Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

rebelliause

Strigoica

Polecane posty

ja w sumie dawno temu,nie licze dokladnie.Oczywiscie z przerwami.Bedzie chyba jakies 8l lub cosik podobnego.Nawet tu kiedys pytalam o stare nicki,ale jak wiecie,tematy ambitne raczej tu powodzenia nie maja:D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Rebelliause czyta艂am na jakim艣 temacie 偶e maj膮 si臋 zaj膮膰 hejterami i podszywaczami. Kurcze no nawet wczoraj widzia艂am swojego pomara艅czowego poszywa.

Udost臋pnij ten post

Nie kojarz臋 Ci臋, Strigoico, by艂a艣 niezalogowana? Ja chyba powoli b臋d臋 st膮d znika艂, zaczyna mnie nudzi膰 to forum.

Udost臋pnij ten post

Strigoica,moze w koncu ktos tu zrobi porzadek,chociaz ja w to watpie.Jak wczesniej pisalysmy,mi tu pachnie hejtem takim na zlecenie;-)W samym regulaminie jest wspomniane o kulturze wypowiedzi.Tu tej kultury ciezko sie doszukac.Zreszta ja tam nie szukam akceptacji.Pomijam durne wpisy i chyba to dobry sposob:)

Udost臋pnij ten post

IN owszem,pisalam z pomaranczki:Dzreszta nie przebywalam tu 24/7.Wcale sie Tobie nie dziwie,bo jako raczej inteligentna osoba,nie masz tu sprzymierzencow.Chociaz zdaje sobie sprawe,ze glupawki tez sie czasem trzymaja i czlowiek by poswirowal.Mlody jestes,wiec to oczywistr raczej:-)

Udost臋pnij ten post

Tu nie chodzi nawet o podszywy i hejty, tylko o sam spos贸b, w jaki wypowiadaj膮 si臋 ludzie. Interesuj膮ce tematy to przewa偶nie tematy archiwalne (np. Pozytywne My艣lenie - musz臋 doko艅czy膰 :P), ludziom brak kreatywno艣ci, oczytania. Wchodz臋 tu cz臋sto, zbyt cz臋sto, wieczorami zagl膮dam co chwil臋 w przerwach na inne czynno艣ci - widz臋 wci膮偶 te same tematy, te same narzekania tych samych os贸b, z tymi (lub takimi) samymi kiepskiej jako艣ci zdj臋ciami genitali贸w i posi艂k贸w przygotowanych przez mamy...

Udost臋pnij ten post

Tak g艂贸wnie pisa艂am z go艣cia. Dopiero po jakim艣 czasie za艂o偶y艂am sta艂ego nicka.

Udost臋pnij ten post

raczej tak:)Chociaz ja sie tu nie udzielalam zbytnio.Ciebie IN pamietam:)Dziewczyna z lustra nie wiem,chyba nie pamietam.Dawne czasy z duch kafe,jenifer,carrie brachav,leviatan,monopolowy:Doj to byly dawne casy;-)

Udost臋pnij ten post

No fakt, bo tak naprawd臋 nikt tutaj mnie nie zna i nikt nawet nie wie, sk膮d pochodz臋 :P To tylko wirtualny 艣wiat. Co macie na obiad? Ja nale艣niki :)

Udost臋pnij ten post

Ja te偶 ma艂o si臋 udzielam. Zawsze jak zak艂ada艂am jaki艣 temat to zlatywali si臋 hejterzy. A po tym jak rozmawia艂am z Brunetosem na swoim temacie o rehabilitacji to ju偶 w og贸le 偶y膰 nie daj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Strigoica,co Ci dolega?Jesli moge zapytac?Ja mialam piers z indyka,cykoria i ziemniaki.Dzieci nie lubia cykorii i bylo marudzenie:D

Udost臋pnij ten post

Co mi dolega pytasz... M贸wi膮c w skr贸cie jestem niepe艂nosprawna. A ja na obiad mam to co tradycja nakazuje czyli niedzielny roso艂ek.:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Strigoica,wiem,ze to pewnie drazniace pytanie,ale niepelnosprawna w jakim sensie?Bo sprawna na umysle,a to najwazniejsze:D

Udost臋pnij ten post

Jako dziecko mia艂am wypadek i jestem zmuszona porusza膰 si臋 na w贸zku. No czasem o kulach ale to max godzina dziennie.

Udost臋pnij ten post

Dziewczyno z lustra a dlaczego nie mo偶esz je艣膰 ni膰 twardego? Ekstrakcja 贸semki?;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mniam,same pysznosci:)In racja,nikt Cie tu tak naprawde nie pozna,do momentu,az Sam sie nie ujawnisz..Tutaj niektorzy sa wlasciwie sami sobie winni,wstawiaja tu zdjecia,podaja maile,namiary na Fb,twettera etc.po co?Rozumiem,kiedy jest jakis fajny,blizszy kontakt..ale nie na ogolnym, do wiadomosci dla wszystkich:-O

Udost臋pnij ten post