Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola pannica

Wy tez rechoczecie ze smiechu patrzac na bezsilnosc i histerie KOD? :)

Polecane posty

Gość gość
nikt nie kwestionował wyników wyborów, masz mylne przekonanie. nie wiem skąd, moze jaruś coś takiego mówił?

Gość gość
" jesteś głupi, że nie wiesz, że firmy energetyczne są prywatne? na rząd zwalasz winę, za upały?po prostu żenada smutas.gif" x no właśnie o tym piszę. na tym polegało rządzenie polską przez te wszystkie lata. że rząd wg takiego matoła, nie odpowiada za stan sektora o takim strategicznym znaczeniu dla gospodarki jak energentyka. w d***e mam to czy to są firmy prywatne czy nie. model oparty o firmy prywatne może być znakomity ale jeżeli po paru dniach upałów się okazuje że musimy przejść na jakiś nizszy stopień zasilania bo energetyka nie daje rady to nasz na pewno znakomity nie jest. a bez względu na to jak skonstruowany jest model sektora energetycznego to obowiązkiem rządu jest dbać o bezpieczeństwo energetyczne państwa i wykręcanie się że "firmy energetyczne są prywatne" świadczy o tym jakie to były rządy że trzeba ich w ten sposób bronić.

Gość gość
"za cztery lata, jak zapytam dlaczego pis np: kazał wystrzelać wszystkie bezdomne koty," x za 4 lata to ja będę rozliczał pis z efektów ich rządów tak jak teraz rozliczyłem PO. i nie będzie mnie obchodziło dlaczego pis kazał wystrzelać koty tylko jakie dla polski i polaków są skutki ich rządów. ale to będzie za 4 lata a nie dwa miesiące po powstaniu rządu tak jak ty to robisz. i jezeli pis nie spełni nadziei jaką z nimi łączę, jeżeli okaże się tak jak PO partią władzy która zasiądzie na stołkach, zjamie się robieniem biznesików z lobbystami i braniem wysokich pensji a państwo będzie miał w d***e to na pewno na nich nie zagłosuje. ale myślę że tak nie będzie bo lata 2005-07 dowiodły że pis potrafi rządzić bardzo dobrze i dlatego nie mam zamiaru pluć na nich o każdy nonsens jaki pan petru, schetyna czy kijowski potrafią wymyślić a który ochoczo podchwyci tvn.

Gość gość
ja sobie zdaje sprawę z tego że na pis zagłosowała masa fanatyków ktorzy na zasadzie "jarosław polskę zbaw" zniosą wszystko. ale ja do nich nie należę. tylko że tacy sami fanatycy są po stronie "antypisa" i ty do nich należysz, taka jest między nami różnica.

Gość gość
na całym świecie są prywatne, bo państwowe, jak to już nam kilkadziesiąt lat socjalizmu udowodniło, są nieefektywne. zrewszą światowa energia jest w rękach paru facetów, silniejszych niz cała europa razem wzięta. taniej za prąd nie będzie, każdego roku za to drożej. te tematy zastępcze są po to, żeby ludzi ogłupiać. pis z tym nic nie zrobi, bo nie da rady. Może niech bieg Amazonki odwrócą, łatwiej im to przyjdzie.

Gość gość
no dobra, można zakończyć tę dyskusję bo twoje bredzenia o tym jak to "nic się nie da" są już trochę żałosne. szczególnie ze 58 proc udziałów w PGE ma skarb państwa więc jaka to z niej "prywatna" firma. to samo energa sa -skarb państwa 51,5 proc. takie to są "prywatne" firmy. na całym świecie sektor energetyczny jest pod kontrolą państw w ten czy inny sposób więc przestań człowieczku bredzić. żadne państwo nie chce sobie pozwolić na to żeby narazić bezpieczeństwo energetyczne państwa.

