Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola pannica

Wy tez rechoczecie ze smiechu patrzac na bezsilnosc i histerie KOD? :)

Polecane posty

Gość gość
Nie podal ani jednego nazwiska dziecka dygnitarzy komunistycznych.

Gość gość
baron pancerny 100/100 tak trzymaj!

Gość gość
Baron sam sobie gratuluje. :D :D

Gość gość
mnostwo nazwisk podal ale zadnego nazwiska dziecka komuszych dygnitarzy. osmieszyl sie i tyle

Gość gaajowy
szmatyn. A jak ty się rozliczasz w komitecie centralnym z tych głupot pisanych z gościa? Czy KC KODu wie że takie głupoty to tylko jeden trol pisze?

Gość ateista 33
> gość dziś >te. Ateista. Czy ty myślisz że ludzie głosujący na pis to wszyscy moherowe berety są? Nie interesuje mnie to. Wspierają katolicki taliban w rodzaju np. Nowaka czy innych debili od intronizacji albo zakazu antykoncepcji. Do tego jeszcze narodowcy, tępe łyse mordy. Osobiście też oddałem głos na pis, ale tylko przeciwko platformersom. Najciętniej tak czerwonych jak i wszelkich narodowo-katolikckich fanatyków zamknąłbym w Berezie.

Gość gość
pisiory maja wyprane mózgi i zioną wszczepioną im nienawiścią do każdego, kto nie jest pisiorem. a jak tam pisiorki, to już Polska nie jest w ruinie? czy jest? bo niedawno paru takich wścieklych zapluwało sie, jaką to mamy riunę.

Gość gość
szmatyn to pancerny? no to sa jaja

Gość gość szczera
Baron to najprawdopobniej zakamuflowany wysokoopłacany internetowy działacz pisowski bo na wszystko ma gotowe odpowiedzi, gotowe statystyki, cytaty jeśli trzeba a wątpię by przypadkowa osoba z forum była jednocześnie historykiem, ekonomistą i politologiem w jednej osobie. Baronie ciekawa jestem jakie przechodziles szkolenia i ile Ci płacą tylko napisz szczerze bez wykrętów chociaż naturalnie wiem, że zaprzeczysz wszystkiemu.

Gość gość
Baron jestes spoko koles! Niech komusze pomioty poszczekaja d****i :D jakbym ja miala dziadka folksdojcza a ojca zomowca to tez bym p***a szczekala jak obroncy kodu

Gość gość
10:28 taka mądra? a umiesz powiedzieć, jakie jest zdanie Kodu na temat imigrantów?

@ gość dziś Rozpisał się, rozpisał ale żadnego nazwiska dziecka dygnitarza komunistycznego nie podał a to właśnie miał zrobić. x Podałem całą listę. Ale dla ciebie skrótowo dwa pierwsze z brzegu: 1) Marek Borowski - komuch. 2) Agnieszka Holland - komuchowa córka komucha. Tych nazwisk podałem całą listę a przecież to nie wszystkie. To tylko czubek góry lodowej. W rodowodach założycieli KODU są same komuchy albo ich potomkowie.

Gość gość
ale rozchodzi się o to, czy Polska jest w ruinie czynie? moze warto sie zastanowić, czy ludzie z broszką mówili prawdę w kampanii czy nie? bo jak kłamali w kampanii to będą kłamać dalej. Kłamca zawsze kłamie.

Gość gość
Baron, ile już dzisiaj zarobiłeś? Powiedz szczerze. Na takim forum, to chyba słabo płacą, tak mi się wydaje. Gdzie się jeszcze udzielasz?

Gość gość
on jest w pracy, jago zadaniem jest próba przeciągania ludzi myślących do ludzi z wypranymi mózgami.

