Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość77777

Mozliwe tak wczesnie miec objawy?

Polecane posty

Gość gość77777

Powiedzcie mi czy to mozliwe miec wymioty i mdlosci juz po 5ciu dniach od zaplodnienia? czy to raczej objawy jakiegos zatrucia? Jak to bylo u Was, miala ktoras z Was tak wczesne objawy?

Gość gość
moje wczesne objawy to mega zmeczenie i ssenosc, mdlosci sie zaczely w 4 tyg

Gość gość
Nie mialam zadnych objawow takze nie pomoge, okolo 6 tygodnia dopiero wyszly testy, a co tydzien od zaplodnienia byly robione :p jedynie bylam senna bardzo :)

Gość gość
oczywiscie ze nie dlaczego wg ciebie mdlosci i wymioty sa przypisane tylko do ciazy nie nakrecaj sie -ja jak sie staralam tez wszedzie wypatrywalam objawów wymioty i nudnosci to ja miałam koło 6-7 tyg a nie 5 dni od zapłodnienia ludzie nniedlugo w trakcie seksu bedziecie miec mdlosci i wymioty...

Gość gość7777
dzieki dziewczyny za odpowiedzi. Moze rzeczywiscie cos zjadlam nieswiezego? Ale cos mdli mnie i odbija mi sie caly dzien:(

Gość gość
ja tez tak miałam i w ciazy nie byłam to nie jest jednoznaczen z ciaza autorko

Gość gość
Ale to nie jest tak , 5 dni od zapłodnienia czy od seksu ? Ja miałam objawy od dnia zapłodnienia . A dokładnie 2 tyg przed okresem bolał mnie brzuch dosyć mocno jakbym miała dostać okres . Cykli nie miałam regularnych , jedynie 2 ostatnie miałam jakoś 30 , 32 dni . Bóle miałam zaraz po wyliczonych dniach płodnych czyli 2 tyg lub 2,5 tyg po okresie . Myślałam , że okres po prostu wcześniej przyjdzie . Tym bardziej , że przed okresem zawsze puchłam i miałam większe piersi i teraz było tak samo . Okresu nie dostałam , w dniu spodziewanej miesiączki lekko mnie zemdliło to zrobiłam test i wyszły słabe 2 kreski . Mdłości na maxa miałam od 8 do 16 tygodnia i bóle jak na okres też . Więc moje bóle brzucha od zapłodnienia wskazywały na ciążę ... ale każdy ma inaczej .

Gość gość
Dodam tylko , że starałam się wtedy dziecko więc wpadka to nie była . Zaszłam w pierwszym cyklu .

Gość gość
ja tak miałam od pierwszego dnia wymioty ból piersi BOŻE nie do zniesienia myślałam że to nowotwór :-) i senność jakbym w głowę czymś oberwała :-o dziś moje objawy są już nastolatką hehe

Gość gość
Mnie też mdli od dwóch dni. Sex był tydzień temu, myślicie że to może być ciąża?

Gość gość
Do gość 0.18 ciąża, ciaza... kochana to juz poród ;-)

Gość gość
Ja miałam okres w zeszłym roku 6 listopada i od około 25 czułam się fatalnie, szczerze to myślałam, że mam raka:O nudności, zwroty głowy, ciągnęło mnie na wymioty na każdy zapach, nawet na mycie zębów rano co zawsze lubiałam:O Po 2 tygodniach okazało się, że jestem w ciąży. Wychodzi na to, że objawy miałam zaraz po zapłodnieniu, nie wiem jak to możliwe, ale ja jestem taka delikatna do granic możliwości, okresy mam mega bolesne, lekarka stwierdziła, że po prostu bardzo szybko odczuwałam objawi i to możliwe.

Gość gość
A jednak! Możliwe. Ja okres miałam 17 listopada, a wczoraj i przedwczoraj mega mdłości. Dziś już przeszło, lepiej żeby jeszcze nie ciąża....

Gość gość
Wczoraj miałam zabarwiony śluz w 26dc czyli @ się rozkręca i pobolewanie w podbrzuszu

Gość gość
Ja miałam mdłości tydzień przed planowaną @ która nigdy nie nadeszła. Nie uwierzyła bym gdyby mi się osobiście to nie przytrafiło.

Gość gość
Aha czyli jednak się zdarza. Teraz tak myślę że może ten zabarwiony śluz to implantacja zarodka? A nie nadchodący okres? Dziś 27dc - może tak być?

Gość gość
Może być. Zaraz po tych mdlosciach zrobiłam test który wyszedł pozytywny. Nie plamilam wszakże.

Gość gość
No ja w weekend miałam mdłości i ogólnie źle się czułam. Os wczoraj to plamienie , a okres dopiero w czwartek powinnam mieć, jak się nie rozkręci do tego czasu to zrobię test.

Gość gość
Powodzenia daj znać :)

Gość gość
To zowu ja

Gość gość
Napisałam się, a nie dodało

Gość gość
Miałam dać znać, a więc dziś 30dc, plamię przy sikaniu i odczuwam ból brzucha w związku z tym uznaję to za rozpoczynający się okres.