Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
fekalny kanibal

SRUMBO WALCZY Z ŁYSĄ

Polecane posty

5 minut temu, bamboszki napisał:

zacpany krasnal walczy ze swoja psychoza

Czeka na twoje zdjęcia 😄

2 minuty temu, fekalny kanibal napisał:

odważne słowa jak na benzowraka 

to ze nikt na ciebie tu nie zwraca uwagi bo jestes nudnym psycholem nie znaczy ze przecietna kobieta nie bylaby w stanie obic niezbyt groznego drobnego krasnala ogrodowego i milczenie nie jest strachem tylko brakiem poczucia zagrozenia ze strony wrzaskliwego ratlera 😴

Przed chwilą, bamboszki napisał:

to ze nikt na ciebie tu nie zwraca uwagi bo jestes nudnym psycholem nie znaczy ze przecietna kobieta nie bylaby w stanie obic niezbyt groznego drobnego krasnala ogrodowego i milczenie nie jest strachem tylko brakiem poczucia zagrozenia ze strony wrzaskliwego ratlera 😴

4 godziny temu, bamboszki napisał:

Dumbinka jaka wojownicza, no no no 😄 

Podobno właściwe określenie targetu, to kluczowy krok. Jenak kobiety z achondroplazją (bo to rzadka wrodzona choroba genetyczna), stanowią niewielki odsetek społeczeństwa, wiec dalej będzie ciężko znaleźć kobietę skrojona na miarę. 

Ciekawe ile typ ma wzrostu, że targetuje kobiety około 130 cm wzrostu i ogląda filmiki z nimi. 

To forum to jest ostoja dla bardzo specyficznych osobowości. 😉

10 minut temu, eRCe napisał:

Ciekawe ile typ ma wzrostu, że targetuje kobiety około 130 cm wzrostu i ogląda filmiki z nimi. 

To forum to jest ostoja dla bardzo specyficznych osobowości. 😉

No latało kiedyś jego zdjęcie na tle drzwi wewnętrznych takich standardowych w bloku i klamka mu sięgała do podobnego miejsca na ręce co mi a ja mam 158 cm 😉  Niech będzie, że stał w rozkroku to kilka cm więcej ma.  

2 minuty temu, taka_pokraka napisał:

No latało kiedyś jego zdjęcie na tle drzwi wewnętrznych takich standardowych w bloku i klamka mu sięgała do podobnego miejsca na ręce co mi a ja mam 158 cm 😉  Niech będzie, że stał w rozkroku to kilka cm więcej ma.  

No i niech ma 160 cm co kogo to obchodzi żeby oceniać człowieka, nie o to się rozchodzi tylko o sposób, w jaki się tu wypowiada i spamuje całe forum czyms, czego nikt nie czyta. Ja go mam w ignorze i wylane na niego.

3 minuty temu, taka_pokraka napisał:

W sumie nawet to rozumiem, bo fajnie jest jak dziewczyna jest niższa, z resztą same kobiety też lubią czuć się "małe" przy mężczyźnie.

No ale poszukiwanie kobiet specyficznie z karłowatością by to osiągnąć, to już pewne ekstremum... 😉 

1 minutę temu, Unhallowed napisał:

No i niech ma 160 cm co kogo to obchodzi żeby oceniać człowieka, nie o to się rozchodzi tylko o sposób, w jaki się tu wypowiada i spamuje całe forum czyms, czego nikt nie czyta. Ja go mam w ignorze i wylane na niego.

Nie spinaj się, tylko sobie żartujemy. 

Przed chwilą, Unhallowed napisał:

Zgadza się, nie jechałbym mu po wzroście, a nawet to słynne foto z klamką go broniłem, że wcale taki mały nie jest, no ale on sam bywa agresywny wobec ludzi i skrzynki nagminnie blokuje... Jakby to coś dało... Kopiuj, wklej link i skrzynka odblokowana 😉

1 minutę temu, eRCe napisał:

W sumie nawet to rozumiem, bo fajnie jest jak dziewczyna jest niższa, z resztą same kobiety też lubią czuć się "małe" przy mężczyźnie.

No ale poszukiwanie kobiet specyficznie z karłowatością by to osiągnąć, to już pewne ekstremum... 😉 

W pewnym momencie po prostu jest ciężko znaleźć niższą  😉 

1 minutę temu, eRCe napisał:

Zgadza się, nie jechałbym mu po wzroście, a nawet to słynne foto z klamką go broniłem, że wcale taki mały nie jest, no ale on sam bywa agresywny wobec ludzi i skrzynki nagminnie blokuje... Jakby to coś dało... Kopiuj, wklej link i skrzynka odblokowana 😉

Akurat skrzynki to najmniejszy problem, chyba że ktoś ich używa.. jakby mi ktoś powiedział jak ją wyłączyć to będę wdzięczna, bo nie mogę znaleźć takiej takiej opcji. Najgorsze to blokowanie tematów i dziwi mnie, że nieudolna administracja nic z tym nie robi. 

