Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola pannica

Wy tez rechoczecie ze smiechu patrzac na bezsilnosc i histerie KOD? :)

Polecane posty

Gość gość
Święcickiego, Kijowskiego? Byli esbekami?

@ gość dziś Gdybym chciała rozmawiać na temat członków KODu, to podjęłabym taką dyskusję, nie sądzisz? x Ależ tak właśnie sądzę. Gdybyś chciała rozmawiać na temat członków KODu, gdyby ich przeszłość była czysta i gdyby w ogóle ten temat był dla Ciebie wygodny to zapewne byś rozmawiała. Ale ponieważ członkowie KODu to tak naprawdę resortowe dzieci, ponieważ przeszłość ich rodziców wprost wywodzi się z komunistycznej partii, z różnych resortów SB i UB, ponieważ jest to mocno niewygodny temat, dlatego go unikasz. Czyż nie tak? Odpowiem Ci na Twoje pytania jeśli Ty wpierw odpowiesz na moje. Zadałem je pierwszy więc mam prawo pierwszy oczekiwać odpowiedzi. A więc: Jak się ustosunkujesz do komunistycznej przeszłości założycieli KODu? Czy sama (sam) jesteś potomkiem esbeka, ubeka, zomowca lub innego partyjniaka? Czekam...

Gość gość
Ponieważ przeszłość ich rodziców wprost wywodzi się z komunistycznej partii, z różnych resortów SB i UB, ponieważ jest to mocno niewygodny temat, dlatego go unikasz. Czyż nie tak? X Napisz mi kogo rodzice byli w SB i UB.

Gość gość
Odpowiem Ci na Twoje pytania jeśli Ty wpierw odpowiesz na moje. Zadałem je pierwszy więc mam prawo pierwszy oczekiwać odpowiedzi. A więc: X Gwoli ścisłości, nie zadałeś mi najpierw pytania, to ja zaczęłam o pytania o flagę, więc nie gmatwaj. Podaj mi nazwiska zwolenników KODu, których rodzice byli w SB i UB.

Gość gość
Bruno Shatyn to prawdziy krakowski żyd, którego to nick obrał nasz nowohucki żyd Shaman Shaman jak poruszysz ciekawe temate lewackich polskich żydów typu Hartman , Urban , Borowski to od razu odwraca uwagę od tego , póżniej zaczyna wyzywać , a w końcu udaje się z donosem , albo dostaje kolejnego zawau :classic_cool:

Gość gość
Jak się ustosunkujesz do komunistycznej przeszłości założycieli KODu? Czy sama (sam) jesteś potomkiem esbeka, ubeka, zomowca lub innego partyjniaka? Czekam... X Nie próbuj mnie obrazić, bo Ci się to nie uda. A Tobie nie przeszkadza przeszłość w PZPR Piotrowicza i innych?

Gość gość
Podaj mi nazwiska zwolenników KODu, których rodzice byli w SB i UB. X Czekam.

Gość gość
Baron gadasz z tym zyebem Shatynem.Stary numer z gościa babę udawać i pisac,ze on pierws\zy pytania zadał to ma prawo pierwsz\y do odpowiedzi.Poczytaj jdego topy,od razu sie kapniesz,.ze to ten p***b krakowski komuch 60 letni na rencie na zawau.

Gość gość
Baron, no przecież znasz nazwiska, podaj je. Nie odpowiadasz już na drugie pytanie, co mam sobie o Tobie myśleć?

Gość gość
a te jego "czekam" to juz klasyk:D co nie dziadziu? :D,trzeba doniesc gdzie trzeba ze dziada siedzi i rente wyludza,za,miast sie za robote wziac,to p******i na necie

Gość gość
Widzisz, taka jest z Tobą dyskusja. Potrafisz tylko jakimiś hasełkami rzucić, ale konkretem już nie.

Gość gość
Baron nie przekonasz lemingów i możesz im wskazać palcem, że ten był tym a tamten tamtym a oni nadal będą udawać głupków, że nie widzą związku. Zobacz na Kwaśniewskiego do ostatka upierał się, że miał magistra i do ostatka udawał, że noga go bolała nad grobami żołnierzy w Charkowie chociaż wszyscy widzieli, że chwiał się pijany w 3 d**y i dopiero jak wszyscy na niego wsiedli, że kłamie to się przyznał. Takie są lewaki i ja się dziwię, że odpisujesz szmatynowi i dajesz się wciągać w jego gierkę bo on udaje dziewczynę i rżnie kretyna aby tylko nie przyznać racji.

Gość gość
Baron osraj tego smiecia szmatyna.Niech sie zaczeka na smierc:D

Gość gość
Widzisz Baron, robisz z siebie idiotę. Nie potrafisz odpowiedzieć, a z orenga podpowiadasz sobie, żebyś ze mną nie rozmawiał. Paranoja. :D:D:D

Gość gość
Az przykro sie czyta wypociny tego lewaka. Sama na zadne pytanie nie odpowiedzialas, dziewczynko, tylko nawijasz wciaz o fladze :D

Gość gość
Baron, z ilu jeszcze gości napiszesz?