Gość gość
nie jestem antypisem, tylko zauważyłem w jaki sposób pis prowadził kampanie wyborcą. Psychologia a'la Stanlej Tymiński, który kiedyś z ksiażeczką pod pachą " Jak zostać prezydentem" w parę dni załatwił pozostałych kandydatów i o mało nie wygrał wyborów z Wałęsą. Przyjechał ze stanów, nikt go nie znał. Takie proste sztuczki, - wskazujesz wroga, niszczysz go, kreujesz sie na zbawcę. Takie proste i prymitywne ale jak działa ! A że tamci maja za uszami, naprawdę, każdy dobrze to wie, ale żeby narodu nie kłócić, nie trzeba zakładać takich tematów.

Gość gość
20:09 a co moze masz nadzieję że prąd stanieje? co, chciałbyś mnie przekonać, że stanieje? nie masz szans, pewne jest, że będzie droższy co roku.

Gość gość
20:09 gdzie napisałem że "nic sie nie da" ? jakie "nic" ? no i taka z wami dyskusja.

Gość gość
te tematy są bardzo potrzebne właśnie po to żeby zniszczyć tych szkodników którzy do tej pory rządzili polską. oni nigdy już nie powinni wrócić do władzy, nawet jeżeli się okaże że pis zawiedzie to powinien wygrać jakiś kukiz, k***in czy ktokolwiek inny ale nie te kanalie dla których jesteśmy tylko niewolnikami a nie obywatelami. x niech to też będzie przestrogą dla ludzi którzy kiedyś w przyszłości chcieli by iść ich drogą.

Gość gość
"gdzie napisałem że "nic sie nie da" ? jakie "nic" ?" x tu: "pis z tym nic nie zrobi, bo nie da rady. Może niech bieg Amazonki odwrócą, łatwiej im to przyjdzie. " x z bankami "się nie da" z energetyką "się nie da" generalnie takie propagandowe szczurki jak ty chcą nas przekonać że PO wcale nie była taka zła bo "nic się nie da". odpowiem ci słowami pisu: DAMY RADĘ :D

Gość gość
jak dokładnie chcesz zniszczyć tych szkodników? strzał w tył głowy czy masz inne pomysły? bo ręczę ze żaden z nich nie zaglada na forum dla gimbów, nie mają na to czasu. Ja gdyby ci cos tam sie zalęgło, jestem zwykłym robolem. daleko mi do jednych i drugich, ale znam i kogoś z pisu i kogoś z po, i co z tego? wiedza zwykłego człowieka, a kogoś, kto wlazł tam na górę, to jest niebo i ziemia, od żadnego nigdy prawdy sie nie dowiesz. to co mówią, jest tylko dla publiki kpw? Po OBU stronach :(

Gość gość
damy radę, cieciu, biegnij do broszki z tym hasłem. dasz radę, żeby prąd był tańszy? spróbuj.

Gość gość
20:19 czy ja debilu pisałem, że z bankami sie nie da? masz problem z czytaniem co nie? napisałem, że nie da sie obniżyć cen energii, poczytaj uważnie. dalej wy w kółko swoje?

Gość gość
ty już się nie przejmuj jak ja chce ich zniszczyć. ważne że takie tematy być muszą.

Gość gość
To schatyn jeszcze żyje??? O matko :O

Gość gość
A może shatyn... Jeden pies. Ale ciągle tak samo szczeka :O

Gość gość
włączam teraz TV1, a tu debata żyda z żydem , czyli lewaka Żakowskiego z prawakiem Wildsteinem o Polsce i jej polityce i wizerunku w świecie :O

Gość Myszka Mikke
gość dziś włączam teraz TV1, a tu debata żyda z żydem , czyli lewaka Żakowskiego z prawakiem Wildsteinem o Polsce i jej polityce i wizerunku w świecie x masz racje, wyłączyłem to gufno bo to jest nie do zniesienia, trzeba ją zatytułować "Żydzi i komuchy debatują o wizerunku Polski" - Wildstein, Lazar, Zuber, Sierakowski, Dudek, Żakowski. W sondażu oczywiście po staremu - widzowie uważają że Polska dobrze dba o swój wizerunek a tymczasem wczoraj gazeta belgijska znowu pisala o "polskich nazistowskich obozach koncentracyjnych" :-O Czyżby "dobra zmiana" dopiero teraz się zaczynała? :-O

