Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćMigdal

14latka w ciazy. Jak powiedziec dziecku co zrobila i konsekwencje tego?

Polecane posty

Gość gość
Przede wszystkim współżycie z osobą mającą mniej niż 15 lat jest karalne, więc ojca dziecka podałabym na policje. ============czytaj ze zrozumieniem, on też ma 14 lat, ale za co chłopaka, co dziewucha nie wie co robi, dlaczego konsekwencje ma ponosić tylko facet, co ona rozumu nie ma,

Gość gość
jest początek roku 2016, czyli jak ona ma teraz 14 lat , to pieprzyć zaczeła sie w wieku 13 lat, i ten chłopczyk tez, no to istna patologia,,,,

Gość gość
gość dziś Może nie wiesz, ale kobieta nie jest wiatropylna, więc w zapłodnieniu brał udział też ojciec dziecka, więc alimenty na dziecko się należą, bo to jego z****** obowiązek, nawet, jakby miał 10 lat.

Gość gość
Kiedyś takie dziewczyny kobiety opluwano i ponizano. I ten ponizal ci z nią spał bo zdawał sprawę sobie z tego ze ona to skusiła. Przeczytaj sobie autorko książkę TRAFIONA PRZEZ PIORUNA Gloria Polo. I OSTRZEZENIE Z ZASWIATOW boaventure Mayer. A zrozumiesz ze matki zile dziewczynki wychowują i córki się zatracaja. Trzeba córki uczyć szacunku dla przyszłego męża. To książki z prawdziwego zdazenia

Gość gość
14 to nie jest dorastająca kobieta tylko dziecko, 17 latka to dorastająca kobieta. I nie mów, że twoja córka nie jest kur/wą, bo nią jest a ciąża jest tego dowodem. Kto uprawia seks mając 14 lat? :O Robili to bez gumki, jak z kur/wą. Ile ona była z tym chłopakiem, żeby iść z nim do łóżka? :O Puściła się i tyle, źle wychowałaś dziecko. Ja miałam silny popęd seksualny już jako 12 latka, ale w życiu mi nie przyszło do głowy, żeby seks uprawiać, z tym czekałam do normalnego, akceptowalnego wieku i dobrze wybranego partnera :O

Gość gość
gość dziś To ty czytaj ze zrozumieniem, ale ustawę! Gdyby to był dorosły facet, to stanąłby przed sądem, bo w przeciwieństwie do osoby poniżej 15 roku życia, która nie jest w stanie świadomie podjąć decyzji, on potrafi.

Gość gość
A może by tak popatrzeć z innej strony, mama 14 lat, jak jej dziecko będzie miało 20 lat to ona będzie miała 34 lata wow. A i babcią będzie miał się kto opiekować :)

Gość gość
idz z córką do psychologa , czy z jej głową wszystko wporządku, czy ja dobrze licze, skoro ma teraz 14 lat czyli zachodząc w ciąze miała 13 lat, ciekawe ile miała gdy zaczęła uprwiac sex, może ona jest uposledzona

Gość gość
10:00 zamknij ryj w końcu, poj/ebany zwyrolu, te twoje kretynizmy już stają się nudne. jak tak bardzo nienawidzisz kobiet, to wypi/redalaj z damskiego forum

Gość gość
gość dziś Tak k***a pewnie ofiary gwałtów twoim zdaniem też prowokują?

Gość gość
gość dziś jest początek roku 2016, czyli jak ona ma teraz 14 lat , to pieprzyć zaczeła sie w wieku 13 lat, i ten chłopczyk tez, no to istna patologia,,,, x Nie kretynie. Dziewczyna może być z listopada, albo z grudnia. Więc zaczęła mając niespełna 14, a teraz ma po prostu 14, a rocznikiem 15. Jeśli jest ze stycznia, to również zaczęła mając niespełna 14, ma teraz 14 i rocznikiem też 14.