Gość gość
Tyle warte są te Twoje kłamliwe wypociny, na tym, na wszystkich pozostałych topikach. Zero faktów, 100% zmyśleń. Taka prawda.

Gość gość
Shamanowi nie odpowiadaj , bo jak napiszesz , że np.rodzice Hall to żydzi , to będzie rządał metryk , żródeł wiadomości itd. tak wygląda normalna dyskusja z żydem - nawet jak mu wyciągniesz ptaka na stół to powie , że to ty mu zdarłeś napletek :classic_cool:

@ gość dziś "Baron nie przekonasz lemingów i możesz im wskazać palcem, że ten był tym a tamten tamtym a oni nadal będą udawać głupków, że nie widzą związku." x Niestety ale tak właśnie jest. x @ "Takie są lewaki i ja się dziwię, że odpisujesz szmatynowi i dajesz się wciągać w jego gierkę bo on udaje dziewczynę i rżnie kretyna aby tylko nie przyznać racji." x Nie wiem z kim rozmawiam jeśli ten ktoś się nie loguje. Być może masz rację. Ja ze Shatynem jeszcze nie pisałem otwacie. Ja zawsze piszę zalogowany i wykładam kawę na ławę natomiast nie wiem kto kryje się pod gościem. Zauważam jednak pewien schemat: - najpierw odzywa się "panienka" - potem dopisuje jej "chłopak" używając takich samych krótkich form; - na końcu ktoś wyzywa używając jawnych obelg. Schemat jest zawsze w tej kolejności co skłania mnie do domniemania, że rzeczywiście pisze to jedna i ta sama osoba. Nie wiem czy Shatyn, bo nie mam rentgena w oczach, ale na pewno jest to jedna osoba bo wątpię, aby trzy różne osoby włączały się do dyskusji o jednakowym czasie i w jednakowej kolejności. No cóż... Pozostaje mi w takich razie ignorować gościowych adwersarzy, czy raczej jednego adwersarza, a pozostałych odesłać do tego co wcześniej opisałem z zaznaczeniem by też nie dali się wciągać w poboczne flagowe temaciki.

Gość gość
Widzisz, standard. Chcesz zadzwonić do mnie?

Gość gość
a mnie wściekłosc i bezsilność tych "resortowych dzieci" i coraz większe brednie jakie wygadują cieszy niezmiernie. dzisiaj petru ogłosił że "nie dopuści do tego żeby kaczyński wyprowadził polskę z UE". biorąc pod uwagę że kaczyński polski z UE wyprowadzać nie chce to niedługo petru ogłosi że da ludziom elektryczność :D ten banksterski gamoń naprawdę liczy na to że ktoś na tej jego idiotyzmy się nabierze? nowoczesna.PO próbowała wykreować się na partię wykształconych specjalistów, elitarną, taką która zrzesza ludzi o ponadprzeciętnym intelekcie. ale coś mi się wydaje że po ostatnich kompromitacjach pana petru w sprawie "imperiów co to upadają w szczycie swojej chwały" i jego panienki która nie wiedziała ile wynosi kwota wolna od podatku to się chyba nie uda.

Gość gość
Nie poboczne flagowe temaciki, miałeś napisać kogo rodzice byli esbekami i ubekami, takie trudne???? Po co robisz z siebie idiotę?

Gość gość
Za każdymn razem jest to samo... gdybyś miał napisać jakie zawody wykonywał misio1, to sypałbyś jak z rękawa. Ja Cię proszę tylko o nazwiska, przecież masz wiedzę. No wykaż się.

Gość gość
@ gość dziś "Baron nie przekonasz lemingów i możesz im wskazać palcem, że ten był tym a tamten tamtym a oni nadal będą udawać głupków, że nie widzą związku." x Niestety ale tak właśnie jest. x @ "Takie są lewaki i ja się dziwię, że odpisujesz szmatynowi i dajesz się wciągać w jego gierkę bo on udaje dziewczynę i rżnie kretyna aby tylko nie przyznać racji." X Na takie komentarze, swoje albo innych idiotów, potrafisz odpowiedzieć, nie?

Gość gość
Baron, już nie zakładaj więcej topików, skoro zakładasz je tylko po to, żeby się onanizować pod swoje posty.

Gość gość
Witam baronie pancerny skoro masz tak wielką wiedzę na temat KOD-ów to podaj do wiadomości ile w Polsce jest zarejestrowanych, gdzie, jaką mają ilość członków i podaj przy każdym prezesów i wiceprezesów. Kto ich finansuje myślę ,że to da obraz z jaką siłą zmaga się rząd.

Gość gość
Kto wpadł jako pierwszy założyć KOD, opisz przy każdym prezesie i wice : nazwisko, narodowość, przynależność w przeszłości do partii.

Gość gość
Baron nie odpowie, bo rozmawia jedynie z misio1 i samym sobą.