Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natka43

Czy zaprosić na wesele ?

Polecane posty

Witam wszystkich . Chciałabym poznać wasze zdanie na dany temat. Otóż za dwa miesiące moja siostra bierze ślub i zostałam zaproszona wraz z osobą towarzysząca. Od roku spotykam się z facetem , który jest ode mnie starszy o 11 lat. Jednak jest to związek bez zobowiązań i nikt z mojej rodziny jeszcze go nie poznał. Chciałabym żeby poszedł ze mną, ale boję się , że odrzuci moją propozycję. Czy powinnam wgle zapytać go czy ze mną pójdzie ? (dodam, że bardzo bym chciała)

Jasne, że powinnaś go zapytać, w końcu jesteście ze sobą rok a nie tydzień. Czemu miałby się nie zgodzić? Swoją drogą czy to taki typowy związek bez zobowiązań = tobie na nim zależy ale siedzisz cicho, żeby się nie przestraszył?

Hmm.. Obawiam się, że mógłby się nie zgodzić, bo to związek bez zobowiązań ( co boli mnie najbardziej, bo chciałabym być z nim w związku otwartym i mam nadzieję, że kiedyś tak będzie). Już kiedyś odrzucił moją propozycję, gdy chciałam wyjść z nim do kina. Dzisiaj w nocy przemyślałam wszystko i doszłam do wniosku, że zaproszę go, a jak nie zgodzi się pójść ze mną, to będzie znaczyło jedno..

" Swoją drogą czy to taki typowy związek bez zobowiązań = tobie na nim zależy ale siedzisz cicho, żeby się nie przestraszył?" - jak mam to rozumieć ?