Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ma艣lana1998

Odchudzanie

Polecane posty

Go艣膰 ma艣lana1998

Cze艣膰 wszystkim! Staram si臋 odchudza膰 ale mam wra偶enie, 偶e ostatnio waga stoi w miejscu. Czy macie jakie艣 sprawdzone sposoby na walk臋 z kilogramami? Czego nale偶y unika膰 w codziennym jad艂ospisie? Staram si臋 je艣膰 zdrowo i umiarkowanie np. dzisiaj zjad艂am owsiank臋 z mlekiem 2%, jab艂ko, banana i jednego go艂膮bka a na kolacj臋 zjem serek wiejski. Jem tak mniej wi臋cej codziennie, czasem zdarzy mi si臋 zje艣膰 co艣 s艂odkiego np. kawa艂ek placka lub lody ale tylko wtedy kiedy s膮 go艣cie lub jaka艣 impreza. Kiedy zjem co艣 s艂odkiego to 膰wicz臋 (jogging, rowerek, p艂ywanie). Nie jest dla mnie wysi艂kiem nie jedzenie sma偶onego mi臋sa (nie jem od 4 miesi臋cy) czy bia艂ego pieczywa (nie jem od 3 miesi臋cy). Ale tych s艂odko艣ci raz na jaki艣 czas nie potrafi臋 sobie odm贸wi膰 :D No i nie potrafi臋 przesta膰 u偶ywa膰 mas艂a do kanapek.. Teraz wa偶臋 57 kilogram贸w przy 175 cm wzrostu i chcia艂abym schudn膮膰 jeszcze 4 kilogramy. Macie jakie艣 dobre porady? Z g贸ry dzi臋ki :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Zmie艅 nick to schudniesz. Bo wiesz ... ma艣lana = mas艂o. A mas艂o zawiera du偶o t艂uszczu. A t艂uszcz odk艂ada si臋 w tkankach. A jak sie odk艂ada, to si臋 grubnie. A przez to jest si臋 grubym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agnieSzka150
mleko krowie na doros艂ych ludzi nie dzia艂a zbyt dobrze. nie zach臋cam te偶 do kupowania tych ro艣linnych bo to sama chemia z regu艂y i to sztucznie dos艂adzana.. ale mo偶esz mleko ro艣linne zrobi膰 sama w domu, z wi贸rek kokosowych czy br膮zowego ry偶u - przepisy oczywi艣cie do znalezienia w internetach :D a je艣li szukasz jakiej艣 dobrze zbilansowanej diety to te偶 mo偶esz poszuka膰 w sieci, jest tego mn贸stwo, a fitness guru wrzucaj膮 takie przyk艂adowe jad艂ospisy na swoje fanpage :) sama tak znalaz艂am dla siebie idealn膮 diet臋, kt贸rej si臋 trzyma艂am. moment za艂amania przyszed艂 kiedy schud艂am ju偶 troch臋 i dalej waga nie chcia艂a spada膰.. 膰wiczy艂am i nic. ale to normalne, 偶e organizm w pewnym momencie si臋 buntuje. zacz臋艂am wtedy bra膰 tabletki iqgreen dzi臋ki kt贸rym metabolizm zn贸w ruszy艂 i suma sumarum zrzuci艂am 18 kg :) powodzenia w twojej drodze do szczup艂ej sylwetki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teresiatko
Odchudzaj膮c si臋 warto poczyta膰 o chemii http://notatek.pl/informacje/Azeotrop procesach zachodz膮cych w organizmie. Co mo偶e pom贸c a co niekoniecznie. Wy偶sza szko艂a jazdy. Szkoda 偶e nie chudnie si臋 od tego co najlepsze do jedzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bra艂am Foreverslim, jestem ju偶 jaki艣 czas po sko艅czonej kuracji, suplement naprawd臋 obni偶a 艂aknienie i wspomaga sam proces odchudzania, po 3 miesi臋cznej kuracji 12 kilo l偶ej a przed wszystkim ani podczas brania jak i po skonczonej kuracji brak jakichkolwiek efekt贸w ubocznych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Chudziaczek88
Witaj, moim zdaniem masz 藕le dobran膮 diet臋.Pozatym trzymaj膮c si臋 zasad ksi膮偶kowych chudnie si臋 jaki艣 czas a potem waga si臋 zatrzymuje na moment. Obstawiam jednak ta pierwsz膮 opcj臋.Osobi艣cie poleci艂abym Ci wykonanie badania genetycznego CodeOfMe-na stronie codeofme.com jest podany kontakt gdzie podadz膮 Ci pewnie plac贸wki w Twojej miejscowo艣ci gdzie takie badanie mo偶esz wykona膰.Og贸lnie badanie jest nieinwazyjne pr贸bk臋 DNA pobiera si臋 samemu.Wykonuj膮c takie badanie otrzymujesz raport zawieraj膮cy informacje na temat Twojego genetycznego profilu lipidowego oraz wska藕nikach takich jak BMI,PAL.Dodatkowo w raporcie otrzymujesz informacj臋 w jaki spos贸b powinna艣 si臋 od偶ywia膰.Raport ten jest dobr膮 informacj膮 dla Ciebie oraz dietetyka aby ustali膰 odpowiednia diet臋. Ja skorzysta艂am maj膮c ten sam problem co Ty i nie 偶a艂uj臋.Od razu dietetyk zmieni艂 mi diet臋 i wida膰 efekty-waga nie stan臋艂a w pewnym momencie w miejscu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
uko艅czy艂am kuracje ze slimcea wiec pozwolilam sobie napisac i bardzo pochwalic ten suplement. Zgadzam si臋 z poprzednimi wpisami na temat pozytywnego dzia艂ania. Slimcea jest na prawd臋 skuteczna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Foreverslim dzia艂a chocia偶 w膮tpli艂am. Wprawdzie to jeszcze nie koniec kuracji, ale sam fakt, 偶e straci艂am 9 kg 2 miesi膮ce jest ju偶 dla mnie czym艣 niesamowitym. Gdyby tylko uda艂o si臋 to wszystko utrzyma膰 po kuracji... Inne 偶ycie!

Udost臋pnij ten post

Co ja Ci mog臋 poleci膰. Nie diety, nie suplementy tylko przede wszystkim 膰wiczenia. One daj膮 najlepsze efekty i dobre samopoczucie. I wierz mi mam to przetestowane na sobie. A wi臋c biegaj czy p艂ywaj albo 膰wicz w domku na przyk艂ad na jakim艣 sprz臋cie http://profitness.pl/15-osprzet-dodatkowy#/ Pi艂ka albo ta艣ma czy 艂aweczka a na pewno b臋d膮 d艂ugotrwa艂e efekty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odchudzanie by艂o zawsze dla mnie trudne. Efekty jojo lub na tyle s艂abe efekty 偶e szybko si臋 poddawa艂am. Jak mam teraz slimcea jest znacznie inaczej. Samo stosowanie motywuje, a blokada 艂aknienia pomaga. Dwa miesiace i 10kg mniej. Kto by pomysla艂 偶e jest to mo偶liwe dla mnie wgl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzka9991
U mnie niestety te偶 zast贸j i powoli zaczynam 艂apa膰 do艂a. Strasznie kusz膮 mnie s艂odycze ostatnio ale si臋 nie poddaj臋. Musi w ko艅cu co艣 drgn膮膰. Zastanawiam si臋 nawet nad zapisaniem si臋 do programu odchudzaj膮cego - http://odchudzanie.primaveraspa.pl/programy-odchudzajace/ Przyda艂yby mi si臋 takie wczasy. mog艂abym odpocz膮膰 i wyrobi膰 w sobie zdrowe nawyki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Mika
W moim przypadku stosuj臋 diet臋 nie przekraczaj膮c膮 1700 kcal, do tego 2 x dziennie ForeverSlim i minimum 30 minut ruchu... U mnie oo miesi膮cu, przynosi to efekty. Jak na razie 3 kg mniej, co uwa偶am jest idealnym wynikiem jak dla mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rajanka99
Z tego co wiem to niekt贸rzy nie mog膮 je艣膰 w臋glowodan贸w a t艂uszcze wbrew pozorom s膮 r贸wnie偶 zdrowe np awokado. Mo偶esz poszuka膰 kilku przepis贸w np w stronce http://obk.pl/category/odzywianie/ciekawostki/ , je偶eli lubisz gotowa膰 to one Ci si臋 spodobaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 henk1
Jestem na diecie odchudzaj膮cej na 28 dni i w tydzie艅 spad艂em 10 kg,w 3-cim nieco mniej,ale lec臋 w d贸艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zainwestowa艂am w tabletki na odchudzanie Slimcea. Nie 偶a艂uje 偶adnej z艂ot贸wki poniewa偶 do艂膮czone do diety te tabletki DOPIERO pozwoli艂y mi schudn膮膰. Suplementnacja jest r贸wnie偶 wa偶na a tak cz臋sto zapominamy o niej i dziwimy si臋 偶e efekt贸w nie ma.

