Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćMigdal

14latka w ciazy. Jak powiedziec dziecku co zrobila i konsekwencje tego?

Polecane posty

Gość gość
ja z innej strony, mam 2 nastoletnich synów, jeden chodzi z dziewczyną już 2 lata, czasem sie zastanawiam czy oni już to robili, co ja bym wtedy zrobiła , jakbym się zachowała w czsie ciąży, dziewczyny nie lubie, jest arogandzka, głośna, manipulantka, nie nie wtrącam sie , nie zakazuję chodzenia, ale zadowolona nie jestem, co chwilę zrywa , syn rozpacza, pozniej znów chodz,a, randkowała nawet z 2 synem, i co jak wpadną??????????

Gość gość
Te które mówią, żeby pozwolić córce na współżycie w ciąży. Czy wy chore jesteście? Tu nie chodzi, że może, bo nie wpadnie. Ona ma 14 lat, czyli nie wolno jej współżyć bez kuratora nad głową. Musi skończyć 15 lat. Matka o tym wiedząc i pozwalając podpada pod kodeks karny. Autorko ja myślę, że ona wie, że zrobiła źle, ale jeszcze nie zdaje sobie pełni sprawy z konsekwencji. Pomagać w sensie opieki wtedy kiedy jest w szkole, nauki jak się kąpie, przewija itp. Absolutnie nie opiekować się dzieckiem, kiedy ona chce wyjść na miasto. Ojciec dziecka również musi się opiekować dzieckiem, a nie przychodzić dwa razy na tydzień i popatrzeć przez godzinę. Młode dziewuchy jak się zakochają są bardzo naiwne. Prawie wszystkie młodociane ciąże są z "daj mi dowód miłości" i dziewczyny robią to, czego oczekuje chłopak, wierząc, że on ucieknie.

Gość gość
Broń Boże żadnych dyskotek kobiecie to nie wypada. To feminizm. Wynik jej ze łba feminizm i niech wie że jest kobieta i jest stwozina do rodzenia i macuezynstwa. Niech się zajmie dzieckiem gotowaniem praniem pieluszek. Żadnych pampersow bo to wydatek. Pieluszki i rękoma prac. I nie zmuszają do nauki i chodzenia do szkoły niech się dzieckiem zajmuje. Feminizm i równouprawnienia nie mogą jej pozwolić zaniedbywac dziecka. Dziecko jest najważniejsze a nie szkoła i wykształcenie. Zobaczysz takie ci mają trudności z opieką i praniem rękoma pieluszek to właśnie takie mają więcej dzieci. A takie którym jest lekko się zajmować to właśnie nie szanują dzieci i maciezynstwa i oddają dzieci do żłobka i dla niani. Kobiecie powinien być najważniejszy mąż i dzieci.

Gość gość
gość dziś Jeśli ojciec dziecka byłby dorosłym facetem, to byłoby to traktowane jak gwałt, bo według prawa osoba poniżej 15 roku życia jest za mało dojrzała, by racjonalnie podjąć decyzję o współżyciu :) Ignorantia iuris nocet, zapamiętaj na przyszłość.

Gość gośćMigdal
Tamta rodzina tak samo podchodzi co ja do tego co sie stao bo to sasiedzi sa. Chlopak jest z tej samej klasy co corka. X Ci co szczekaja to powiem,ze wlsnie trzymala dziewictwo dla meza bo on bedzie tym mezem!

Gość gość
gość dziś ona sama jest dzieckiem idioto!

Gość gość
Lovelygirl25 dziś Ej ale w ciazy sie bardziej roochac chce Sama wiesz autorko oczko.gif pozwol corce byc kobieta x Sorry, ale dojrzała do ciąży macica nie czyni z 14latki kobiety i dojrzałości do seksu pod względem silnych potrzeb seksualnych. Ona jeszcze piersi nie ma dobrze rozwiniętych.

Gość gość
gość dziś Taa według ciebie kobiecie nie wypada pewnie też oddychać i jeść.

Gość gość
To wina feminizmu i riwnouorawnien kobiet. Aby nie było praw kobiet to kobiety dziewczyny by się pilniealy aby zachować dziewictwo dla męża. Bo wiadomo bez praw kobiet było by im trudno zasłużyć na szacunek od męża albo znaleść męża bo by żaden jej nie chciał. I szanowaly mężczyzn.

Gość gość
Autorko nie przejmuj się debilem krzyczącym o dziewictwo. Siedzi tutaj 2-3 frustratów, którzy wymagają dziewictwa.

Gość gość
A z kuratorem można?

Gość gość
Nie zesłańców winy na chłopaka ta d***** zniszczyła mu życie. To ona go skusiła i to jej wina. To szmata a nie kobieta czy dziewczyna. Dziewczynki i kobiety w tych czasach nie mają szacunku dla chłopaków mężczyzn.

