Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gazety na podłodze!! Czy tylko u mnie w domu tak jest?! Czy u was tez?

Polecane posty

Gość gość

Rodzice kładą gazety przy wejściu...wstyd mi kogokolwiek zaprosić :-(

Gość gość
u mnie tez i jeszcze folia albo przescieradla na fotelach i kanapach zeby sie nie kurzylo i nie brudziolo:( a na pilotach od tv woreczki foliowe ...:(

Gość gość
nikt wiecej sie nie wypowie?

Gość gość
up:(

Gość gość
a NW to tylko do robienia tego i owego na kibelku ;] gowork.pl/opinie_czytaj,2505

Gość gość
napisałbym "ale wiocha", ale nawet na wsiach nie odpiertalają takich żenujących cyrków :o wcale się nie wstydzę, że się wstydzisz kogokolwiek zaprosić. Zrób wszystko, żeby się jak najszybciej wyprowadzić i zacząć żyć jak człowiek i po swojemu

Gość gość
Kiedyś zaprosiła nas ciotka męża, bardzo zamożna osoba. Dom zbudowany lata temu, mieszkają jak w sklepie... Na dywanach folie, metki na narzutach, poduszkach... Wszystko pozabezpieczane i pofoliowane, bałam się otrzeć o cokolwiek. Wszystko z najwyższej półki, ale chyba nieużywane. Nie wiem czy to skąpstwo, czy dziwactwo ;-(

Gość gość
Nigdy nie widzialam czegos takiego jak folia w domu na meblach czy na dywanach. Masakra.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool