Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

zapraszam na tabliczkę czekolady spod lady ;)

Polecane posty

Gość gość
a o czym tu mysleć? jestes masonem to pewne jak to, ze jutro będe niewyspany

Gość gość
widocznie jesteś począatującym masonem:D

Gość gość
tak wiem, że mi wyjasniałes niestety albo sam nie wiesz jak działa albo jestem twoim wrogiem

Gość gość
"bezbronni" no jak sie nie ma broni to sie jest bezbronnym. nie definiuje to jednak w żaden sposób osoby uzbrojonej

Gość gość
tak walka ze złem jest bardzo wazna szczególnie kiedy samemu sie definiuje czym jest zło w zalezności od potrzeb. mozna by rzec, że brak potrzeb to zło w naczystszej postaci i idąc tym tropem dojsć do wniosku, ze im wieksze sie ma potrzeby tym jest sie bardziej prawym człowiekiem

Gość gość
dosłownie bo potrzeba prawa tez nie wypłyneła z "dołu" a na straży jakich potrzeb stoi twój arsenał?

Gość gość
:D..."CIA zabiło bin ladena" nie wiem dlaczego może sie skarżył na obsługe w ich szpitalu, w którym go leczyli:D

Gość gość
wiesz jak jest: jeden zacznie marudzić to sie reszcie poprzewraca w dooopach:D co mi jeszcze powiesz? że isis to pielgrzymka do mekki?

Gość gość
nie znam sprawy wiem tylko, że nie ma żadnej sprawy...nigdy bo nie może być żadnej sprawy pomiędzy ludźmi któzy mają wspólny cel. a jaki? to już wiesz najlepiej

Gość gość
no dobra niech ci bedzie. chociaż razzi mnie samo sformułowanie bo sugeruje, że moc rodzi sie z tego podziału ide mały. nie pal nie pij nie rób krzywdy żabie bo cie zabije jak bin ladena;)

Gość gość
kadra kierownicza cia rekrutuje sie z rycerzy maltańskich, jezuitów, żydów i innych pojepów genetycznych więc mi skończ piertolić bo chyba uważasz mnie za idiote bin laden to był człowiek cia, isis jest założona i kierowana przez cia. nienawidze cia ich metod i ich kooorefskiej mentalności.

Gość gość
dlatego, że on tez był z cia. tak samo jak kazdy szef kartelu narkotykowego w ameryce środkowej i łacińskiej pewnie równiez pinochet i reszta pederastów, którym ty też jesteś. zejdź mi z oczu koorf bo cie znajde i ci napiertole sęków na ten usmiechnięty ryj pedale jepany

Gość gość
jasne. ja też ci zrobie pare brzydkich rzeczy. a tych kapusi i zdrajców z abwi innego wsi zapiertole własnoręcznie bo szkoda amunicji

Gość gość
dobra idź spać bo sie chyba podnieciłes rolą, której nie rozumiesz. mam nadzieje, że twoja ignorancja nie doprowadzi do konfrontacji między nami bo zabijanie kretynów mija sie z celem

Gość gość
nie czytaj tyle ludluma czy innego forsytha bo ci sie jepie w bani. albo sciemniasz albo jestes za głupi zeby w tym robić. zreszta każdy kto w tym robi musi być niespełna rozumu. zło? już ci tłumacze: byłeś jesteś i będiesz sam jeżeli pełnisz jakąs role to tylko drugoplanowa jeżeli nie jako rekwizyt. jak chcesz zyc to stamtąd spiertalaj czym prędzej

Gość gość
za to ja wiem. dobra ide musze trzynac nerwy na wodzy. bo do lenistwa i sklerozy jako zachowań które mnie zabiją pedzej czy później trzeba będzie doopisac głupote. nic nie poradze. w sumie to i tak dobrze, że chociaz tutaj sie wykrzycze. kto wie kogo bym już ukatrupił gdyby nie ta mozliwośc. nara i niedozobaczenia

Gość gość
nie wiem w zasadzie gooofno mnie obchodzi cia wsi mosad , fsb i inne schroniska dla niespełnionych psychopatów ze skłonnościami do aportowania

Gość gość
jak sam czegos nie zrobisz to nic nie zrobisz. zapamiętaj to sobie i miłej słuzby

Gość trach
w>

Gość gość
gość dziś weźmiesz mnie za wariata ale podejrzewam również, że ktos mi te analize podrzucił do głowy z zewnątrzusmiech.gif X Moze jakas laska zazdrosna o Zabe? :D:D:D Emus nie wal tyle w kanal bo ci mozg sie juz lasuje :D:D

to dobrze ;) paskudna pogoda dziś. zrobiłam sałatkę z tortelloni.

Gość gość
"kilka lat temu" xxx a dokładnie ile lat temu? sam rozumiesz, że ogrom prezentowanej przez ciebie na forum mądrości uniemożliwiwa mi wyłowienie akurat tego co mogło mi cokolwiek wyjaśnic nie mówiąc o wszystkim.

Gość zaglądarka
ej ludzie, kim jest ten psychol z wczorajszej nocy?

Gość gość
zastanawiające jest równiez to, ze nie masz pojecia o czym rozmawiamy po czym komunikujesz światu, że wyjasniłes mi w tej kwestii wszystko kilka lat temu. co to koorfa miało być? kreowanie sie na holywoodzkiego twardziela? ja decyduje kiedy sprawa zostanie wyjaśniona nie ty.

Gość gość
kucharzem podróznikiem i przyszłym mysliwym;)

zrobiłam te pączki od Ifci ;) zjadłam 2 i jak dla mnie to aż nadto, zawiozę znajomym ;)

ciasta są przeważnie mało ciekawe, najlepsze są serniki na zimno podawane ze świeżymi truskawkami ;)