Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy na sierpień 2016, jak znosicie dolegliwości, jak tam zima mija?

Polecane posty

Gość gość

jak się czujecie? :) co u Was, jak dolegliwości? Ja jestem w 11 t.c. i szczerze mówiąc myślałam że będzie gorzej, ale i tak szału nie ma. Codziennie jk zapada zmrok to mnie łamie do snu...i jak nigdy nie sypiałam w dzień tak teraz codziennie. Źle działa na mnie pogoda za oknem...czekam z utęsknieniem na wiosnę a tu jeszcze 2 miesiące do niej... ;)

Gość gość
U mnie ok.brzuch pobolewa nadal ale ogólnie ok.czasem na chwile jakaś mala mdłość ale nie zwracam na to szczególnie uwagi.jak spać nie mogłam tak nie mogę w nocy oglądam tv

Gość gość
ja w nocy śpię normalnie ale ogólnie często mam złe samopoczucie

Gość gość
u mnie też 11 tydzień :P Co do dolegliwości to mam straszne mdłości, od 14-15 do samej nocy. praktycznie każdy zapach mi przeszkadza ehh nic mi nie smakuję jem tylko ziemniaki i chleb z muszczardą oraz czekoladę.. co do picia to nie smakuję mi nic kupnego z butelki, jedyne co to herbate piję nawet 7 szklanek dziennie a pragnienie mam cały czas ale po wszystkim innym nawet po wodzie wymiotuję. Jestem ciekawa kiedy to przejdzie :( oraz złapała mnie jakaś infekcja intymna piecze mnie podczas oddawania moczu i po także. Cały czas chce mi się siku ale nic nie leci tylko kilka kropelek..

Gość gość
właśnie słuchajcie zastanawiam się dlaczego te mdłości po południu dopiero łapią i dlaczego akurat wtedy. mam identycznie że mnie po południu dopiero łapią

Gość mussia22
Oj dziewczyny to macie fajnie tez bym chciała tak jak wy ale niestety :(

Gość gość
a o co chodzi, masz gorsze przygody w ciąży? czy nie jesteś w ciąży?

Gość gość
Mi lekarz powiedzial ze po prostu taki ze mnie przypadek że nie mam porannych mdłości tylko takie. Ale szczerze to wolała bym się rano po męczyć a nie czekać aż się zacznie i mieć dzień do d**y.. A może macie jakieś sposoby na te mdłości?

Gość agatka1406
Hejka dziewczynki ja jestem w 10tygodniu i mam tak jak niektore z was mdlosci popoludniowe meczace wymioty..na poczatku mialam z rana a teraz wlasnie wieczorem ..jest to moja trzecia ciaza ( jedna poroniona ) i w tamtych mdlosci byly rano. ..ale widze ze to normalne bo z poczatku myslalam ze jest cos nie tak...a macie jakies zachcianki?

Gość gość
agatka 1406 w którym tygodniu poronienie było? bo ja jestem w 12tym i wierze że teraz juz nie poronię

Gość gość
ja mam zachcianki od czasu do czasu na cytrusy ..bardzo miewam to nasilone, w ogóle na owoce jako takie. Odrzuca mnie nieco od mięsa czerwonego i w ogóle mięsa. ryby moge jesc ale tez nie wszystkie...kiedyś jadłam łososia takiego smażonego a teraz w ciazy mnie tak odrzuca że od kiedy zaszłam w ciaze w ustach tego nie miałam i nie chcę mieć. od perfum ulubionych mnie odrzuca...kasę na nie wydałam a teraz będą lezec i się starzeć :/ lubię teraz pic duzo soków owocowych :) czasem mam ochote na czipsy to takie niezdrowe :(((((((((( jem po wielkiej paczce raz na 3 tygodnie :(

Ja jestem w 13 tc i tez wymiotuje i to sporo bo podczas ciąży schudłam juz 10kg, a propo zachcianek to tak jak poprzedniczka tez mam cały czas chęć na owoce najbardziej cytrusy i tez mam niechęć do mięsa