Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szwagier jak ten stary dziad...śpi od 21 wiec nie mozna go odwiedzać

Polecane posty

Gość gość

co za stare dziady chcemy ich odwiedzić po obiadokolacji to nie, bo oni o 21 spac idą...choc jutro sobota. i oni tak zawsze, nawet na urlopie chpdzą spać z kurami i wstają z kurami...lat mają po 26

Gość gość
ja perdole co za dziadziska :D spią od 21? ja to sie dopiero wtedy rozkręcam...spać chodze koło 2 w nocy a do roboty chodze na 10tą

Gość gość
to wstyd i brak obycia sie zwalać do kogoś o 21. To jest w miarę normalne tylko wtedy jak ktoś cie zaprasza na impreze choć i tak byłabyś wtedy pewnie najbardziej spóźnionym gościam

Gość gość
Sorry ale po 21 nie wypada sie zwlekac do kogos, no chyba ze umowiliscie sie na nocne dyskotekowe szalenstwo, sama chodze spac ok polnocy ale wieczor chce miec dla siebie

Gość gość
A skąd wiesz, że oni idą spać o tej godzinie? Może to tylko sposób na niechcianych gości? A może nie mają ochoty na wizyty późniejszym wieczorem? Nie każdy musi lubić takie późniejsze spotkania? A inna sprawa: pytanie czy szwagier nie wstaje co dzień wcześnie rano do pracy i po prostu o tej godzinie jest zwyczajnie zmęczony?

Gość gość
My z mężem też chodzimy spać o tej porze i jakoś nikt nie nazwał nas dziadami. Mąż wstaje do pracy o 4.20, ja o 6.00 i osobiście lubię być wypoczeta w pracy. To z Tobą jest coś nie tak, że chcesz chodzić w gościnę o takiej porze. Rozumiem jakaś umowioną imprezę urodziny czy imieniny, ale tak w tygodniu to nie jest normalne.

Gość gość
Nie twoja sprawa, o której kto chodzi spać. Ja akurat chodzę bardzo późno, ale nie przyszłoby mi do glowy oceniać kogoś, kto się wcześnie kładzie. Każdy ma inny rytm dobowy. Poza tym nie każdy ma ochotę na gości, którzy nie znają umiaru.

Gość gość
dziadostwem i brakiem wychowania jest zwalanie się komuś na głowę po obiadokolacji, bez zaproszenia przez gospodarzy.

Gość Mama jedynaka
Jak chcesz sie gościć to zaproś ich do siebie ;)

Gość gość
a może ktoś najzwyczajniej w świecie ciężko pracuje cały dzień i o 21 jest już padnięty i idzie spać?? jak ktoś wyżej napisał to brak kultury wpadać do kogoś o tak późnej porze

Gość Jakie to żenujące
Mamy małe dziecko, rano wstajemy około 5 dlatego kładziemy się spać o godz.21 To znaczy że jestesmy starzy?Mąż idzie do biura na 7,30, a ja zajmuje się dzieckiem.Ni ewyobrazam sobie przyjmować kogos póznym wieczorem bez zapowiedzi.A ty autorko ogarnij się zanim napiszesz idiotyczny post.

Gość gość
Może po prostu was nie lubią, a to najlepsza wymówka na niechcianych gości :D

Gość gość
nie lubią???? sami często zapraszają ale o porach dla starych dziadów w środku dnia...tak ze caly dzien rozwalony