Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy serio az tak przytylam?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja 32tc i przytylam 17kg i ostatnio matka mojego faceta byla u nas i pytala sie i jak uslyszala ile to mowi " o jezu jak strasznie duzo!" A mi sie wydaje ze nie az tak strasznie duzo. Od 29 tc najwiecej utylam 6kg wszystko zaczelo mi sie kurde gromadzic,dziecko powiekszac, biust dopiero mi zaczal peczniec. Do 29tc 11kg przytylam. Jak bylo z wami?

Gość gość
ja przytylam 12 kg, po czym po cc zeszlo ze mnie szystko-czyli tłuszczyku nie przybralam, bo sie po prostu pilbez pilnowalam i uwaqzalam co jem. Zaraz powiedza ci, ze to geny sru tu tu tu-jecie słodycze,owoce bez opamietania i tyjecie. Nie wiem czy duzo utylas, moze np masz 180 cm wzrostu, i to wcale nie duzo bedzie

Gość gość
Mam 175/69kg zaczynalam ciaze. Jem normalnie i tak tez tylam do 29 tc. Mialam tez bardzo duzo stresu wiec nie mialam czasu siedziec w domku isie opychac. Wszystko wylazlo na sam koniec-brzuch, piersi,itp.

Gość gość
Duzo. W ciazy powinno sie przutyc 9-12kg

Gość gość
Ciężko jest określić, czy przybrałaś dużo. Może przybrałaś 12 kg, a reszta to woda? I nie gadaj że utyłaś, bo jak się woda gromadzi, albo dziecko rośnie, czy piersi pęcznieją to nie jest tycie.

Gość gość
Jeszcze jedno, co ty się zdaniem teściowej przejmujesz? Ona chodziła w ciąży w czasach, kiedy jadło się za dwóch, a nie dla dwóch. Więc jeśli ona sama przybrała w ciąży 10kg to jest ewenementem.

Gość gość
Ja przytyłam 20 kg w ciąży. Po 3 miesiącach od porodu został mi 1 kg do stanu sprzed ciąży. Trochę zeszło zaraz po porodzie, później w ciągu około tygodnia dwóch zeszła część wody z organizmu a teraz idzie reszta zbędnego balastu.

Gość gość
Do tego 29 tygodnia (wizyty co 20 dni) tylam max 2 kg. Wizyte a potem bach nagle te 6 i wszystko mi sie takie wielkie zrobilo brzuch piersi uda i przedramiona.

Gość gość
Nie jest tycie a po porodzie zostaje 15 kg do zrzucenia... W drugiej ciąży przytyłam 13 kg, po porodzie zostały 2 nadprogramowe, spadły w połogu.

Gość gość
Nie przejmuje sie jej zdaniem tymbardziej ze ona sama gadala ze 25 kg przytyla w ciazy. Ale kurcze w takim tonie to powiedziala jakbym wygladala jak Rasputia.

Hej, polecam kanal, dziewczyna jest po porodzie i przytyla w 1 ej i 2 ej ciazy po 20 kg, a teraz wyglada normalnie, dzieci ma zdrowe. Niektorzy tez w ciazy puchna, a to tez dodatkowe kg :) Spokojnie, oczywiscie nie obzerac sie w ciazy - podstawowa zasada :) Polecam link:) https://www.youtube.com/watch?v=DBwIeG1tD-c https://www.youtube.com/watch?v=g7uTgq3PQ1o

Tesciowe tak nieraz maja. W ciazy nie mozesz sie denerwowac, bo dzdzius bedzie nerwowy :/ Kilogramy zrzucisz, moja siostra miesiac temu urodzila, w ciazy przytyla 21-22 kg, a teraz zostalo jej jeszcze 4 kg sprzed ciazy. Spokojnie, uszy do gory :) Ciaza to swietny czas :)