Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszyscy mi mówią że mam nie wybrzydzac bo zostane sama

Polecane posty

Gość gość

Czy to mozliwe skoro jestem ladna?

Gość goścmm
A ile masz lat? Mi tez tak mowili wszyscy ,ale mialam to gdzies I dzieki temu jestem dzis szczesliwa z facetem ktorego sama wybralam !

Gość gość
21 :) To cudownie, gratuluję i życzę jeszcze więcej szczęścia :) dajesz nadzieję że warto czekać, chciałabym żeby też mi się ułożyło ... ;)

Gość gość
nie bierz pierwszego lepszego

Gość gość
Kshatrya Też tak myślę... nic tak nie uszczęśliwia jak świadomość, ze dzielimy zycie z czlowiekiem,ktorego kochamy.

Gość gość
nie wymagaj modela do związku to nie bedziesz sama.

Gość gość
Nie wymagam modela,aczkolwiek jestem ladna i aparycja jest dla mnie ważna. Nie mogłabym być z kimś kto jest dla mnie odpychajacy.

Gość gość
Zreszta nawet i modele sie mna interesowali, ale wciaz nie mogę znaleźć nikogo kto poruszy moje serducho ;) Hmm zaraz z ciekawości zobaczę ten temat:)

Gość gość
powód jest oczywisty oczekujesz niewiarygodnie przystojnego mimo, że nie jest aż tak atrakcyjna. Tobie się może wydawać, że jesteś atrakcyjna a tak naprawdę możesz być przeciętna.

Gość gość
jak byś była ładna to już byś kogoś miała w tym wieku

Nie wybrzydzanie też nie jest gwarancją, że nie zostanie się samemu... Znam pewną dziewczynę - jest ładna, miła i bardzo inteligentna, ale straszliwie niedowartościowana. Z powodu tego niedowartościowania związała się z "pierwszym lepszym", który był dla niej miły, popełniając coś w rodzaju mezaliansu, bo facet był niezbyt atrakcyjny, niezbyt lotny, biedny, nieszczególnie zaradny i nie umiał się zachować. Za to zapatrzony był w nią jak w obrazek. Pomieszkali razem kilka lat. Przebywając w jej towarzystwie, gość się "wyrobił", zainwestował parę tysięcy w swe zdrowie i urodę, skończył szkołę (wcześniej miał wykształcenie zawodowe), nabrał pewności siebie i... kopnął ją w tyłek.

Gość gość
Nie wybrzydza sie po 30stce

A właściwie już od dawna, choć może nie od samego początku, widać było, że facet jest chwiejny emocjonalnie, niezdecydowany - a po roku czy dwóch również stało się jasne, że już nie jest nią tak zachwycony, jak z początku. Co więcej, wcale nie starał się, by było lepiej. Gdyby się dziewczyna bardziej "ceniła" - może ktoś by ją docenił...?

Gość gość
wybrzydzanie wiekszość tych przystojniaków to *****cze, zaliczacze panienek których nie interesuje związek. Wiele tak panienek się przejechało więc w późniejszym wieku zmniejszają swoje wymagania wobec męzczyzn.

Gość gość
Mialam ta sama sytuacje co dziewczyna z opowiesci o zapatrzonym w nia niedowartosciowanym chlopaku :)

Przepraszam, miał on wykształcenie podstawowe - skończył technikum. Może jednak warto być wybrednym? Ja też, być może, wybrzydzam - ale gdybym związał się z którąś z osób, z którymi w zeszły sposób się spotykałem, z pewnością nie byłbym szczęśliwy.