Udost臋pnij ten post

Musze si臋 z wami czym艣 podzieli膰 zacz臋艂am stosowa膰 now膮 diet臋 i schud艂am 5 kg w tydzie艅. A do tego m贸j ch艂opak stosuje inn膮 diet臋 i teraz wygl膮da jak prawdziwy maczo :D Je艣li chcecie zacz膮膰 stosowa膰 t膮 diet臋 tu macie link videoos.pl/dieta.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ula689
Ja zainwestowa艂am w suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl jako艣 nigdy nie by艂am mi艂o nastawiona do suplement贸w, ale okaza艂o si臋 偶e nie potrzebne to by艂o... Odk膮d stosuj臋 Afryka艅skie Mango czuj臋 si臋 inna a to dlatego,偶e waga 艂adnie spada a ja w ko艅cu b臋d臋 mog艂a za艂o偶y膰 bikini nie wstydz膮c si臋. 2 miesi膮ce 16 kg mniej;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja do odchudzania doda艂am 膰wiczenia. Kupi艂am w http://sklep.bescomo.pl/ rowerek stacjonarny i je偶dz臋 codziennie oko艂o 2 godzin. Na pewno przyspiesza to spalanie, bo ju偶 widz臋, ze jest mnie mniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mirelka77
Najlpiej to zg艂o艣 si臋 do specjalistycznej poradni. 呕eby proces chudni臋cia przebiega艂 tak jak trzeba :) Znam 艣wietnego dietetyka, pani膮 Aldon臋 z "Dietetycznego Nieba", zg艂o艣 si臋 do niej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Decyzj臋 zakupu Foreverslimu podj臋艂am po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii na jego temat.Teraz sama mog臋 si臋 podpisa膰 dwoma r臋koma pod tymi wszystkim opiniami.Nie ma lepszego preparatu wspomagaj膮cego odchudzanie na polskim rynku.

Udost臋pnij ten post

Ja diet臋 u艂o偶y艂am z pomoc膮 dietetyka ( http://sklepdiety.pl/ ) . Bardzo mnie to zmotywowa艂o do dzia艂ania. Dosta艂am diet臋 odpowiednio zbilansowan膮, kt贸ra w sumie by艂a smaczna i zdrowa. Dzisiaj ju偶 mam na swoim koncie -8kg co dla mnie jest wyczynem. Nie my艣la艂am, 偶e wytrzymam tak d艂ugo bo wcze艣niej jak zaczyna艂am si臋 odchudza膰 to tydzie艅, g贸ra dwa i koniec a teraz si臋 trzymam. Mo偶e to dlatego, ze diet臋 mam u艂o偶on膮 indywidualnie i nie mam ochoty na podjadanie pustych kalorii...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sdresa
Hej. Ja planuj臋 zacz膮膰 odchudzanie od poniedzia艂ku i teraz zaopatruj臋 si臋 we wszytskie potrzebne rzeczy. Wi臋kszo艣c ju偶 mam ale przyda艂oby si臋 jeszcze co艣 na przegryzk臋 jakie艣 owoce suszone czy w sumie u mnie lepsze b臋d膮 mo偶e jakie艣 preparaty na bazie owoc贸w. Ostatnio czyta艂am o jagodach acai. Kto艣 mo偶e stosowa艂 i zechce si臋 podzieli膰? ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂am przez pewnien czas problem z nadwag膮, nie mog艂am jej zrzuci膰 i nic mi nie pomaga艂o, zakupi艂am wi臋c tabletki Foreverslim, wybra艂am diete kt贸ra da艂am rade przestrzega膰, no i troszk臋 膰wiczy艂am, dzi臋ki temu podczas 3 miesi臋cznej kuracji uda艂o mi si臋 schudn膮c 9 kilogram贸w, teraz pisze 艣mia艂o 偶e KOCHAM Foreverslim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak szukasz skutecznego preparatu na oczyszczanie to spokojnie mo偶esz si臋gn膮膰 po m艂ody j臋czmie艅. Ja osobi艣ci z oczekiwanym efektem stosuje ekstrakt z j臋czmienia w postaci kapsu艂ek. Mo偶na go kupi膰 na stronie pod adresem www.mlodyjeczmien2000.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 profesjonalna pomoc
chcesz schudn膮c ?zrobic sylwetke ?miec dostep do 300 przepisow , oraz nielimitowanych porad to zapraszam ,pelna motywacja ;) to sie moze udac wszystko zalezy tylko od ciebie ,zacznij dzia艂a膰 nie tracac czasu na samodzieln膮 nauke,my cie nauczymy diety i treningow wszystko online http://potreningu.pl/raw/plans/redirect.php?id=xbcnmwrhhcmcvm&type=m

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tolka 32
Chcia艂bym ju偶 te偶 m贸c powiedzie膰 偶e uda艂o mi si臋 schudn膮膰.Na razie walcz臋 stosuj膮c aerobik i suplement Bigup , ale czy mi si臋 to uda... mam nadziej臋 偶e tak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
U mnie ka偶da dieta ko艅czy艂a sie pora偶ka.Stosowa艂am tez pewien suplement i te偶 nic.Foreverslim mia艂 by膰 moim ostatnim podej艣ciem do tabletek.Sam nie wierzy艂am 偶e waga po miesi膮cu stosowania pokaza艂a 5 kg mniej.No ale w ko艅cu po wielu nieudanych pr贸bach odchudzania w ko艅cu schud艂am i to bez efektu jo-jo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 laaanta
i ja wspomagam si臋 bigup ( instoya), to nowy suplement na rynku, wi臋c by艂am nieufna , dopiero dietetyczka mnie nam贸wila. Efekty s膮 super, to dzia艂a , podnosi po艣ladki i uj臋drnia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 O_vera_O
uj臋drnia po艣ladki? tak sam z siebie? nie ma takich cud贸w

Udost臋pnij ten post