Gość gość
Posłowie Nowoczesnej przekonują, że po wprowadzeniu podatku markety albo pokryją koszty przenosząc je na dostawców, albo na klientów. Jako argument przeciwko daninie na zagraniczne siec****artia Petru przedstawia również sprzeciw Brukseli. Widzimy tutaj uderzenie, ze względu na progresywną stawkę podatkową, której wyższa stawka obejmuje głównie sieci zagraniczne z wyjątkiem jednej polskiej sieci, widzimy tutaj podstawę, która może oznaczać, że będą dyskryminowane podmioty zagraniczne i może to stanowić naruszenie prawa unijnego i może budzić wątpliwości Komisji Europejskiej – stwierdziła dziś w Sejmie rzeczniczka Nowoczesnej, Kamila Gasiuk-Pihowicz. czyli koilejna antypolska partia , która twierdzi , że niepolskie sieci są dyskryminowane ...nie są , a prawdę jest , że nie ma polskich sieci w Polsce

Gość gość
Achtung! Shatyn detected! Ujadanie peowskiego pieska. Achtung!

Gość gość
Chyba zapomnieliście, ze zona Waszego prezydenta jest z pochodzenia Żydówka... O Chrystusie, Waszym Królu Polski, nie wspominając :P

Gość gość
córka żyda i polaka nie jest żydówką a Jezusa żydzi umieścili w swoim talmudzie na samym dnie piekieł, gdzie smaży się w ekstrementach z dwoma największymi szkodnikami żydostwa , czyli Tytusem - tym którym zniszczył Jerozolimę i powstanie żydowskie w 70 r. oraz Balamem - biblijnym odpowiednikiem bożka Baala , zwodzącego żydów tak więc żydowskiemu jezusowi zapewniono u potomnych 'wspaniałą pozycję ' jednocześnie wysyłając obłudnie gojkom wiadomość , że 'Jezus był żydem "

Gość gość
Nowoczesnaq znowu donosi na Polskę do Brukseli i Polacy popierają taką partię? :O:O:O

Gość gość
Żenujące... Chrystus Żyd, ale nie-Żyd, Dudowa też. Więc innych od Żydów można wyzywać, uznając to za najgorszy epitet. I wg was to jest w porządku? Nic tu nie zgrzyta? Naprawdę?

Gość gość
Chrystus - żyd i bardzo dobry żyd , ale cóż - inni i stanowiący o żydostwie rabini go raczej zupełnie nie lubili Dudowa nie- żydówka ponieważ żydzi dziedziczą po matce , a ona miała normalnego żyda ojca i matkę - polkę z której polskość wyssała ze matczynej piersi , a ojciec nawet jakby chciał , to i tak niewiele mógłby , ale nie chciał -proste sprawy , chyba że ktoś jest niewykształcony , albo pali głupa i udaje durniejszego niż jest :classic_cool:

Gość gość
Ciekawe, ze pisząc o kimś z PO jakos tego rozgraniczenia nie używacie. Ba, nawet nie macie dowodów na pochodzenie żydowskie rodziców. Żadnego z nich. Ale i tak wiecie lepiej. Samego Chrystusa i Jemu współczesnych ocenianie. Jakim prawem? "Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni" Coś to dla was znaczy? A umiłowanie bliźniego. Czy tylko nienawiścią do wszystkiego co odmienne od was potraficie jedynie żyć?

Gość gość
to jest próżne gadanie wg talmudu goj , czyli nie-żyd jest zwierzęciem , który ma służyć swojemu panu - żydowi goja można oszukać bez ponoszenia żadnej konsekwencji , czyli tu nie obowiązuje żaden dekalog wobec tego gojka - zwierzaczka ...i tego obecnie tryumfujące żydowstwo na polach kapitału i władzy medialnej nad ogłupionymi gojkami - żadne kazania na poziomie moralności tego nie zmienią , ponieważ to jest zupełnie inna moralność

Gość gość
I ty sie uwazasz za chrześcijanina?

Gość gość
Żenujące. Nie mamy o czym rozmawiać.