Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Melania15

Krolik jak przekonac

Polecane posty

Gość Melania15

Witam, ja po prostu oszaleje. Już od ponad dwóch lat mam ciche marzenie żeby mieć króliczka (wyśmienicie znam wszelkie obowiązki i itp). I to nie tak, że jestem małą smarkulą, której rodzice nie pozwolili na psa, więc czepia się królisia, a potem takiej się znudzi i rodzice albo wyrzucają na pole, albo jeśli mają dobre serce to płacą za jedzenie postękując. Ja sama będę w stanie się zatroszczyć na dość długi czas (mam spore oszczędności) o jedzenie i weterynarza. Dodatkowo mam już umowę z 5 sąsiadami na wiosnę, ja wyprowadzam ich psy, a oni za każdy tydzień dają 5 zł. Problem w tym, że ojczym (mój tato nie żyje) nie zgadza się na niego. A to nie dlatego, że nie potrafię o niego zadbać, ale by rzekomo mnie nauczyć, że nie zawsze dostajemy czego chcemy. DO DIASKA ! (przepraszam za wyrażenie). Nie będę się rozwodzić ile razy tego doświadczam w życiu, ani w jaki sposób. Mam całe 15 lat, w tym 16, jak go przekonać ? Najgorsze, że zagroził, że jeśli wezmę króliczka bez jego wiedzy wyrzuci mojego kota, o którego musialam dosłownie błagać na klęczkach.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować