Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZmartwionaMatka

14letnia córka chyba współżyje. co mogę zrobić??

Polecane posty

Gość gość
Kup córce pismo Milujcue Się to pismo katolickie które ma działy dla młodzieży o zachowaniu dxiewictwa do ślubu. Ja je czytałam i zostałam dziewica dla męża do ślubu w wieku 26 lat. To cudowne pismo katolicki które dała mi mama która również jest katoliczka i tłumaczyła mi sama ze to się robi po ślubie.

Gość gość
Książka TRAFIONA PRZEZ PIORUNA Gloria Polo ci pomoże w 100% będziesz wiedziała jak postępować córka

Gość ZmartwionaMatka
Nie sądzę by zrobili to jak jesteśmy w domu, bo nigdy nic nie słyszalam a poza tym córka nie ma klucza w drzwiach i myślę że by się bała i wstydziła uprawiać seks podczas gdy każdy kto chce może tam wejść. Poza tym ja czasami wchodzę do pokoju córki gdy jest u niej ten chlopak, pukam i od razu wchodzę więc w razie co by nawet nie mieli czasu się ubrać. Wątpię żeby tak ryzykowali

Gość gość
Patologiczna matka to dziewczyna tak robi

Gość ZmartwionaMatka
gość 20:01 Niby dlaczego jestem twoim zdaniem patologiczną matką?

Gość ZmartwionaMatka
nie będę oszukiwala własnej córki. i proponowała jej lekturę o tym , że sex dopiero po ślubie. po ślubie sama dobrze wiem o tym to już sex nie jest taki atrakcyjny jak przed ślubem

Gość gość
Wchodź jak najczęściej do ich pokoju, rób to nawet bez pukania i potem np ojj przepraszam zapomniałam zapukać. Niech wiedzą, że Ci się to zdarza to nie będą mieli odwagi psocić.

Gość ZmartwionaMatka
z 20:05 to podszyw, ale sporo w tym racji, nie chcę omamić córki PRUDERYJNYMi bzdurami. Nie mówię, że po ślubie ale żeby chociaż poczekać na właściwego partnera a nie z pierwszym chłopakiem jakiego poznała...

Gość gość
Kobieto to feminizm jest winny i równouprawnienia kobiet. Tak to przez o dziewczynki chcą więcej mieć do gadania od chłopców. Kiedyś dziewczynki z matkami przy garach siedziały zajęcie miały rękoma praly. A teraz feministyczne zabawki robią z dziewczynek Dziwki a w dorosłym zy iu kobiety sukcesu kariera się liczy. A dzieci w domu same i w szkile. Mąż zaniedbany bo dziewczynki nie nauczyły się dbać o dom bo szalaly kurwuly się. co za żony i matki wyrosną z waszych córek. Tyle chłopców mężczyzn nie chce żony albo od niej odchodzi. Bo winna jest dziewczyna kobieta. Tak dziewczynki kiedyś dbamy i dom ojca brata. Kiedyś bratu trzeba było skarpety rękoma wyprać i tyle i bez gadanie. I dzięki temu wyrastaky na pożarne dziewczyny na dobre żony które całym sercem dbamy o męża. A teraz co feministyczne dziewczynki chcą tracić cnotę.

Gość gość
twoja corka to zwykla kurefka. powinnas rozebrac ja na golasa i dac jej solidne lanie ;))

Gość ZmartwionaMatka
ojojoj Ty biedaku zaonanizujesz się chyba . uważaj na nadgarstki.

Gość gość
Lanie to mi ze chłopcu co. Zawsze k***a dziewczynce się obrywa. Bo się wymaga od niej dziewictwa dla męża. A poza tym to mężczyznom się należy dziewictwo oni tego oczekują od kobiet. I może wreszcie trzeba nauczyć szacunku do przyszłego męża córkę

Gość gość
gość dziś Siostro! Kaftan!

