Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość smutna mama

AZS z czym to się je?

Polecane posty

Gość gość smutna mama

Moje 6mcy dziecko ma prawdopodobnie azs i alergie na mleko krowie i soje. Jest cale w jakiś liszajach co robic jak leczyć chodzę od dr do dr dopiero siostra powiedziała że jest to raczej azs bo jej dziecko to miało. Stad moje pytanie jak to leczyć zeby dziecka nie swędziało i szybko się tego pozbyć moze ktoś miał podobne i wie jak pomóc?

Gość gość
Dostanie masc sterydowa ale tylko w bardzozaognionych przypadkach ,masc protopic ale ona jest kontrowersyja lecz dziala metoda prob I bledow na kazdego dziala cos innego ja mam corcie prawie 8 lat I juz duzo balsamow przetestowalam zaczyna jej pomagac smarowanie globulka cicacadrina (dopochwowa dla kobiet ) uzylam jej ze wzgl na sklad I odziwo dziala . Kupujemy odpowiednie plyny do prania ,nawilzacz powietrza w pokoju w okresie zimowym ,wspolczuje bo przed wami dluga droga szczegolnie noca sa najgorsze bo wtedy sie nasila dziecko swedzi nie spi jest rozdraznione itd :(

Gość gość smutna mama
Jakbyś zgadla noce to tragedia ogólnie z dość pogodnego bobasa stal sie małym placzacym dzieckiem a na wmawiali ze to alergia na soje bo pije takie mleko nikt nie wpadł na pomysł ze to AZS.