Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak tam upodlona kochanko przez żonatego? Żyjesz?

Polecane posty

Gość gość sisi
Masz dowody na zdrade?jesli mas to idz do niej stan oko w oko i sie z nią porachuj.Ja bym tak zrobiła.!Obecnie też szykuje sie strzelic z piesc***ewnej osobie .

Gość gość
NO wlasnie w temacie chodzi o to,że zonaty nie chcial miec żadnej panienki na zawołanie. Odmówil jej romansu a wątek polega na tym,że owa niedoszla przyjaciołeczka powinna sie powiesic ze wstydu. :)

Gość gość
P********Z o jakiejś kochance chuj wie kogo i odnosisz to do włsnego podwórka, masz p**********e we łbie. twój mąż to twój problem i nie obarczaj nas tu swoimi dołami

Gość gość
Nie chce mi sie wierzyc,że jakakolwiek fajna , ładna laska napisałaby tak żonatemu. Czy ktos w to wogole wierzy?

Gość gość
ja przylapalam i napisalam jej zeby sobie wziela trego k****arza, i ze ja tez tak potraktuje z czasem.mam szacunek do siebie i nie bede z meska d****a

Gość gość sisi
17.18domyslam sie ze te esemesy sama nagrałaś żeby sie od chłopa uwolnić i żeby niewinną babke wrobuć.Mnie też tak jedna szmata próbowała wrobić i jak ją dorwe to wszystkie zeby wybiję.Nie ponyslała szmata ze ja na jej meza to bym nawet nie spluneła i ze rozwala mi rodzine...ze mam dzieci i meza.

Gość gość
NO wlasnie w temacie chodzi o to,że zonaty nie chcial miec żadnej panienki na zawołanie. Odmówil jej romansu a wątek polega na tym,że owa niedoszla przyjaciołeczka powinna sie powiesic ze wstydu. :)

Gość gość

Gość gość
wszyscy się śmiejemy z kochanek, ale gdyby nie one to my aktywnieniezobowiązujący nie mielibyśmy co ****ać, także natura działa jak trzeba :) "co" nie było sarkazmem bo kochanka to nie człowiek tylko obiekt.

Gość gość
Ja mam nadzieje,ze podciela sobie żyły

Gość gość
wstydzi powinien się ten kto ma się czego wstydzić! coś mi się wydaje, że wiele masz za uszami, fuj

Gość gość sisi
17.20.nie myl przyjazni z romansem bo to dwie rozne rzeczy.Jak twoj chłop ubzdurał sobie że ona jest jego przyjaciołką to już jego problemNiech on sie najpierw upewni ze to o niego chodzi..Ja miałam przyjaciela który był jednoczesnie wychowawcą mojego dziecka i nigdy nawet przez mysl by mi nie przeszło żeby isc z nim do łóżka.Przyjazn przez wzglad na dziecko to normalne bez zadnych podtekstów.

Gość gość
Przypominam,ze w watku tym, ów pan żonkos załatwił panience prace,zeby pracowali blizej, potem chcial nagie fotki w podziece za prace:) Moze panna nie wyslala, a mężulek ma ugodzone ego :) Odmowa romansu....urażone ego. Zgadza sie?

Gość gość sisi
17.27.dokładnie ,też tak uważam .To by tłumaczyło to ile zakłada tutaj tych tematów i po co.

Gość gość sisi
Romans w pracy?większej głupoty nie czytałam w życiu!

Gość gość
To nie zadna prowokacja,to żona pisze ktorą mąz robił w bambuko,miaĺ kochanice,sam z nia pisaĺ a jak zonka przecwyciĺa smsy to odwrocil kota ogonem,a glupia zona łykneła to i wyszlo ze maz cacy a tamta to zdzira a on biedny misio.

Gość gość sisi
17.31a co ona jest jakaś upośledzona że nie umiała sobie sama pracy załatwić czy jak?

Gość gość
biedna żonka, której mąż przyprawił rogi i biedulka ryczy

Gość gość sisi
I co ta głupia żona nie pomyslała że ten jej ow niewydarzony mąż nawet nie jest w guscie wymyslonej kochanki.?Usiknie udiotka chciała ją w cos wrobic nie mysląc o tym jaką robi jej krzywde i jej dzieciom!Nie mozna dla własnych celow rozwalac czyjejś rodziny!nie pytając nawet o zdanie tej drugiej strony.K.G.i I.K.nigdy tego nie zrozumią.Nie mozna zrobic kochanki z kogos kto nie ma ochoty nią być!bo ma męża i dzieci.!

Gość gość
a co ma się cieszyć p****ało was? głupie jest to że wini jakąś diabli wiedzą jaką babę a swojego wybiela

Gość gość
Bo moze kochanka czuła,ze to buc, fotek nie wyslala. On sie obrazil, ona go chciala udobr***** ale nie wyszlo. To ją upodlił :) Zemsta urażonego...

Gość gość
17.43 dokładnie!Facet sobie cos wymyslił to jego problem a ona powinna sie zastanowić zanim wrobi niewinną osobę.Ciekawe czy pomyslała idiotka o tym co czują i przeżywają jej dzieci?.Pewnie nie!bo ona kretynka postanowiła uwolnic sie od męża pijaka cudzym kosztem a dlaczego ?dlatego że już ją pita swedzi żeby być z Mireczkiem..i kto tu jest kochanką?Autorko wstydz sie za siebie .Upodliłaś niewinną osobe i jej rodzinę.Chcesz z chłopem rozwodu to szukaj inego wyjscia a nie kosztem innej kobiety ktora nawet by nie sikła swieżym moczem na tego twojego.

Gość gość
Przecież wszyscy już wiedzą że te esemesy to Gawlaska wymysliła i nagrała żeby być z Rufusem.Jak Tomasz fuj tak Rufus fuj,taka prawda.

Gość gość
I dobrze jej tak,żonaty musial miec niezly ubaw z niej

Gość gość
Niech zdycha. A jesli nawet poprosil ją o nagie fotki, to sorka ale żadną szanująca by o to nie poprosil. widac żonkoś wyczuł k****. I k***e na koniec załatwił koncertowo:) hahah

Gość gość sisi
Chyba raczej ona z niego!

Gość gość sisi
Jak można prosić kogoś o nagie foty?tylko k****arz jest zdolny do takich rzeczy.Fuj.

Gość gość
K***y nagrały esemesową provokacje to teraz próbują sie z tego wywinąc ale prawda już i tak wyszła na jaw.Ona piwinna tej Gawlasce morde obic rowno.Wszyscy juz wiedza co to mialo na cwlu Dziewczyna jest głupia je jej jeszcze czesc mowi na drodze bo inna to juz by jej łep ukrę iła u samej d**y..tak samo tej Natali.

Gość gość
Ludzie sobie wysylają nagioe fotki w celu podkręcenia atmosfery.To normalne nie widze tu k******a. Jest szansa,ze mu wyslala,ale nie spodobala mu sie nago. A ona nadal probuje z nim cos ugrac,stad proponuje mu cos w naturze, ale on juz nie chce i ją spława. Ona żałosna jednak bardziej niż on.

Gość gość
ale macie p******e życie