odwraca wzrok:( Czy ja popełniam jakieś błędy? a może to z dzieckiem jest jakiś problem? Staram się być jak najlepszą matka, śpiewam, gadam do niej non stop, a ona nie raczy na mnie nawet spojrzeć

Gość gość
haha dawno mnie tak temat nie rozsmieszyl. Przepraszam ale serio uwazasz,ze tak male dziecko wie co to znaczy? Przeciez to jest maluszek,moja tez tak robila. Na razie sie niczym nie przejmuj.Obserwuj maluszka,cwicz z nim skupiac wzrok na jednym miejscu. Pozdrawiam

Gość gość
A kiedy się coś zmieniło? Może temat brzmi śmiesznie, ale mi do śmiechu nie jest

Gość gość
Jakos w 4-5msc. Przepraszam ale jak na razie nie ma powodow do obaw. Rozumiem,ze mozesz sie niepokoic,tyle sie teraz slyszy o autyzmie itd ale dziecko jest na tyle male,ze jeszcze nie wiadomo czy to ma zwiazek z napieciem miesniowym czy po prostu to jest taki typ. Obserwuj dzieciaczka i cwicz z nim. Mysle,ze jednak nic jej nie jest tylko zamartwiasz sie na zapas. jeszcze raz cie pozdrawiam

Gość gość
Dzięki... trochę mnie pocieszyłaś, ale jak wiodzę inne wpatrzone w mamę maluchy to mi najzwyczajniej w świecie przykro. Mam nadzieję, że to minie

Gość gość
Popieram wypowiedzi koleżanki wyżej :)

Gość gość
Ktoś jeszcze się wypowie? Dzięki za odpowiedzoi

Gość gość
To może być początek autyzmu, jak i po prostu taki charakter