@ gość szczera dziś Baron to najprawdopobniej zakamuflowany wysokoopłacany internetowy działacz pisowski bo na wszystko ma gotowe odpowiedzi, gotowe statystyki, cytaty jeśli trzeba a wątpię by przypadkowa osoba z forum była jednocześnie historykiem, ekonomistą i politologiem w jednej osobie. Baronie ciekawa jestem jakie przechodziles szkolenia i ile Ci płacą tylko napisz szczerze bez wykrętów chociaż naturalnie wiem, że zaprzeczysz wszystkiemu. x Jestem inżynierem. Jestem też patriotą i chcę aby w Moim kraju działo się dobrze. Żeby mój kraj nie był dalej rozgrabiany ani przez grupkę kolesiowych cwaniaczków ani przez obcą Brukselę. Nie chcę też by bandy ciapatych muslimów zaczęły grasować na naszych ulicach zagrażając Polakom i polskim rodzinom. Nie jestem związany z PiS. W rzeczywistości PiS należy do bandy czworga ale z dwojga złego lepszy już PiS niż promerkelowa Platforma Oszustów. Nie jestem pisowcem bo wielokrotnie krytykowałem Dudę za podpisanie ustawy o obowiązkowym wprowadzenie szczepień zabójczą szczepionką HPV. Sam dziecka nie pozwalam szczepić i jestem przeciwnikiem takiego przymusu. Więc jeśli mam za krytykować to krytykuję, ale jeśli mam za co chwalić to chwalę. Chwalę za postawienie się Szydło Niemcom. Chwalę za wypiertolenie proniemieckiego Lisa. Chwalę za powywalanie unijnych flag z POLSKIEGO parlamentu. Za takie chwalenie nie trzeba mi płacić. Będę chwalił każdą propolską i pronarodową decyzję a krytykował decyzje złe.

Gość gość
jaką to ustawę i kiedy o szczepionkach podpisał doda? chyba mam braki, bo nie słyszałem.

Gość gość
Jestem inżynierem. X Ale magistrem inżynierem?

Gość gość
chwalisz za wywalenie flag, hm, nie dak dawno broszka mówiła, że Polska jest integralną częścia unii e. a ona sama jest dumna z tego, że jest obywatelką unii e. moim zdaniem coś tu nie gra. najpierw Polska w ruinie, a unia to bandyty, a teraz Polska kwitnie, a broszka dumna że jest europejką unijną. to kiedy w końcu te pisiory powiedzą prawdę? bo póki co, gadaja to, co motłoch chce słyszeć :(

Gość gość
Aaaa... i przeciwko szczepeiniu dzici też Jesteś. No to już wszystko rozumiem. Źle Ci nie życzę, ale jak zachoruje Twoje dziecko, to przypadkiem nie korzystaj ze sprzętu Owsiaka. 🖐️

Gość gość
10:50 ha ha trafne pytanie. a ja dokładam: a w jakiej dziedzinie kolega jest inżynierem?

Gość gość
Chwalę za powywalanie unijnych flag z POLSKIEGO parlamentu. X Że co? Ty chlasz od rana, czy o co chodzi? :D :D :D

Gość gaajowy
tak trzymać pancerny. Tak trzymać.

Gość gość
No, pancerny, napisz jak wywalono flagi unijne z POLSKIEGO parlamentu, czekam. :D I jeszcze napisz, czy Jesteś magistrem inżynierem.

Gość gość
ty gajowy to idź ganiać korniki w puszczy.

Gość gość
To jest właśnie baron, nawiedzony dzieciak z wiedzą zero. Kobieta z broszką wywaliła flagę unijną z konferencji prasowych rządu, dziecko. :D :D :D W parlamencie POLSKIM jest.

@ gość dziś No, pancerny, napisz jak wywalono flagi unijne z POLSKIEGO parlamentu, czekam. smiech.gif I jeszcze napisz, czy Jesteś magistrem inżynierem. x Owszem, jestem magistrem inżynierem. W kwestii flag też chętnie Cię oświecę. Otóż wyobraź sobie, że od pewnego momentu konferencje rządowe odbywają się bez unijnych flag w tle. Do tej pory gdy Kopaczka mamrotała coś do mikrofonu to polski widza za jej plecami widział flagi unijne. Teraz to się zmieniło. Po wyborach wywalono Kopaczkę, a jej następczyni premier Szydło wywaliła razem z Kopaczką jej unijne flagi. Od tej pory wszystkie rządowe konferencje odbywające się przecież nie na ulicy a w polskim parlamencie nie są już dekorowane unijnymi flagami. I bardzo dobrze. Teraz powiewają tylko polskie flagi, z czego ja - polski patriota - bardzo się cieszę :)

Gość gość
Pisałeś o POLSKIM parlamencie, weź się nie ośmieszaj.