Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesola pannica

Wy tez rechoczecie ze smiechu patrzac na bezsilnosc i histerie KOD? :)

Polecane posty

Gość gość
Ktoś rzeczywiście ciągle wraca do flag jakby panicznie bał się poruszenia tematu korzeni założycieli KODu smiech.gif Aaaa... tu was mamy lewaki usmiech.gif To może jednak zamiast flag powróćmy do wątku komunistycznych korzeni założycieli KODu usmiech.gifusmiech.gifusmiech.gif X Baron, nie ktoś, tylko ja. :D I wracam do tematu flag, bo ten przykład pokazuje jak Jesteś zaprogramowany. Tylko tyle.

Gość gość
Szmata nowohucka,szmatyn takie topy to lep dla tego p*****elca.Na gosciu jeszcze babe udaje pedal p********y:D

Gość gość
resztki k***a pedale p********y zebow ci mamlejo wybije,tylko niech iftar da twoj adres nowohucki smieciu p********y:D:D:D

Gość gość
Baron, już kilka razy spotkałam się z tym, że klepiesz tak, aby klepać. Tutaj naprawdę większość nie ma mózgu i skłonni są bez sprawdzania przyjąć do wiadomości to, co im podrzucasz. Straszne to jest. I potem powtarzają to, co piszesz. Jutro jakiś inny idiota napisze za Tobą, że Szydło wywaliła unijne flagi z parlamentu.

Gość gość
Albo o rezolucji UE 1066. :D:D:D

Gość gość
Dlatego bezmózgowca barana do żadnej pracy nie chcą przyjąć

Gość gość
60 letniego renciarza,nie ma co bic,nawet nie odda:D

Gość gość
chuj i tak mu sie k***a nalezy pedalowi p*****lonemu za wypisywanie latami tych bredni i w*****anie ludzi:D:D:D natret j****y na kazdy topic politycznyu sie ten smiec wp******i

Gość gość
Może i go nie chcą przyjąć do pracy, stąd dezycja o pisaniu tutaj na forum. Za grosiny jakieś, bo przecież wiele to nie płacą za takie bzdury.

Gość gość
Szmatynie a co powiesz o Petru synalku komuchow? Co powiesz gdy platformersi zbierajacy sie jako KOD wprowadzali ustawe o bratniej pomocy UE1066? Szmatynie przestan pisac jako baba bo i tak kazdy wie ze to ty kretynie unijny.

Gość gość
No grosiny. Ale ziarnko do ziarnka, zbierze się miarka. :D Ciekawa jestem, gdzie jeszcze się udziela.

Gość gość
Gdzie? Na internetach. :D:D:D

Gość gość
Shatynowi bo nie wyszło podszywanie się pod babę to teraz będzie szedł w wyzwiska to jego stała metoda i zawsze tak robi uważaj Pancerny i nie dawaj mu się wciągać tacy jak on zrobią wszystko byle odwrócić kota ogonem.

Gość gość
Mnie najbardziej chyba Lis rozbawil. Teraz juz nic ciekawego sie nie dzieje w sumie. Przegraliscie, zdrajcy i tlumoki! Deal with it.

Gość gość
Wyzywanie to typowe dla pisiorów jest akurat.

Gość gość
Wystarczy popatrzeć na wpisy gościa, który dzisiaj się wypowiada. Same kropki. Nawet nie próbuję odczytać, co pod nimi się kryje. Ot, taki piesek, który może nam, inteligentnym, wykształconym i światłym ludziom, nogawki jedynie obsikać. :D:D:D X Baron, powiedz, taki jest elektorat PiS? Wszyscy???

Gość gość
13;21 akcja tworzy reakcje

Gość gość
A wracając do tematu... X gość dziś Baran, a wracając do tematu flag. smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif Jak to jest, że Pani Premier wygląszając orędzie do narodu usmiech.gif , Pan Prezydent, Parlament uznaje flagi unijne, a tylko na konferencjach prasowych rządu ich nie ma. Umiesz odpowiedzieć na to pytanie, czy za trudne dla Ciebie? X Odpowiesz? Czy umiesz tylko wklejać za marne grosze?

