Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

objawy ciazowe ustapily?

Polecane posty

Gość gość

czesc, zwracam sie z zapytaniem do mam którym objawy ciążowe ustapily juz w 8/9 tygodniu ciąży. W czwartek wizyta u lekarza 7tydzien5dzien serduszko bije zarodek 14mm . Bol piersi,mdlosci a od wczoraj wszystko minęło czy to normalne? Czy jest powód do niepokoju? Wizyta dopiero 16.2 pozdrawiam.

Gość aqwe
Każda kobieta inaczej czuje się w ciąży. Ja tylko raz miałam mdłości i wymioty, później zero objawów. Nic mnie nie bolało, nie puchły stopy, zero zachcianek. W późniejszym czasie byłam tylko bardziej senna, a to, że jestem w ciąży było widać tylko po rosnącym brzuchu :) Tak więc głowa do góry, wszystko jest w porządku :)

Gość gość
Nie martw się przechodziłam to kilka miesięcy temu:) Teraz szósty miesiąc! Nie pamiętam dokładnie, który tydzień, ale około 8, pewnego dnia objawy przeszły, cycki w dół, mdłości minęły;o Byłam pewna, że to koniec, tak panikowałam;o Dwa dni później nie umiała dobiec do łazienki, tak rzygałam;) objawy znów się pojawiły. Wizyta u lekarza potwierdziła, że wszystko ok! Po pierwsze nie czytaj za dużo, bo tylko się nakręcasz! Tak bywa w ciąży, każda z nas przechodzi inaczej! Jeśli jesteś niespokojna to idź do lekarza i sprawdź:) Ale na swoim przykładzie wiem, że objawy są nie ma i tak w koło:) Przyzwyczaj się:)

Gość gość
Dziękuję bardzo za odpowiedz:-) ! To moja pierwsza ciąża wiec wszystko dla mnie nowe :) .