Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgorzatacomafiata

Jaki typ urody jest dla was aseksualny ?

Polecane posty

Gość Małgorzatacomafiata

Czyli ludzie o jakim typie urody was nie kręcą? Ja np.nie lubię rudych obojga płci.

Gość gość
- szczurków w typie skoczków narciarskich, drobni, chudzi, ble - otłuszczonych, typ budowy endomorfik, masywna, zwalista budowa ciała, gęba jak donica - świńska uroda, blada różowa cera, nijakie włosy, ledwo widoczne brwi i rzęsy - defekty urody typu świńskie małe oczka, wielka szczęka u kobiet, pucołowata twarz zwlaszcza u facetów, niemęska uroda u faceta i niekobieca uroda u kobiety

Gość Serenity221
Nie kręcą mnie ciemnoskórzy i w typie arabskim/latino. Ciemna cera, oczy i włosy. Dla mnie facet musi mieć jasną skórę, blondyn ewentualnie rudy ale nie marchewa, tylko taki bardziej ludzki kolor, do tego niebieskie/zielone oczy, mocna szczęka. Po prostu aryjski typ, ewentualnie nordycki. Inni mnie nie ruszają.

Gość gość
Te poje...... drwale :/

Gość gość
wiesz kretynko co oznacza słowo seks? płeć. ty najwyraźniej płci nie masz bo chyba kręcą cię obydwie płcie. seks homoseksualny to nie jest seks tylko dewiacja

Gość gość
No te drwalopodobne to jakas masakra, te ich brody szczegolnie. Zapusci taki brode a p***a straszna z nich

Gość gość
też mnie brzydzą faceci z brodami i tzw 3 dniowymi zarostami :O myślą, ze sa tacy męscy, modni, cool, bo jakas pipa w telewizji czy na instragramie ma...zenujące, wiekszosci w ogole te wstretne brody czy zarosty nie pasuja, wyglądają jak zniewieściałe lale albo bezdomni, menele :O ochyda juz lepsi byli faceci metro po solarce i litrem perfum na sobie, z deszczu pod rynne, co bedzie modne za 5 lat ? facet w spódnicy czy z lokami ?

Gość gość
aseksualny jest zdecydowanie ten obecny wsrod 'metro'manow :O brody, te zje/bane kozie bobki na czubku glowy czy teraz warkoczyki splatane :O

Gość gość
wiesz kretynko co oznacza słowo seks? płeć. ty najwyraźniej płci nie masz bo chyba kręcą cię obydwie płcie. seks homoseksualny to nie jest seks tylko dewiacja x s********j śmieciu z tego forum bo nikt cie tu nie chce, idź pod śmietnik ze swoimi mądrościami 🖐️

Gość gość
Brak mózgu dyskwalifikuje, po prostu nic z tego nie będzie. Uroda rzecz względna.

Gość gość
coście sie tak uwzieli na te brody? ja sobie nie wyobrazam narzeczonego bez brody i wasa, ma fajny roznokolorowy, ładnie przycięty zarost i zle bym sie czula jakby go nie mial, ale uwazam ze jest cholernie przystojny pod ta broda i gdyby zgolil to znacznie wiecej bab by sie za nim ogladalo, a to nie byloby mi na reke... no i nikt mi nie powie, ze wylada jak spedalony 'drwul', albo menel

Gość gość
Najlepszy facet nosi makijaż i obcisłe spodnie uwypuklające jego pośladki. mamy 21 wiek należy się obudzić to co kiedyś nie było męskie to teraz jest 100% męskie!!! Facet powinien tak jak kobieta nosić makijaż