Gość gość
gość dziś Dobrze j****y w dupsko nadczłowieku, to powiedz o tym swojej matce, że jest gorszą formą człowieka w takim razie. Wielka szkoda, że takich psychopatów nie skrobie się z urzędu.

Gość gość
gość dziś Według prawa dziecko nie jest w stanie wyrazić świadomie zgody idioto! Pewnie o zgwałconych też masz takie zdanie?

Gość gość
gość dziś S********j ciulu. Jak kobiety nie miały praw, które wywalczyły feministki, to w wieku 14-16 lat wychodziły za mąż, bo się starym oblechom marzyły młode ciałka, a każdego rodzica ważne było, aby córka miała dobre życie. Ohydę w łóżku można jakoś znieść, a młody byczek na boku to norma. Taaa dziewictwo trzymały. Błonę trzymały! A co druga bata w tyłku zaliczała.

Gość gość
Ja nie jestem facetem tylko kobieta która wie że mezczyzinie się należy szacunek i oddanie. I gardzę takimi kobietami. Przykładem każdej kobiecie powinna być Maryja Dziewica.

Gość gość
choc ma 14 lat to dziewczyna i tak w tym wieku jest bardziej rozwinięta emocjonalnie, ale chłopak 14 lat to jeszcze dzieciuch, co te dzieci sobie myślały, zabawa w dom, moj syn ma 14 lat , ale dziewczyny mu jeszcze nie w głowie, to pewnie ona nalegała,

Gość gość
Wypieprzylabym dziewuche do pogotowia opiekunczego. Nic by mnie nie obchodzilo co sie z nia stanie jak sobie da rade. Skoro wzgardzila domem, mozliwoscia nauki, i beztroskim zciem nastolatki i czula sie tak dorosla ze poszla sie pieprzyc w wieku 14 lat nawet nie edukujac sie w sprawach antykoncepcji to....niech robi teraz co chce. Ktos tu dobrze napisal ze dziecko jest niewinne ato mala latawica dobra w te klocki. Do 18 nastki doklepie Ci jeszcze jednego wnusia bo mamusia "da wsparcie,dach nad glowa i utrzymanie" ja w wieku 14 lat nie myslalam jeszcze nawet o seksie! Pocalowac sie na szkolnej dyskotece gdzies za szkola to bylo uuuu szalenstwo a tu dziewczyna z brzuchem. Wstyd by mi bylo zexwychowalam mala k***wke.

Gość gość
"Wypieprzylabym dziewuche do pogotowia opiekunczego. Nic by mnie nie obchodzilo co sie z nia stanie jak sobie da rade." I z****** następne wcielenia

Gość gość
I antykoncepcja to grzech. Właśnie żeby antykoncepcji nie było to by młodzież dzieci nie robiła bo by się ciąży bała. I faceci mieli by dziewice która im się należy i na którą zasługują

Gość gość
jest początek roku 2016, czyli jak ona ma teraz 14 lat , to pieprzyć zaczeła sie w wieku 13 lat, i ten chłopczyk tez, no to istna patologia,,,,

Gość gość
jest początek roku 2016, czyli jak ona ma teraz 14 lat , to pieprzyć zaczeła sie w wieku 13 lat, i ten chłopczyk tez, no to istna patologia,,,,

Gość gość

Gość gość
gość dziś Taa i ale najpierw ci faceci wyrżnęli tzn zerżnęliby połowę kobiet w mieście, tak? :D

Gość gość
A mi nie szkoda twojej córki Dziwki tylko tego chłopaka bo on jest poszkodowany najbardziej bo ona mu życie zniszczyła i pewnie będzie kiedyś suka alimentów chciała. Wyzuć ja z domu i tyle. Albo do zakonnic oddaj tam zrozumie ze jest nikim bo dziewica nie jest i nie zasługuje na szacunek od meza. Nabierze prawdziwej pokory i unizenia przed mężczyznami tak jak Maryja Dziewica. Niech pokutuje i cierpi do końca życia szmata. Zakonnice jej tam wbija do łba pokorę i szacunek i pokutę za grzech utraty dzuewictwa

Gość gość

Gość gość
Przede wszystkim współżycie z osobą mającą mniej niż 15 lat jest karalne, więc ojca dziecka podałabym na policje.

Gość gość

Gość gość
gość dziś Sorry, ale nie przekonuje mnie kobieta, którą zapłodnił ktoś, kto przyjmuje postać gołębia, a na dodatek była dziewicą :D Dla mnie autorytetem jest i będzie Kotan, a dla Ciebie może być nawet święty Mikołaj, Twoje prawo.

Gość gość
gość dziś Ojciec dziecka jest w jej wieku, więc w tym przypadku nie jest niestety