Gość gość
Odczepcie się od chłopaka to jej wina ona jest dziewczyna i wie co robi. A chłopak nie wiedział on był skuszony przez nią

Gość gość
autorko, popełnisz gigantyczny błąd wychowując to dziecko. niech ona wychowuje do cholery! albo niech usunie i szlaban na facetów do 18 roku życia. czy ona ma jakąkolwiek świadomość tego, co ta parka zrobiła? nie wyręczaj jej, niech idzie do szkoły zaocznej.

Gość gość
10:03 zamknij ryj, mizoginie! gówniarz doskonale wiedział co robi.

Gość gość
gość dziś Odczepcie się od chłopaka to jej wina ona jest dziewczyna i wie co robi. A chłopak nie wiedział on był skuszony przez nią x Czyzby potencjalny gwałciciel, albo kandydat na księdza?

Gość gość
Nie kretynie. Dziewczyna może być z listopada, albo z grudnia. Więc zaczęła mając niespełna 14, a teraz ma po prostu 14, a rocznikiem 15. Jeśli jest ze stycznia, to również zaczęła mając niespełna 14, ma teraz 14 i rocznikiem też 14. ================ nieważne poprostu miała 13 lat jak zaszła w ciąze, rocznikowo 13 lat, rocznikowo ma teraz 14 lat, ale zaszła majac 13 lat, ciekawe od kiedy sie pieprzy

Gość gośćMigdal
Czolem rodacy! Temat zalozony w celu badania na temat wczesnych ciaz u dzieci. Jako,ze kraj nasz wspanialy,piekny a historia jego liczy ponad 1000lat zmienial sie mentalnie. Na przestrzeni ostatniej dekady narod staral sie na wzor zachodu jak i Ameryki zmienic mentalnie. Mozemy to zauwazyc w wielu dziedzinach zycia spolecznego. Ta zmiane mozna okreslic znanym nam powiedzeniem:"robta co chceta". Jakze takie rozumowanie jest zgubne dla narodu jako ogolu. Ciesze sie niezmierne,ze czlowiek w czasach oglupialego globalnego liberalizmu zachowuje czastke konserwatyzmu w najwazniejszych dziedzinach zycia. Moge wnioskowac,ze nie wszystko stracone a Polska jak kiedys tak i ponownie moze stac sie wartosciowym imperium,nie zkolonializowanym przez rozne kraje. Mozemy byc na plaszczyznie obyczajowym jak i moralnym przykladem. Co prawda jest jeszcze wiele pracy w pewnych aspektach moralnych,etycznych ale jednak iskra nadziei jest,ze nie mamy doszczetnie wypranych rozumow. Obie strony odpowiadaly wlasciwie. Moj punkt widzenia na ten temat jest podobny z wylaczeniem trzymania tylko dla meza dziewictwa. Tu chlopak czy kobieta sie zagalopowala. Reszta bez zarzutow. Pomoc i konsekwencje. Przepraszam za maly wkrecik ale inaczej nikt by nie udzielil wlasnego zdania jakby temat byl hipotetyczny. Szkoda tylko uzywanych wulgaryzmow bo w zdaniach i logicznym mysleniu nic nie wnosza a emocje trzeba opanowywac. Ja wiem,ze fajnie sie wcielic w role matki tym osoba co uzywaja wulgaryzmow. Tak wlasnie myslicie jak piszecie. Pamietajcie! Wolna Polska to nie tylko rzeczy materialne,ktore macie,nabywacie,dotykacie,ale wolna Polska to tez te,ktorych dotknac nie mozecie ale przez pradawne wartosci nabywacie. Pozdrawiam i dziekuje. Chwala Wielkiej Polsce!

Gość gość
10:06, to taki gnój, który siedzi tutaj całymi dniami i pisze cały czas, że kobiety powinny byc bite, że faceci nie są niczemu winni... zyeb kompletny

Gość gość
Ja jestem kobietą i wiem że mezczyzinie się dziewictwo należy. Nie do psychologa tylko do księdza trzeba iść i przeczytaj te dwie książki które polecilam. I to też wina autorki bo nie tłumaczyła córce nic o dziewictwie. Kiedyś marki mówiły firmom ze dziewictwo to dar dla męża. I się nie k***ily. A teraz matki feministki zaniedbuja córki. A potem do psychologa oriwadzicue. Wiara katolicka i życie według jej zasad daje gwaranjce na dobre życie

Gość gość
gość dziś 10:03 zamknij ryj, mizoginie! gówniarz doskonale wiedział co robi. x Dokładnie. Podejrzewam, że ją namawiał i jeszcze się kolegom chwalił.

