Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filipcio

malpka kocham Cie

Polecane posty

Gość Wregny malpizzon
musisz kupskiem po klacie japą rozmazac popierdułe z dupska popuszczac a kutochem strzepując ser spod napleta prosto w otwor gębowy gryzonia podhalanskiego popierdujacego hymn z kloaki wykloakowanej przez kloakmistrza

I ta i ta. Probowalem dzisiaj em di em ej, fazka weszla po godzinie taka euforia i szczescie i lekkosc.

Tylko ze ja mialem krysztal ktory wsypalem do puszki z pepsi i wypilem xD. Ale to nie szkodzi, pora powrocic do rzeczywistosci, chce Cie kochac.... 😘

A probowalas moze no namow zielonych jakby z lekkim piaskiem? Taki wzor na nich bez logo?

A wiesz ktore byly smiercionosne? Kiedys cos slyszalam ale nie pamietam. Supermany czyzby czy jakies inne sie zdarzyl przypadek kopyrtniecia od nich

Gość Filipcio
Ale ja mowie powaznie, Paulina. Chce Cie kochac cala noc bejbe, dotykac i w ogole ten relikt i artefakt zwany Twoim cudnym cialem 😘

Dobra sorry, ale masturbuje sie wlasnie w tym monencie, bo mam ochote i chui. Ogladam foty lasek z neta.

Malpka bez obrazy ale psujesz mi wieczor kierwa ja piertole :( co jest dziwne, actually zrypalas mi faze, a czulem sie tak dobrze. :(

A co do tej laseczki na zdjeciu to prawda chetnie bym zatopil swoje bimbaly w jej dupsku