Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość propagandzia

Co wam sie dzisiaj snilo?

Polecane posty

Gość propagandzia

Ja mam co noc bujne, kolorowe sny. Niegdy nie byly prorocze ale czesto zdarzaja mi sie swiadome sny ( patrze na jakis szczegol we snie i po nim wiem ze to mi sie sni). Raz zdarzyl mi sie paraliz senny gdzie wydawalo mi sie ze ktos kolo mnie lezy w lozku i dotyka moich plecow. Uczucie zniknelo kiedy w koncu zdolalam sie obejrzec za siebie. Bylam wtedy nastolatka. Ten paraliz byl nieprzyjemny a swiadome snienie za to jest przyjemne. Ale nie robie tego specjalnie. Samo sie zdarza. A dzisiaj snilo mi sie ze moje trzy szczurki konspirowaly w celu ucieczki z klatki i jeden z nich wdarl sie pod moja koldre i ugryzl w srodkowy palec u nogi i nie chcial puscic poniewaz mial szczekoscisk. Szczur ze szczekosciskiem to szczur bojowy! A co wam sie snilo?

Gość gość
to samo ! dziwne, prawda ?

Mnie od pewnego czasu śni się zamek,w którym mieszkam z wieloma ludżmi bo jest ogromny i każdego wieczora atakuje go stado wilków jakiś zmutowanych,czarnych jak smoła :D.Dziś też śniło mi się jak wypadam z okna bo za mocno się wychyliłam.

Gość propagandzia
Wlasnie sobie przypomnialam o tym wpisie i ciarki mnie przeszly gdyz w niedziele rano jeden z moich szczurkow ugryzl mnie w palec ( wskazujacy u prawej reki wprawdzie, ale jednak! ). W dodatku zawisl na tym palcu i nie chcial puscic. Dziwne mam te sny ostatnio...

Śniło mi się, że wybrałam się z koleżankami na kilkudniową wycieczkę. Miałam spakować jakieś wygodne buty, oczywiście okazało się, że zapomniałam. Wylądowałyśmy w jakiejś wiosce, gdzie łatwiej było kupić piwo niż pastę do zębów. Miałam na sobie sukienkę, niby dobrze wyglądałam, ale przy skorzystaniu z ubikacji utaplałam się jakimś syfem, zaprałam to choć było obrzydliwe. Kiedy włożyłam tą nieszczęsną kieckę na siebie, okazało się że jest na lewej stronie i po wyjściu z "toalety"wszyscy dziwnie się gapili. Koniec.

Gość gość
Mnie czarne zwierzę atakuje na plecach i gryzie.Ja próbuję toto zrzucić,ale nie bardzo mi się udaje.Sen wielokrotny,zawsze taki sam.

Gość propagandzia
Witam! To znowu ja. Dzisiaj mialam bardzo dziwny sen w dwoch etapach. W dwoch poniewaz obudzilam sie o 03:00, potem znow zasnelam i mialam ciag dalszy owego snu. Otoz snilo mi sie ze jestem w moim rodzinnym miescie i szlam na przelaj do hotelu w ktorym spalam. Szlam przez dziwna dzielnice i byl tam dom w ksztalcie statku. Caly z drewna, deseczka przy deseczce troche jak arka Noego a troche tez jak kosciol ( taki nowoczesny). Wejscia byly otwarte i podswietlone. Przy jednym z nich byla dziewczyna w chustce na glowie i malowala jakis obraz. Slychac bylo muzyke. Nie weszlam tam. Obudzilam sie. Gdy znow zasnelam znalazlam sie wewnatrz i ta dziewczyna oprowadzala mnie. Mowilam jej : Jak super! To jednak ten dom istnieje na prawde! Jest piekny! A ona mowila mi: Nie istnieje. To ci sie sni. Nie moglam jej uwierzyc. Myslalam: Oszukujesz mnie, przecierz pamietam jak sie obudzilam ( wczesniej). A ona mowila : Nie, to ci sie sni. No i miala racje.

Gość gość
Ślub kolegi z liceum, którego nie widziałam już kilka lat...

Gość gość
Że nie mogę usnąć...