Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy da się przezwyciezyc tę potrzebę?

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 18 lat, duzo facetów podoba mi sie zwyczajnie przechodząc ulica sama nw czy to wiek czy moze płec? :) Ale to juz staje się problemem we wszystkich sie zakochuje. Na każdego lece-nauczyciel, szwagier, doktorek czy zwykły mężczyzna mijany na ulicy. Dodam jeszcze ze nie kręcą mnie chłopcy 18+, ale tacy 29+ :/ nie wiem jak to określic ale zwyczajnie chce mi sie seksu... nigdy jeszcze tego nie robiłam, jestem singielką... Jakaś złota rada?(mądra)? Prosze o poważne odp... xxxGosiek

Obcìągnij któremuś, daj się wyrùchać. Napięcie rozładujesz i będzie lepiej.

Gość gość
masz zwykłą chcicę i to wszystko, a na to jest tylko jeden sposób.

Gość gość
ktos cos?

Chyba jesteś facetem, my poprostu tak mamy, tyle że myślimy o kobietach 24h na dobę

Gość gość
No cóż, skąd ja to znam? przyznam że poruszyłaś bardzo osobisty temat i wydaje mi się że dotyczy on wielu młodych dziewcząt które dopiero wkraczają w dorosłe erotyczne życie. Myślę że podchodzisz do tego ciut emocjonalnie ,co zresztą jest zrozumiałe bo jednak hormony dają o sobie znać,mogę poradzić ci jedynie abyś była rozsądna i poczekała na tą jedyną prawdziwą miłość,nie rób tego pod wpływem emocji ,radzę abyś swój popęd rozładowała w inny sposób. Pa isia.