Gość gość
no tak, w sumie pasowałoby, że to prowokacja. ale i tak istnieje masa gówniarzy, którzy nie mają pojęcia czym to skutkuje...

Gość gość
10:08 z przykrością muszę ci oznajmić, że sram ci w twarz

Gość gość
autorka przeciez pisze, ze jej pomoze, ze ma kase, ze chłopak moze przychodzić, to po co tak jadem plujecie, nie wie tylko jak postąpić wobec corki-to jet napisane w 1 poscie, ojciec też ma 14 lat-ta sama klasa, zastanawia mnie tylko jedno, co ktos pisał, zaszła w ciąze mając 13 lat, to naprawde autorko nic nie widziałaś , co wogłóle jej nie kontrolowałas, , i od kiedy uprawia ten sex, ona moze ma jakieś swoje problemy i tak poprostu zareagowała uciekajac w dorosłosć

Gość gość
Winne są równouprawnienia i feminizm. Kobiety się kształcą razem z chłopcami i z nimi sypiaja. A kiedyś się nie posypało ich do szkul tylko w domu robiły wszystko dbamy i braci ojca kanapki do szkoły robiły braciom. I dzięki temu były dziewica i i porządne były. Stop rownouorawnieniom.

Gość gość
no czyżby prowokacja, temat fajny, ale na czasie, bo przecież wiele jest młodocianych mam,

Gość gość
10:14 SZKÓŁ, mizoginie!!! przestań spamować tymi kretynizmami i spi/erdalaj obciągać tatełowi

Gość gość
Kiedyś matki mówiły o dziewictwie cirkom i córki zachowywały dla męża. Bis stwiztl kobietę do pomocy mezczyzunie mężowi. I mu się należy.

Gość gość
Mi mama jak byłam nastolatką to dawała do czytania pismo Milujcue Się. O dzuewuctwie i orawictwie. O powiem że wy też dawajcie dzieciom je czytać. W necie jest strona tego pisma

Gość gość
gośćMigdal dziś Wow! Żeby wiedzieć o tym, że małoletnie ciąże nie są pożądane w społeczeństwie, ty musiałeś(aś) zakładać temat na kafe, gdzie co drugi post to wyzwanie bohatera wątku od k***w jest chlebem powszednim? Do swoich badań czy pracy naukowej wpisz: Dzisiejsze społeczeństwo tylko na pozór jest przesiąknięte zgnilizną. Inicjacja seksualna zawsze była na jednym poziomie wiekowym, a nawet i niższa. Dziewczynki wychodziły za mąż w wieku 14-16 lat, lub w zależności od kraju np. w momencie kiedy doświadczała pierwszej w życiu menstruacji. Liczyło się to jako gotowość do rodzenia. Natomiast chłopcy w wieku już 12 lat byli zabierani przez własnych ojców do burdeli, aby stali się mężczyznami. Piękny przekrój tego co potrafiono robić w materii seksu u dawnych Europejczyków pokazuje choćby Markiz de Sade w swoich powieściach. Sadyzm, pedofilia, kazirodztwo, co w naszych czasach dzisiejszej Europy jest to dość mocno piętnowane. Broni się jedynie homoseksualizm, który z powyższymi nie ma nic wspólnego.

Gość gość
cholera, jest jakaś różnica między tym co robią dorośli, świadomi ludzie a tym, co robią dzieci! człowiek do 16 roku życia to bezwzględnie dziecko, nie ma dla mnie znaczenia, co sobie kiedyś prymitywny lud myślał i na siłę żenił ze sobą dzieci. albo młode dziewczyny i starych pryków...