Gość gość
dziś ja tak robilem, czasem babcia weszla to sie przezegnala i juz wiecej sama sie wchodzila wchodzic... oczywiscie potem byly dyskusje na ktore przytakiwlaem i przytakiwalem ze zle ze zle ze dobrez ze dobrze... potem jeszce kilka razy ktos wszedl i tez sie przezegnal i juz byl spokoj wieksze ryzyko wieksza adrenalina tym lepiej dziś maz zaniedbany? to chyba wtedy maz byl zaniedbany, bo zescie praly recznie, gotowlay i bzdury robily ktore teraz robi pralka, zmywarka a jedzenie dostawca przywozi badz sie bierze kobiete do restauracji.. teraz robota to jest przy meza jajkach, a robi przy nich zadbana zrealizowana zawodowo kobieta, ktora facetowi imponuje, a nie usluguje

Gość gość
Do ginekologa w pierwszej kolejnosci,do jakiegos kameralnego gabientu,wczesniej sama wyjasnij lekarzowi o co chodzi,nie mowie tu o tabletkach tylko o ryzyku,ktore moze sie wiazac z tak wczesnym rozpoczeciem zycia seksualnego dla jej psychiki ale tez kwestie chorob itd,lekarz na pewno wyjasni jej to lepiej niz ty no i bez osobistych emocji.nie wierze,ze jakis lekarz moze ja do tego zachecac tabletkami itd,nie wyjasniajac sedna sprawy!!

Gość gość
gość dziś Jasne! Oni mogą przerżnąć pół miasta, a potem staje ty psychopatom-fetyszystom na widok cierpienia żony i krwi! Jebać w dupska fetyszystów błon, żaden mężczyzna nie zasługuje dziewice!

Gość emerytowana katechetka
najlepszym rozwiązaniem jest sex analny, wtedy można zachować skarbek dla męża

Gość ZmartwionaMatka
gość 20.08 trzepiesz konia przed kompem?

Gość gość
Feministki i równouprawnienia zniszczyły kobiety i nasze córki nie pozwólmy ich wychować w feminuzmie. Cnota się należy mezczyzinie mężowi przyszłemu. Autorki ipamietaj się i naucz córki cnoty do ślubu. A seks po ślubie z miłość jest piękny i małżeństwo dba i ten dar i jest bardziej zjednoczone i się kocha bardziej. A seks nie jest ważny tylko miłość małżonków

Gość gość
dziś mialem 3 dziewice i totalnie nie polecam, troche krwii, ciasno... i ta wielka niepewnosc na twarzy... serio to ma byc cos fajnego? fajnie to jak kobieta ma k***iki w oczach i z ochota zrzuca bluzke, potem kleka

Gość gość
Ja nie jestem fetyszysta tylko kobieta. Jeśli dziewczyny by trzymały cnotę to było by durzo prawiczkow bo chłopcy by nie mieli by z kim tego zrobić. A potem kobiety nazekaja że faceci to d****aze a to wina kobiet dziewczyn bo same się dają. A potem chcą szacunku od męża. Na który nie zasługują

Gość gość
gość dziś Spadaj prawiku onanisto

Gość gość
ja nie rozumiem dlaczego 14 latce rodzice pozwalają na imprezy ,na nocowanie poza domem??????????mam syna 14 w tym roku skończy 15.nie nocuje u nikogo ,żadnych imprez nie robi i na żadne nie chodzi.o 22 chodzi spać.spotyka się z kolegami ,grają w nogę lub chodzą na basen.zawsze wiem gdzie on jest.za dużą swobodę ma ta twoja pannica ,zaraz w ciąże zajdzie gówniara.

Gość gość
dziś co ty niby o tym mozesz w ogole wiedziec?

Gość gość
gość dziś A mnie to nie obchodzi. Trzymaj se nawet do śmierci i liż kafelki w kuchni jak lubisz. Jak dla mnie faceci jarający się rozdziewiczaniem to ukryci sadyści i psychopaci, więc żaden nie zasługuje, by mu stawał na widok bólu partnerki, tyle.

Gość gość
Tak jak córka da komuś i stwierdzi ze to ten jedyny i co rzuci a potem drugi trzeci ten jedyny będzie. Mówię lepiej po ślubie to robić bo się ma pewność że to jedyny mąż

Gość gość
gość dziś No wiesz, niektórzy są chorymi fetyszystami, którym staje na widok krwi i cierpienia, nic nie zrobisz. Powinno się im wsadzić raz, a dobrze, to by im się odechciało.

Gość gość
Za dużo swi Idy mają dziewczynki. Bo żeby one nie miały swobody tak jak kiedyś to chłopcy byli by inni i tyle nie chodziło by dziewczyn zaliczać. To feminizm winny ale wy rozumiecie tylko nue vmacue odwagi się orzyznac do tego. Ale w duszy kiedyś poczujecie błąd i smrud feminizmu

Gość gość
fajne sa dyskusje gdzie ktos ma aksjomat "seks nie jest wazny" tylko z ludzmi ktorzy nie maja w glowie zindoktrynowanej papki i uwazaja ze seks jest wazny :D