Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama13

Pytanie do mam i tesciowych

Polecane posty

Gość Mama13

Teściowawyrywała mi dziecko,zostawiła jak ich odwiedzalismy w kuchni poczym brała małą i zamykała się w pokoju,gdy dziecko płakalo u niej wyciagalo raczki do mnie obracała się tyłem wciskajac dziecko do okna żebym tylko przypadkiem nie ja,gdy dziecko jest u mnie czy męża na rękach pożera oczami,poczym wyrywa i powtorka...nie odnosi się do corki po imieniu tylko corciu... Wiem że tu jest masa tematów o tesciowych.ale boli nas to :-( co byscie zrobiły? Mąż chciał byśmy urwali kontakty i tak zrobiliśmy,bo nic nie docierało było tylko gorzej,doszlo obgadywanie o bdzwanianie rodziny na nas,teraz naprawdę mamy spokój,bardzo kochamy dziecko,dbamy o nie,mąż przede wszystkim się uspokoił.

Gość gość
Zapomniałam dodać że to człowiek fałszywy, obgadala do nas wszystkich z rodziny,chciała by starszy syn zostawił narzeczoną,oni maja dziecko tylko że oni za granicą,przyjeżdżają jak to mówią podają,matkuja i uciekają.tylko w stosunku do dziecka nich tak nie postępuje,męża brat jest stanowczy! Teście co niedziela do kościoła chodzą a jak to mówi babcia diabła za skóra noszą.

Gość Tesciowa2 synowych
To nie jest normalne.Uważam że słuszną decyzję podjęliscie jak dla mnie nie zrównoważona osoba ta twoja tesciowa! Mąż musi mieć żal z przeszłości chyba jakiś.widać jego niechęć do matki.Ewidentnie zazdrosna o wasze! Zaznaczam dziecko!.Trzynaście się jak najdalej.

Gość gość
Że co? I wy na to pozwoliliscie!? Języka w gebie nie macie!? Dziecko chyba do cholery jest wasze!? Gdyby moja tak postąpiła,wygonilabym a szczególnie mąż za drzwi! Rozporządzać to sobie mogą ale własnym psem! Pomyliły się rolę twojej stuknietej tesciowej! Ja mam super teściową, sama nigdy dziecka nie wyciągnie,fajna babka z klasą.

Gość gość
Chore :O moja tak nigdy nie postąpiła.Szanujemy siebie i swoje rolę dlatego się lubimy

Gość gość
Co to za cyrki? Musiałaby trafić na mnie twoja tesciowa :D

Gość gość
Psycholog dla teściowej i tabletki,jak najdalej od dziieciaka trzymać Przeszła ciążę urojona i rodziła za ciebie buhahah

Gość gość
Stuknieta baba!

Gość gość
moja teściowa robiła dokładnego samo, przestaliśmy ich odwiedzać a oni do nas nigdy nie przychodzą więc był spokój, mąż rozmawiał o tym z siostrą i ona teściowej wszystko powiedziała i jakoś teściowej przeszło, teraz mały jest starszy i jest o niebo lepiej, nie jest taka zaborcza