@ gość dziś A wracając do tematu... (...) Baran, a wracając do tematu flag (...) Odpowiesz? Czy umiesz tylko wklejać za marne grosze? x Już mnie ostrzeżono, żeby nie pozwalać odwracać uwagi od niewygodnego dla lewaków tematu o partyjniackich korzeniach KODu na jakiś poboczny temacik flagowy. Zatem odpowiem Ci tylko tyle, że wszyscy założyciele KODu, wszyscy co do najdrobniejszej sztuki, to potomkowie pe-zet-pe-erowskich partyjniaków albo wprost partyjniacy jak chociażby Marek Borowski. Przecież Borowski ma rodowód właśnie z PZPR-u. No i co? Nadal będziesz chować głowę w piasek zasłaniając się flagą? :D

Gość gość
To Ty c howasz głowę w piasek, prosiłam Cię, żebyś się ustosunkował do tematu flagi, a Ty nie potrafisz tego. To takie trudne, naprawdę? Ty po prostu nie myślisz samodzielnie.

Gość gość
Już mnie ostrzeżono... nie masz własnego rozumu? Musisz kierować się podszeptami jakichś nicków na forum? Naprawdę?

Gość gość
Wyzywanie to typowe dla pisiorów jest akurat. gość dziś o Idywiduum nowohuckie na posterunku.Co ty masz z tym sikaniem dziadzia?

Gość gość
No nic, widzę, że łatwiej Ci schować głowę w piasek, niż odpowiedzieć na proste pytanie. Taka jest właśnie z Tobą dyskusja. Wklejasz setki cytatów, z misiem toczyłeś to boje na śmierć i życie, rozpisując się jak panna na wydaniu.

@ gość dziś To Ty c howasz głowę w piasek, prosiłam Cię, żebyś (...) x A ja Cię prosiłem, żebyś nie odwracała (czy też nie odwracał) uwagi od znacznie ważniejszej kwestii jaką jest pochodzenie członków KODu.Nie sądzisz, że partyjniacka przeszłość "obrońców demokracji" i ich tatusiów ma niewiele wspólnego z demokracją? Stosujesz typową metodę, która w socjotechnice nazywa się często zasłoną dymną. Tę metodę do perfekcji opanowało PO. Ilekroć Tusk odwalił polskiemu społeczeństwu jakiś numer (np. kolejne podniesienie podatków) natychmiast zjawiał się Palikot odwracający uwagę i pieprzył coś bez sensu byleby tylko nie mówiono o podatkach. Ty robisz dokładnie to samo. Napisałem całą listę nazwisk z podaniem gdzie ci ludzie wcześniej pracowali i z jakimi środowiskami (dziś niewygodnymi) byli związani, a Ty pieprzysz coś w kółko o fladze. Flagi unijne zostały zdjęte i oby już nie powróciły. Temat zamknięty. Natomiast wciąż otwarty pozostaje temat PRAWDY o rodowodach KODziarzy. Jakiś to PRAWDZIWY cel przyświeca potomkom esbeków, że nagle przeobrazili się w obrońców demokracji? Jakoś dziwnie szerokim łukiem omijasz tę kwestię. Inne lewaki to samo. Wszystko aby nie to. Zadam Ci jedno pytanie. Jesteś wnuczką (wnuczkiem) esbeka?

Gość gość
Nie pieprzę, tylko piszę. :) Poza tym, odniosłam się do twojego wpisu na temat flagi, bo mi wpadła w oko, kolejny raz zresztą, Twoja niewiedza. I prześlizgiwanie się po tematach. Gdybym chciała rozmawiać na temat członków KODu, to podjęłabym taką dyskusję, nie sądzisz?

Gość gość
Flagi unijne zostały zdjęte i oby już nie powróciły. X No widzisz, muszę jednak wrócić do tematu. Skąd zostały zdjęte, bo wszędzie są? Oprócz konferencji rządowych. :D

Gość gość
Jakiś to PRAWDZIWY cel przyświeca potomkom esbeków, że nagle przeobrazili się w obrońców demokracji? Jakoś dziwnie szerokim łukiem omijasz tę kwestię. Inne lewaki to samo. Wszystko aby nie to. Zadam Ci jedno pytanie. Jesteś wnuczką (wnuczkiem) esbeka? X Mogę zadać Tobie to samo pytanie. Tak strasznie tutaj ujadasz, że zaczynam podejrzewać, że masz coś do ukrycia haniebnego w swojej rodzinie. Potomkowie esbeków? Którzy to potomkowie esbeków? I nie pisz, że podałeś całą listę... Rodzice Petru byli esbekami?

Gość gość
Agnieszki Holand? Byli esbekami?

Gość gość
Pańcie w karakułach, urzędnicy z magistratu, czosnek z Nowoczesnej, wspólpraca z Czerską, resortowe wdowy, dzieci i wnuki.. Jak protestują to jest w Polsce demokracja. Poczytajcie o demokracji za Tuska i PO, o akcji WIDELEC z 2008 roku i pacyfikacji kibiców, na niezaleźna kropka pl