3 minuty temu, taka_pokraka napisał:

Nie spinaj się, tylko sobie żartujemy. 

Nie spinam się lalo, bądź spokojna. 

3 minuty temu, eRCe napisał:

Ale w tym wypadku forma określa byt. 😉

Nie spinam się lalo, bądź spokojna. 

A w jakim sensie "lalo" ? 

Kopiujesz w pasek przeglądarki (na pc/laptopie najlepiej) ten adres

https://f.kafeteria.pl/index.php?app=core&module=messaging&controller=messenger&do=emptyFolder&folder=myconvo&csrfKey=

a potem łączysz go z kluczem twojej sesji - klucz zmienia się po każdym nowym logowaniu. to ciąg liter i cyfr w stylu "9446839fgg467d8"

aby go wydobyć klikasz na logo swojego konta w górnym rogu strony, na liście jest wyloguj i klikasz nie lewym a prawym przyciskiem i zaznaczasz kopiuj adres odnośnika... kopiujesz ciąg liczb po znaku "=" i łączysz w całość z tym co wkleiłem wyżej... wszystko to wklejasz w pasek przeglądarki, enter i skrzynka wyczyszczona.

Prosta robota.

1 minutę temu, taka_pokraka napisał:

A w jakim sensie "lalo" ? 

Pieszczotliwa forma. 

A nie da się bez takich komplikacji rym? Hihi. Myślałam, że to da się jakoś w ustawieniach profilu. 

Przed chwilą, Unhallowed napisał:

A nie da się bez takich komplikacji rym? Hihi. Myślałam, że to da się jakoś w ustawieniach profilu. 

Nie, bo silnik strony musi wiedzieć które konto ma wyczyścić ze spamu, więc określa to po kluczu sesji. Musisz wydobyć klucz sesji jako identyfikator dla strony, ale to znacznie prostsze niż wygląda z opisu. 

Ewentualnie jeśli masz bardzo zaufaną osobę na forum, która zna się na podstawach, to możesz jej udostępnić hasło i login na moment, wtedy ci wyczyści skrzynkę i odda konto.

14 minut temu, Unhallowed napisał:

Akurat skrzynki to najmniejszy problem, chyba że ktoś ich używa.. jakby mi ktoś powiedział jak ją wyłączyć to będę wdzięczna, bo nie mogę znaleźć takiej takiej opcji. Najgorsze to blokowanie tematów i dziwi mnie, że nieudolna administracja nic z tym nie robi. 

Musisz wyczyścić skrzynkę, żeby wejść w jej ustawienia. Dopiero wtedy ją wyłączysz.

5 minut temu, eRCe napisał:

Ewentualnie jeśli masz bardzo zaufaną osobę na forum, która zna się na podstawach, to możesz jej udostępnić hasło i login na moment, wtedy ci wyczyści skrzynkę i odda konto.

Nawet Tobie ufam bo nie mam tu nic w profilu do ukrycia, ale jak Ci podać passy to nie wiem skoro skrzynka nie działa.

Nawet Tobie ufam bo nie mam tu nic w profilu do ukrycia, ale jak Ci podać passy to nie wiem skoro skrzynka nie działa.

Możesz z zapasowego konta, albo na temp-maila.

wirar22352@robustq.com

Edytowano przez eRCe

10 minut temu, Unhallowed napisał:

Da się jak nie masz zablokowanej skrzynki czyli możesz wejść w wiadomości. 

Zablokowane tutaj podał instrukcje. 

16 minut temu, eRCe napisał:

Kopiujesz w pasek przeglądarki (na pc/laptopie najlepiej) ten adres

a potem łączysz go z kluczem twojej sesji - klucz zmienia się po każdym nowym logowaniu. to ciąg liter i cyfr w stylu "9446839fgg467d8"

aby go wydobyć klikasz na logo swojego konta w górnym rogu strony, na liście jest wyloguj i klikasz nie lewym a prawym przyciskiem i zaznaczasz kopiuj adres odnośnika... kopiujesz ciąg liczb po znaku "=" i łączysz w całość z tym co wkleiłem wyżej... wszystko to wklejasz w pasek przeglądarki, enter i skrzynka wyczyszczona.

Prosta robota.

Wyciągnąć klucz sesji klikasz dużej wyloguj i kopiujesz adres i kopiujesz  crskey

Ogólnie ja dałem wam ta metodę. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się